:mad: zico anelkayı vermez
emre zaten TÜRKİYE'YE dönmez
zaten 3 szn daha orda :eek:
bunlar hayal adam anelka gitmio dio hala spekülasyon çıkariolar
anlasılır gibi diil
Printable View
:mad: zico anelkayı vermez
emre zaten TÜRKİYE'YE dönmez
zaten 3 szn daha orda :eek:
bunlar hayal adam anelka gitmio dio hala spekülasyon çıkariolar
anlasılır gibi diil
F.Bahçe, R.Carlos'u her an bitirebilir!
100. yıla büyük hedefler ile giren Fenerbahçe transferde de büyük düşünüyor. Özellikle İtalya'da yaşanan büyük skandal sonrası küme düşürülen Juventus'un oyuncuları ile ilgilenen sarı lacivfertliler bu girişimden bir sonuç alamadı.
Trezeguet, Emerson ve Thuram ile görüşmelerde bulunan sarı lacivertli yönetim bu futbolculardan olumsuz yanıt almıştı. Sarı lacivertliler son olarak yine aynı takımda forma giyen sol kanat oyuncusu Brindelli'ye teklif götürdü. İtalyan oyuncu ise Fenerbahçe ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade ederken, transferiyle ilgili kesin bir kararı olmadığını futbol hayatına Juventus'ta da devam edebileceğini söyledi.
İtalya'dan istediği sonucu alamayan Fenerbahçe, Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ile de anlaşmaya vardı. Bu tranferde artık iş resmi imzaya kaldı. Sarı lacivertli kulübün uzun süredir peşinden koştuğu Roberto Carlos içinse artık sona yaklaşılmış durumda. Bu futbolcu ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, teknik direktör Zico'nun Carlos'u takımda görmek istiyorum demesi üzerine bu transferi büyük ölçüde bitirdi. Roberto Carlos'tan bonservis problemini çözmesini isteyen Fenerbahçe, Roberto Carlos ve Real Madrid'in anlaşmasınını ardından bu transferi bitirecek ve Brezilyalı defans oyuncusu 100. yılda sarı lacivertli formayı giyecek. Carlos'a daha önce talip olan bazı kulüplerinde bu futbolcudan dünya kupasındaki kötü performansı nedeniyle vazgeçtikleri ifade edildi.
Bu arada sarı lacivertlilerde golcü transferi Fransız futbolcu Anelka'nın durumununa bağlı. Fransız futbolcuyu prensipte satma kararı alan yönetim bu futbolcu için iyi bir teklif bekliyor. Anelka'nın ayrılmaması durumunda ise golcü transferinin yapılmayacak.
19.07.2006
Kaynak : DHA
ya şu ünlü italyan futbolcu nerede kaldı ?
Ne demek daha ıyısıde olamazdı yaaa lugano kımde daha ıyısı olamıyacak?Quote:
Originally Posted by tinerER
Gerçekten de yaaa ! Biz dünyaca ünlü hoca futbolcu diye bunları mı görcez ? Her sene bi yıldız alıyoduk gene sil baştan yapıp böyle oyuncular mı alcaz nerede kaldı bizim dünya takımlığı heyyy yavrummmm heyyyyyyQuote:
Originally Posted by Abuniss
harbiden sizin için bu lugano transferi tam bir hüsran olsa gerek o kadar isimden sonra ola ola lugano... Hayır imkanlar el vermese neyse diyicem ama
o kadar yıldız isimlerini orataya atan töneticiler değil medyamızdır işallah bu transfer gerçekleşir çok uzun süre fenerbahçemize hizmet edicek çok kaliteli bir oyuncu
R. carlosu capellonun bırakacagını sanmıyorum bu uydurma bır haber bence...
Özdemir'den Lugano yalanlaması!
Fenerbahçe Kulübü, Uruguaylı futbolcu Lugano'nun transfer edildiği haberleri üzerine yaptığı açıklamada, transferin henüz gerçekleşmediğini bildirdi.
Bir Fenerbahçe taraftar sitesinde, ''Transfer Bombası Patladı'' başlığıyla verilen haber üzerine, kulübün resmi internet sitesinde, başkan vekili Nihat Özdemir'in açıklamasına yer verildi.
Özdemir, isim vermeden yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve adı geçen futbolcunun transferinin henüz kesinleşmediğini kaydetti.
Kaynak : AA
Bence Fenerbahce için daha iiyisi olamazdı. Kimin gelmesini bekliodunuz ki anlamıyorm? Gidip birilerinin artıklarını çürümüş adamları mı alalım yani?Quote:
Originally Posted by Abuniss
Bencede campelli felan bosverin 32 yasina gelmis adamin fenere ne katkisi olabilir? 2 sene oynar sonra birakir gider...Quote:
Originally Posted by tinerER
sonuçta 1 yıl için takım yapılmayacakki.Sanki 100.yıl şampiyon olduk hadi kapatın kulübü eywallahmı diyecekler??Şuan yeterli olan gelecekte potansiyeli olduğundan çok hizmey verebilecek bir oyuncu alıyorlar(tabi alırlarsa)
luganonun hiçbir macını izledinizmiki konusuyosunuz zico luganoya güney amerikanın en iyi defans oyuncusu diyor siz hala konusuyosunuz
güney amerikada yılın futbolcusu oylamasında 2 imiş
1. tevez
2.lugano
3.cicinho
iyi bir defans lucıanodan ıyı en azından:)
Arkadaşlar ben Fenerbahçenin resmi sitesindeki haberleri okuyunca öylece kalakaldım.Bu kalakalışım 1 ay evvelinde de olmuştu.İlk önce Tümer Metin ile ilgilenmiyoruz diye bir açıklama sitede duyuruldu ve akabinde Tümer'e imza attırıldı.Bugün ise haberler şöyle.Lugano Fenerbahçe'de, bu haberden çok süre geçmeden yine bir haber ve Lugano'nun Fener'e geleceği kesin değil.Ardından Roberto Carlos ve Cannavaro ile anlaşıldı, Anelka'nın gideceği belli değil.Bu nedir yahu bunlarla anlaşıldıysa ve Anelka'da gitmezse 8-9 yabancı oluyor ve FB yönetimi sadece defansında eksik görüyor galiba.Neyse garip bi sezon,transfer sezonu...
Asıl bomba Luca Toni
Başkan Aziz Yıldırım'ın dün İtalya'da Luca Toni için Fiorentina Kulübü yöneticileri ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. F.Bahçe, İtalya Ligi Gol Kralı için 15 milyon euro'yu gözden çıkardı....
LUGANO İMZA İÇİN GELECEK...
Fenerbahçe'de bu hafta transfer bombaları art arda patlayacak... Sao Paulo Kulübü'nün Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile her konuda anlaşan Kanarya, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek için harekete geçti. Nicolas Anelka'yı gözden çıkaran sarı-lacivertlilerin, Fransız forvetin yerine geçen sezon 31
golle İtalya'da 'gol kralı' olan Fiorentina'lı Luca Toni'yi transfer etmek için adeta bir serveti gözden çıkardıkları belirtildi.
LUCA TONİ OLMAZSA TREZEGUET
Başkan Aziz Yıldırım'ın dün İtalya'da Fiorentina Kulübü yöneticileri ile Luca Toni'nin transferi için görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin Luca Toni için 15 milyon euro ödeyeceği vurgulandı. Başkan Yıldırım'ın, Luca Toni'nin transferinin gerçekleşmemesi durumunda Juventus'un Fransız golcüsü David Trezeguet'ye sarılacivertli formayı giydireceği sızan bilgiler arasında.
F.Bahçe Carlos'u bitirdi
Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır istediği Roberto Carlos'u ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe, 100. yılın transferi olarak R. Madrid ve Brezilya'nın sol bekini aldı....
Fenerli Carlos
Dünya Kupası'ndaki kötü performansı nedeniyle talipleri azalan sambacı, Kanarya'nın ısrarlı ve cazip teklifi karşısında direnemedi.
Yeni sezonda 100. yılını kutlayacak olan Fenerbahçe'de, yönetimin transfer bombasının Roberto Carlos olduğu ortaya çıktı. Ali Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" açıklamasından sonra beklentiye giren camia, resmen bir müjde almadı ama yönetimin, Dünya Kupası öncesinde anlaştığı Brezilyalı yıldızın
transferini bitirdiği bildirildi.
SORUN ÇÖZÜLDÜ
Uzun süre, ülkesine dönmek, Madrid'de kalmak ve F.Bahçe'ye gitmek arasında kararsız kalan Carlos, Kanarya'nın ısrarlı teklifi karşısında daha fazla direnemedi. F.Bahçe böylece son iki senedir savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı Carlos'la çözdü. Ayrıca Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı stoper Lugano'nun da transferiyle savunmada eksik kalmadı.
ZİCO ONAYLAMIŞTI
10 sezondur oynadığı Real Madrid'le 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un maliyeti sır gibi saklanıyor. Lugano'da ise bonservisinin 2 milyon euro olduğu biliniyor. Zico daha önce "Sol Campbell ve Roberto Carlos'u takımımda görmek istiyorum" açıklamasını yaparak, bu transferlere yeşil ışık yakmıştı. Yönetim de Brezilyalı hocanın isteğini yerine getirdi
Kaynak:Fotomac
Beni istediler
Fotomaç'a konuşan Morientes: F.Bahçe teklif yaptı ama İspanya'da oynamak istediğim için Valencia'yı tercih ettim.
FOTOMAÇ'I SEÇTİ
F.Bahçe'nin bugünkü rakibi Valencia'nın yeni transferi Morientes, Fotomaç'a konuştu. Ocak ayında sarı-lacivertli takımın listesinde olduğunu belirttiğimiz Morientes, "Evet, F.Bahçe ve Valencia'nın da aralarında olduğu birçok kulübün teklifi oldu. Türk takımlarına karşı çok oynadım ve F.Bahçe'yi biliyorum. Ama gönlüm İspanya'daydı" dedi.
FRANSA'YA DÖNMELİ
İspanyol golcü ülke dışında kendini mutlu hissetmediği için bu kararı aldığını belirtti. Nicolas Anelka'yı da sorduğumuz Morientes şu cevabı verdi: "Real Madrid'te beraber oynarken sürekli ülkesinden bahsediyordu. Fenerbahçe için Anelka iyi bir şans ama sorun yaşanıyorsa sanırım ülkesinde oynaması daha iyi olacak."
Deniz DERİNSU
http://www.fotomac.com.tr/2006/07/20...68193C7C9a.jpg
http://www.fotomac.com.tr/2006/07/20...98E4E656Fa.jpg
Kaynak: Fotomac
carlos hala dünyanın sayılı sol beklerinden fener gerçekten alırsa büyük iş başarmış olur
hiç sanmıyorum keşke gelse(bunu gönülden söylüyorum) ama bu adamın bir röportajını izledim adama fenerle ilgili bir transfer sorusu yönelttiler adamın bir bakışı vardı ki inanamadım hani bıyık altından pis bir gülüş vardırya aynen işte öyle fıtık oldumo anda konuşmalarındanda anladığıım kadarı ile direk bu söylentiyi yalanladı hiçbir açık kapı dahi bırakmadıQuote:
Originally Posted by dentaconstantin
Brezilyalı yıldız artık Fenerbahçe'de
http://www.internetspor.com/v3/resim...6982carlos.jpg
F.Bahçe'de, Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" sözünün ardından beklentiye giren camia, müjdeli haberi alamasada bomba isim belli oldu...
Sarı-lacivertliler, 100. yılın transfer bombası olarak R.Madrid'in ve Brezilya'nın sol bekini aldı. Şimdi sıra Anelka'nın iyi rakama satılmasına ve süper bir forvet alınmasına geldi.
Yeni sezonda 100. yılını kutlayacak olan Fenerbahçe'de, yönetimin transfer bombasının Roberto Carlos olduğu ortaya çıktı. Eski başkan Ali Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" açıklamasından sonra beklentiye giren camia, yönetimden resmen bir müjde almadı ama uzun süredir Roberto Carlos'la temasta olan sarı-lacivertli yönetimin, Dünya Kupası öncesinde anlaştığı Brezilyalı yıldızın transferini bitirdiği bildirildi. Uzun süre, ülkesine dönmek, Real Madrid'de kalmak ve Fenerbahçe'ye gitmek arasında kararsız kalan Roberto
Carlos, Kanarya'nın ısrarlı ve cazip teklifi karşısında daha fazla direnemedi ve İstanbul'a gelmeyi seçti.
SAVUNMADA İŞLEM TAMAM
Fenerbahçe böylece son iki senedir savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı, bu bölgede dünyanın en iyilerinden biri olan Roberto Carlos'la kapattı. Ayrıca Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı stoper Diego Lugano'nun da transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasında eksik kalmadı. Teknik direktör Zico, Uruguaylı yıldız için "Güney Amerika'nın en iyi stoperi. Takımımda görmeyi çok istiyorum" diyerek yönetime bu oyuncunun alınması yönünde rapor vermişti. 10 sezondur oynadığı Real Madrid'le 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un maliyeti sır gibi saklanıyor. Lugano'da ise bonservisinin 2 milyon euro olduğu biliniyor.
Kaynak: Sabah
bi ara sol cambel i filan tranfer etmisti.sol cambel dunya kupasindan sonra imzaya gelcekti ne oldu???
Lugano geldi onun yerine.:)Quote:
Originally Posted by life law
hay istemiyorm carlosu ben artık oynadıgı takıma zarar dan baska hicbirsey vermez.. daha genc birisi olabilir yada hic alınmasın ugur boral ımız var bizim.
sol'ladı gitti :D:DQuote:
Originally Posted by life law
gs yede ze robertoyla gravesen gelecekti??Onlarda solladı gitti.....
ciddi ciddi fener bombaları patlatmaya başladı şu an gündemde olan isimlerden sadece trezegenın gelmesını ıstemem cunku aldıgı parayı hak edecek bır adam değil...
beyler su luganınun videoyu izledimde adamın müdehaleleri iyi ama topu oyuna sokuş kesinlikle 0 bizim erdinc gibi savuruyor...
R. Carlos'a noktayı Capello koydu.
Fenerbahçe taraftarlarını ve Türkiye'yi aylardır meşgul eden Roberto Carlos transferine son noktayı İtalyan teknik direktör Fabio Capello koydu. Roberto Carlos hiç bir takıma transfer olmuyor.
Avusturya'nın Irdıng kentinde sezon öncesi kamp çalışmalarında bulunan Real Madrid'te İtalyan çalıştırıcı Capello, Roberto Carlos'un Real Madrid ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatarak bu futbolcuyu hiçbir kulübe satmayacaklarını söyledi.
Capello, Carlos ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve kendisinin tatili biter bitmez kampa arkadaşları ile çalışmalara başlaması talimatı verdiğini söyledi. Roberto Carlos'un Real Madrid'in şampiyonluğunda önemli rol üstleneceğine bir futbolcu olduğuna işaret eden Capello, sportif direktörü Medja Miatoviç'e Carlos'un Brezilya'dan dönünce masaya oturma talimatı verdiğini ifade etti.
Kaynak: Milliyet
Yeni sezon için bir orta alan oyuncusu transfer etmek isteyen AS Roma'nın, Fenerbahçeli Stephen Appiah'ı renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.
Gelişme, İtalya'daki spor gazetelerinden Corriere dello Sport tarafından bugün ilk sayfadan duyuruldu. "Roma Appiah'ın peşinde" başlığıyla sunulan haberde, "25 yaşındaki Stephen Appiah. İtalya'ya dönmek istiyor" denildi.
Matuzalem'i transfer girişiminden bir netice alamayan Sarı- kırmızılı kulüp, teknik direktör Luciano Spaletti'nin isteği doğrultusunda Ganalı Appiah'a yönelmiş durumda.
Corriere dello Sport, FC Juventus'tan Fenerbahçe'ye gitmiş olan Appiah'ın yeniden İtalya'ya dönmek istediğine işaret ederek, şöyle yazdı:
"Appiah, Juve'den Türkiye'ye transfer olmuştu, ama oradaki deneyiminden mutlu değil. Bu nedenle de menajerine İtalya'ya dönmek istediğini bildirdi. Türk kulübün iki yıl önce kendisine 7 milyon Avro ödediği Appiah da şimdi pahalı bir oyuncu, ancak Ganalı oyuncunun İtalya'ya dönmek istemesi, Roma açısından bir avantaj. Spaletti, bu oyuncuyu çok beğeniyor ve de Sarı- kırmızılıların orta alanında niteliksel ve niceliksel bağlamda iyi bir katkı olacağını düşünüyor."
Appiah, daha önce İtalya'da AC Parma, Brescia ve FC Juventus'ta oynamıştı