8.HAFTA
9.HAFTA
PUAN DURUMU
bi kaç gün ortadan kayboldum yine baya ilerlemişsin :) geçen sezonu başarılı biçimde kapatmışız, transferlerde yerinde olmuş, kura şansı yanımızda olursa en az yarı final istiyoruz avrupada. lig için beklenti yazmama gerek bile yok :)
City maçı çok fena olmuş 2 kırmızı olmasına rağmen. 11 kişi olsak 5 atardık :p
Galatasaray ile Fener zorlayacaklar gibi abi bu sezon, onlar da iyi başlamış :) Keza Beşiktaş da öyle
Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar muhteşem. Özellikle City galibiyetine çok sevindim. :)
City zaferi muhteşem.
Oyuncularına özel taktik yapmak için istemiştim kayıtlı oyunu ama maalesef oyuncuların tamamı çıkmadığı için genel bir taktik yapıp vericem.
Edit : Abi sadece defansları göstererek atmışsın bana oyununu yaa :D Tamam varmış hepsi. Ben de bu ne diyorum :D Geliyor taktiğin geceye doğru.
Fm2010'da 20 sene oynamistik kardesim ve Karsiyakali bir arkadasimla Kariyaka ile.Basarilarini hep ileri goturursun abi insallah.
Mükemmel bir takımın var abi.Tek tek tüm oyuncuları inceledim.Kıskandım resmen. :D
Sizin takımdan Ayhan Evren'i almışız abi nasıldır ? :D
Helal olsun abi, süpersin yine. Bu arada o altyapıdaki Yiğit var ya, ''Uçar...''
Kardeşim Ayhan görev adamı ya sağ bek oynar orta dörtlünün sağı oynar vasat bir adam yani bizde hiç bir sene üstün performans sergilemedi. Ama ağır bir sakatlıkta geçirdi 2-3 sene önce..
İnşallah tek isteğimiz o :D
Abi City'i devirmek çok güzel olmuş.Tebrikler.İngiltere Açıkmı Artık Karşıyaka'dan başka büyük bir kulübe git.
Son haftalarda durulma söz konusu abi sakat-cezalı oyuncu sayın mı çoğaldı?
Cok sagol coskuncum taktigide gondermissin galiba bakicam simdi..
Kardesim Almanya,İngiltere,İspanya acik Almanyada aklina gelebilecek tum kafaya oynayan takimlar teklif yapti gecen hafta Dortmund ikinci teklifini yapti :) İngiltereden de teklifler gelir :)
Evet kardesim ya sakat ve cezalilar cok ama atlattik o periyotu da sikinti yabanci oyuncu sayisinin coklugu yerli yildiz ismim az super ligde 16-17-18 yasinda cocuklari koyuyorum her mac 2-3 tane
Abi sen webcagri'nin taktiğini kullanmaya devam et istersen takımı bozma benim taktiği yavaştan ufak maçlarda denersin sadece.Koy ama 3 taktikten biri olarak, çalışsınlar.
Bakıcaz kardeşim yabancı kontenjanına en uygun taktiği kullanıcaz Çağrının gönderdiği taktikte kanat adamları gizli golcü olarak gözüküyor benim kanat adamlarının böyle bir meziyeti yok aslında taktikle alakalı değil benim kadroyla alakalı bir sıkıntı var o taktikte :D
Ben klasik taktik yaptım abi. Ama ön bilgi vereyim kanatlar ve beklerin orta açacaklar bol bol. Forvetlerin değerlendirmesine kalmış artık.Onun dışında ortadan hücum yaparken golcülerine büyük iş düşecek topu geriden alıp pozisyona sokmaya uğraşacaklar takımı.Orta sahalardan biri oyun kurucu gibi olacak.Diğeri defansif.Biraz hücumcu bir taktik oldu.Baktın gol yiyor takım , hazırlık olarak defansif pozisyon alma çalıştırırsın takıma sıkıntı olursa.
Son maç baya harika bitmiş.Tebrikler bu sene ŞL alınır galiba.City ayarı takımları yenebiliyorsanız ŞL için umutlu olmanız lazım fazlaca:)
Olay budur :zuhaha
Takım gol şov yapıyo yahu regenler iş yapıyo galiba:)Juve'yi geçersin abi:)
Fiorentina ve Hamburg falan varken nispeten zor kura olmuş ama geçeriz Juve'yi abi.
Farkli bir taktikle oynuyoruz kardesim sadece tesaduf iki macin ust uste gelmesi.. SL de yabanci agirlikli bir kadroyla oynuyoruz ligde ise altyapidan 3-4 kisi sans buluyor mutlaka yabanci sinirindan dolayi bu sezon basi planlamada hata yaptik aslinda hata da degil sadece SL yi dusunduk..
Bakicaz Coskuncum..
Burdan futureless nickli Coskun arkadasima cok tesekkur ederim son maclari onun bizim takim icin hazirladigi ozel taktikle oynadik sagolsun suan iyi calisiyor..
webcagri nickli Cagri arkadasimin taktigide cok guzel bu iki taktik favorilerim arasinda suan ..
Her iki arkadasima da cok tesekkur ediyorum emekleri icin ikisinin taktigide tamamen kendi hazirladiklari taktikler..
Ne demek abi rica ederim.Elinde mükemmel bir kadro var.Taktik yapmak zor olmadı.
Juventus senin için rakip bile olamaz abi :)
Juve'yi geçeriz hocam. Bu sene alırız inşallah kupayı. :)
Karşıyakanın ismi yeter Juve karşısında
Başarılar abi :)