Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ömrümden ömür gitti. Az kalsın bu güzel hafta zehir gibi bitecek, geçmiş yıllarda olduğu gibi sevincimizi kursağımızda bırakacaklardı. Zor oldu ama yine güzel oldu. Şükürler olsun ki, mahcup olmadık.

Fenerbahçeli misin? Erken ihtiyarlarsın arkadaş. Bir günde bu kadar stresi hangi kalp kaldırır? Arkas zaferi, şampiyonluk coşkusunu doya doya yaşayamadan uzatmaya giden bir Efes maçı, sonra yıllar sonra torunlarımıza anlatacağımız bu film gibi maç...
    hocam Alex diyorum =) sana yazmak için girmiştim ama önceden yazdığını gördüm =) totem yaptın ama sen biliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    hocam Alex diyorum =) sana yazmak için girmiştim ama önceden yazdığını gördüm =) totem yaptın ama sen biliyorum
    Dürüst olmak gerekirse Alex konusunda totem yapmamıştım. Zaten şu transfer işiyle ilgilenmesine bozulmuştum. Bir de ilk yarı bu sezonun en durgun Alex'ini görünce... Hoppalaaaa dedim. Hele yediğimiz goller bıçak yarası gibi acıtınca haliyle saracak yer aradım ve Alex'e "sahada yok" dedim. Beni duymuş gibi cevap verdi.

Semih konusunda ise şakayla karışık totem yaptım. O da asist yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Dürüst olmak gerekirse Alex konusunda totem yapmamıştım. Zaten şu transfer işiyle ilgilenmesine bozulmuştum. Bir de ilk yarı bu sezonun en durgun Alex'ini görünce... Hoppalaaaa dedim. Hele yediğimiz goller bıçak yarası gibi acıtınca haliyle saracak yer aradım ve Alex'e "sahada yok" dedim. Beni duymuş gibi cevap verdi.

Semih konusunda ise şakayla karışık totem yaptım. O da asist yaptı.
    Biliyorum totem yapmadığını makara yapıyorum ağabey zaten =) neyse totem veya değil kazandık ya helal olsun hepsine

Mesaj Yetkileri