Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ömrümden ömür gitti. Az kalsın bu güzel hafta zehir gibi bitecek, geçmiş yıllarda olduğu gibi sevincimizi kursağımızda bırakacaklardı. Zor oldu ama yine güzel oldu. Şükürler olsun ki, mahcup olmadık.

Fenerbahçeli misin? Erken ihtiyarlarsın arkadaş. Bir günde bu kadar stresi hangi kalp kaldırır? Arkas zaferi, şampiyonluk coşkusunu doya doya yaşayamadan uzatmaya giden bir Efes maçı, sonra yıllar sonra torunlarımıza anlatacağımız bu film gibi maç...
    hocam Alex diyorum =) sana yazmak için girmiştim ama önceden yazdığını gördüm =) totem yaptın ama sen biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'yı oynatın diye ağlıyordum pc başında haftalardır. Bu adam o hırsla gol atacak diyordum. Helal olsun ulan Güiza. Helal olsun okçu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güiza destan yazdı resmen. futbol tanrıları bizden yana!

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Guiza canlı yayında hüngür hüngür ağlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Güiza Gol Sevincini Engelli Vatandaşlarla Paylaştı Sanırım ve Golden Sonrada Olduğu Gibi Röportajda Ağlıyordu .. Helal Olsun Okçu ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ölümümüz herhalde Fenerbahçe yüzünden olacak. Ya sevinçten ya üzüntüden ya da bu dengesizlik yüzünden birgün kalp krizi geçirip yığılacağız. Trabzon kaybetmiş maçı, kazanırsak liderliğe yükseliyoruz. Rakip ligin bana göre en zayıf takımı olan Bucaspor.

Maçtan önce ufak bir tedirginlik olsa da hepimiz rahatız ama öyle bir ilk 55 dakika izliyoruz ki sanki Fenerbahçe hedefsiz kalmış bu maça da öylesine çıkmışız gibi. Bucaspor artık küme düşmeyi kabullenmenin verdiği rahatlığıyla iyi kapanıyor ve kontralarla Fenerbahçe'yi zorluyor. 55. dakikadan sonra Gökhan'ın sağdan bindirmelerinin başlaması, penaltı golünden sonra takım ateşlendi ve sonucunda Kaptan, Kral, Komutan, General Alex'le tekrar maça tutunduk. Yaklaşık 1 senedir doğru düzgün forma giymeyen Güiza'nın ayağına gelen ilk topta golü bulması muhteşemdi. Santos da son noktayı koydu. İlk 55 dakikadaki takımla kalan 35 dakikadaki takımın aynı takım olduğuna inanmak çok güç.

Bu akşam bu maçın çok ilginç yanları vardı. Semih ileri uçta oynadığı 70 dakikada sıfır katkıyla oynarken sağ kanada geçince etkili olmaya başladı. Semih cezasahası golcüsü olmasına rağmen asıl bölgesinde başarılı olamıyor ve hiç alışık olmadığı sağ kanatta iyi işler yapıyor.

Bu akşam maçın yıldızı Alex'tir. Ancak Alex'ten sonra Emre attığı muhteşem gol ve ortasahadaki katkısıyla çok iyidi. Stoch oyuna girdikten sonra kendine hayran bıraktırdı. Aykut hoca Stoch'u daha erken oyuna almalıydı. Rakibi çözebilecek en etkili oyuncularımızdan biri Stoch'tur; dar alanda çok iyi adam eksiltiyor. Takıma eğer ısınırsa ben Stoch'un önünde çok parlak bir gelecek olduğunu düşünüyorum. Mehmet sahanın her yerindeydi, her zamanki gibiydi.

Bu maç hem bizlere hem de Trabzonspor'a önemli bir ders verdi. Dün Trabzonspor puan kaybedince Trabzon taraftarı 3 puan önde olmalarına rağmen şampiyonluk yarışından koptuklarını düşündüler. Bizler de artık önümüzde kalan 5 maçı da alıp şampiyon olacağımıza inanıyorduk ve bu maçın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmedik. Ligin en zayıf takımı Fenerbahçe'yi bu kadar zorluyorsa kalan maçlarımızın hepsi birbirinden zor demektir. Fenerbahçe bu akşam kendi sahasında oynar gibi oynamasına rağmen bu kadar zorlandı. Durum 3-1'ken Buca 1 tane daha atabilse maçın dönmesi imkansız. Veya 2. golü 10 dakika daha geç bulsak yine dönmesi çok zor. Bu maçtan sonra hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzon'un kalan maçlarda puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Bu maça kadar Trabzon'un da bizim de kalan haftalarda kayıpsız gidebileceğimizi düşünüyordum.

Emre'nin golü güme gitmesin. Son dönemlerde izlediğim en güzel gollerden biriydi.

Bucaspor'u da kendi takımımızı da tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    hocam Alex diyorum =) sana yazmak için girmiştim ama önceden yazdığını gördüm =) totem yaptın ama sen biliyorum
    Dürüst olmak gerekirse Alex konusunda totem yapmamıştım. Zaten şu transfer işiyle ilgilenmesine bozulmuştum. Bir de ilk yarı bu sezonun en durgun Alex'ini görünce... Hoppalaaaa dedim. Hele yediğimiz goller bıçak yarası gibi acıtınca haliyle saracak yer aradım ve Alex'e "sahada yok" dedim. Beni duymuş gibi cevap verdi.

Semih konusunda ise şakayla karışık totem yaptım. O da asist yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçı böyle kazandıkları için oyunculara yazıklar olsun. Ne deyim yani şu sezon bir maçımızıda rahatça kazanıp koltuğumuzda yayılarak izleyelim. İlla bi aksiyon yaşatacaklar millete. Neyse bu maçı kazanıpta şampiyonluğu kaybedersek o zaman bırakırım takım tutma işini felan. 1 olur 2 olurda 3 artık fazla gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Güiza Fener'e Geldiğinden Beri İlk Kez Zor Bir Topu Gol Yaptı
    İlk değil... O genelde boş kaleleri kaçırıyor. Zor ve inanılmaz gol birkaç tane attı. Şimdi ilk aklıma gelen Beşiktaş'a attığı bir gol vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dürüst olmak gerekirse Alex konusunda totem yapmamıştım. Zaten şu transfer işiyle ilgilenmesine bozulmuştum. Bir de ilk yarı bu sezonun en durgun Alex'ini görünce... Hoppalaaaa dedim. Hele yediğimiz goller bıçak yarası gibi acıtınca haliyle saracak yer aradım ve Alex'e "sahada yok" dedim. Beni duymuş gibi cevap verdi.

Semih konusunda ise şakayla karışık totem yaptım. O da asist yaptı.
    Biliyorum totem yapmadığını makara yapıyorum ağabey zaten =) neyse totem veya değil kazandık ya helal olsun hepsine

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlk değil... O genelde boş kaleleri kaçırıyor. Zor ve inanılmaz gol birkaç tane attı. Şimdi ilk aklıma gelen Beşiktaş'a attığı bir gol vardı.
    Haklısın Abi Güiza Öyle Gol Atınca Geveledim Biraz . Antep'e Attığı Uzaktan Güzel Bir Golüde Vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'a attığı gol var, Gaziantep'e uzaktan attığı gol var, yine Trabzon'a evimizde 1-1 biten maçta attığı gol var.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İlk yarıda Yobo-Lugano bizi bitirdi,ikinci yarı Stoch-Alex kurtardı ne zor şu stresi yaşamak ya,biz böyleysek futbolcular haklı bilader tebrikler fenerbahçem

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güiza'ya helal olsun adam o kadar oynamadı sakat kaldı ama girdi attı gölünü. Güiza o kadar makara konusu oldu ama attığı gollere bakınca çoğu çok kritik goller. Bursaya kaptırdığımız şampiyonluk gitmese en büyük paylardan birisi Güiza'nın olurdu eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Güiza'ya helal olsun adam o kadar oynamadı sakat kaldı ama girdi attı gölünü. Güiza o kadar makara konusu oldu ama attığı gollere bakınca çoğu çok kritik goller. Bursaya kaptırdığımız şampiyonluk gitmese en büyük paylardan birisi Güiza'nın olurdu eminim.
    Bursa maçıydı tribünler Semih Semih diye bağırdı yapma Daum dedim yapma çok rahat gelirler Güiza müthiş basıyordu ileride çıkamıyordu adamlar Semih girdi dolandı ortalıkta adamlar rahat rahat geldiler şampiyonluğu kaybettiğimiz maç olarak görürüm o maçı.Bunu daha önce de yazmışımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    alemin alay konusu olan, dünyanın eğlencesi, karikatür-mizah sitelerinin malzemesi Guiza ile bizim Umutun son 13 haftadaki gol sayısı eşit. üstelik umutun oynadığı süre guizadan yaklaşık 148 kat daha fazla. girdiği pozisyon belki dahada fazla. iyice bünyemizi saran umut kanseri bizi bu sene şampiyonluktan etti. ufak ayrıntılar herşeyi belirledi. ben bundan sonra fenerbahçenin şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum. 4 haftada fenerbahçe bence puan kaybedecektir. ama bizim 4 maçı almamız söz konusu gözükmüyor. anca fenerbahçe bizden önce oynayıp bir süpriz kayıp yaşayacak, o gazla kazanacağız o kadar.

dediğim dedik. biz cuma şampiyonluğu kaybetmedik, geçen hafta fenerbahçe gaziantepi yenerek şampiyon oldu eğer olacaksa.
    artık işimiz allaha kaldı ki 26 yıldır pek yüzümüze gülmüyor.
    Maçlar artık hepsi aynı saatte olacak, yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Maçlar artık hepsi aynı saatte olacak, yanlış bilmiyorsam.
    Doğru biliyosun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güiza'nın galatasaray'a topukla attığı bir gol var ki isteyerek vursa gol olmazdı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bence asıl sorun forvet ve orta saha... Orta sahadan çok rahat çıkıyorlar. Niang çok yıpratıyordu rakip stoperleri. Bugün çok rahatlar. Semih onları hiç rahatsız etmiyor.(....) Mehmet Topuz ise 2. golü yiyene kadar müdafaada çok aksadı. Cristian ısıran bir stoper değil. Caner bal yapmaz arı gibi. Yani defansa gelene kadar ön taraf müthiş aksıyor.
    Savunmanın bu kadar aksamasının iki temeli var:

1- Yukarıda yazdıklarım.

2- Zeminden kaynaklı sertlik ve mücadele eksikliği... Bu oyuncuların böyle kötü zeminde maksimumlarını ortaya koymaları çok zordu.

Tabii hepsinin temelinde rahat kazanırız duygusuyla sahaya çıkmak yatıyor.

Özeti veren bir site var mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İzmir'e İzmir plakasını yazdık demiş bir arkadaş: 3-5 (35)

Bir günde iki İzmir takımını yendik diye eklemiş. (Arkas ve Buca.)

Nesil
    2006

İzmir'de olup da şu maçı izleyememek yanarım yanarım buna yanarım. Helal olsun, şampiyonluk geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Acunn.com veriyo diye biliyorum sanırım web haklarını almış Acun siteye ekleniyo geniş özetleri felan maçların...

Bugünki rezillikte, Buca'yı hiç mi hiç ciddiye almamanında etkisi çok çok büyük oldu. Forumda bile herkes fark bekliyordu ama 3-1 den sonra herkesin umudu kaybolmuş ve bir facia yaşamanın korkusu vardı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Birazdan Facebook'a Felan Düşer . Televizyondada Veren Kanallar Var .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe böyle bir maçtan sonra artık şampiyon olacaktır. Tebrikler...

Güiza'nın gol atmasına gerçekten çok sevindim.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Birazdan Facebook'a Felan Düşer . Televizyondada Veren Kanallar Var .
    Hangi kanal veriyo panpa ben göremiyorum

Bu maçı izledikten sonra 33.hafta İstanbul'a gelmek bana farz oldu ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hangi kanal veriyo panpa ben göremiyorum
    Trt Veriyodu Ama Bitti

Nesil
    2006

Güiza'nın ağladığı röportajı istiyorum var mı yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Güiza'nın ağladığı röportajı istiyorum var mı yahu?
    aynen bende=)

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri