Sayfa 53 / 65 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Spor Toto Süper Lig

8.HAFTA

9.HAFTA

PUAN DURUMU

bi kaç gün ortadan kayboldum yine baya ilerlemişsin geçen sezonu başarılı biçimde kapatmışız, transferlerde yerinde olmuş, kura şansı yanımızda olursa en az yarı final istiyoruz avrupada. lig için beklenti yazmama gerek bile yok

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    bi kaç gün ortadan kayboldum yine baya ilerlemişsin geçen sezonu başarılı biçimde kapatmışız, transferlerde yerinde olmuş, kura şansı yanımızda olursa en az yarı final istiyoruz avrupada. lig için beklenti yazmama gerek bile yok
    Cok sagol kardesim sonuna kadar gidicez bu sene her kulvarda..

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

City maçı çok fena olmuş 2 kırmızı olmasına rağmen. 11 kişi olsak 5 atardık

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    City maçı çok fena olmuş 2 kırmızı olmasına rağmen. 11 kişi olsak 5 atardık
    Yok onlar daha baskin oynadilar macin genelinde .. İkinci mac cok kotu olacak defansin gobegindeki iki yabancim cezali gencler cikicak sahaya ethiat stadinda

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Galatasaray ile Fener zorlayacaklar gibi abi bu sezon, onlar da iyi başlamış Keza Beşiktaş da öyle

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar muhteşem. Özellikle City galibiyetine çok sevindim.
    TariboWest

City zaferi muhteşem.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Galatasaray ile Fener zorlayacaklar gibi abi bu sezon, onlar da iyi başlamış Keza Beşiktaş da öyle
    İyi ekip onlarda ama biz Sampiyonlar Liginden elenene kadar zorluk cekeriz..Sonra yine geceriz onlari

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar muhteşem. Özellikle City galibiyetine çok sevindim.
    Cok sagol kardesim bende cok sevindim

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    City zaferi muhteşem.
    Tesekkur ederim tarihi bir mactı..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncularına özel taktik yapmak için istemiştim kayıtlı oyunu ama maalesef oyuncuların tamamı çıkmadığı için genel bir taktik yapıp vericem.

Edit : Abi sadece defansları göstererek atmışsın bana oyununu yaa Tamam varmış hepsi. Ben de bu ne diyorum Geliyor taktiğin geceye doğru.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Oyuncularına özel taktik yapmak için istemiştim kayıtlı oyunu ama maalesef oyuncuların tamamı çıkmadığı için genel bir taktik yapıp vericem.

Edit : Abi sadece defansları göstererek atmışsın bana oyununu yaa Tamam varmış hepsi. Ben de bu ne diyorum Geliyor taktiğin geceye doğru.
    Eywallah Coskunum bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Fm2010'da 20 sene oynamistik kardesim ve Karsiyakali bir arkadasimla Kariyaka ile.Basarilarini hep ileri goturursun abi insallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir takımın var abi.Tek tek tüm oyuncuları inceledim.Kıskandım resmen.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jaja View Post
    Fm2010'da 20 sene oynamistik kardesim ve Karsiyakali bir arkadasimla Karsiyaka ile.Basarilarini hep ileri goturursun abi insallah.
    20 sene cok iddali bir zaman Sagol tesekkur ederim kardesim..

Sizin takımdan Ayhan Evren'i almışız abi nasıldır ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Helal olsun abi, süpersin yine. Bu arada o altyapıdaki Yiğit var ya, ''Uçar...''
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Sizin takımdan Ayhan Evren'i almışız abi nasıldır ?
    Kardeşim Ayhan görev adamı ya sağ bek oynar orta dörtlünün sağı oynar vasat bir adam yani bizde hiç bir sene üstün performans sergilemedi. Ama ağır bir sakatlıkta geçirdi 2-3 sene önce..

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Helal olsun abi, süpersin yine. Bu arada o altyapıdaki Yiğit var ya, ''Uçar...''
    İnşallah tek isteğimiz o

Abi City'i devirmek çok güzel olmuş.Tebrikler.İngiltere Açıkmı Artık Karşıyaka'dan başka büyük bir kulübe git.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

10.HAFTA

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

11.HAFTA

PUAN DURUMU

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Son haftalarda durulma söz konusu abi sakat-cezalı oyuncu sayın mı çoğaldı?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir takımın var abi.Tek tek tüm oyuncuları inceledim.Kıskandım resmen.
    Cok sagol coskuncum taktigide gondermissin galiba bakicam simdi..

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Abi City'i devirmek çok güzel olmuş.Tebrikler.İngiltere Açıkmı Artık Karşıyaka'dan başka büyük bir kulübe git.
    Kardesim Almanya,İngiltere,İspanya acik Almanyada aklina gelebilecek tum kafaya oynayan takimlar teklif yapti gecen hafta Dortmund ikinci teklifini yapti İngiltereden de teklifler gelir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Son haftalarda durulma söz konusu abi sakat-cezalı oyuncu sayın mı çoğaldı?
    Evet kardesim ya sakat ve cezalilar cok ama atlattik o periyotu da sikinti yabanci oyuncu sayisinin coklugu yerli yildiz ismim az super ligde 16-17-18 yasinda cocuklari koyuyorum her mac 2-3 tane

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi sen webcagri'nin taktiğini kullanmaya devam et istersen takımı bozma benim taktiği yavaştan ufak maçlarda denersin sadece.Koy ama 3 taktikten biri olarak, çalışsınlar.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Abi sen webcagri'nin taktiğini kullanmaya devam et istersen takımı bozma benim taktiği yavaştan ufak maçlarda denersin sadece.Koy ama 3 taktikten biri olarak, çalışsınlar.
    Bakıcaz kardeşim yabancı kontenjanına en uygun taktiği kullanıcaz Çağrının gönderdiği taktikte kanat adamları gizli golcü olarak gözüküyor benim kanat adamlarının böyle bir meziyeti yok aslında taktikle alakalı değil benim kadroyla alakalı bir sıkıntı var o taktikte

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Bakıcaz kardeşim yabancı kontenjanına en uygun taktiği kullanıcaz Çağrının gönderdiği taktikte kanat adamları gizli golcü olarak gözüküyor benim kanat adamlarının böyle bir meziyeti yok aslında taktikle alakalı değil benim kadroyla alakalı bir sıkıntı var o taktikte
    Ben klasik taktik yaptım abi. Ama ön bilgi vereyim kanatlar ve beklerin orta açacaklar bol bol. Forvetlerin değerlendirmesine kalmış artık.Onun dışında ortadan hücum yaparken golcülerine büyük iş düşecek topu geriden alıp pozisyona sokmaya uğraşacaklar takımı.Orta sahalardan biri oyun kurucu gibi olacak.Diğeri defansif.Biraz hücumcu bir taktik oldu.Baktın gol yiyor takım , hazırlık olarak defansif pozisyon alma çalıştırırsın takıma sıkıntı olursa.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

12.HAFTA

13.HAFTA

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Son maç baya harika bitmiş.Tebrikler bu sene ŞL alınır galiba.City ayarı takımları yenebiliyorsanız ŞL için umutlu olmanız lazım fazlaca

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Son maç baya harika bitmiş.Tebrikler bu sene ŞL alınır galiba.City ayarı takımları yenebiliyorsanız ŞL için umutlu olmanız lazım fazlaca
    Tek hedefimiz ŞL zaten kardeşim sağol..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

14.HAFTA

PUAN DURUMU

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Olay budur

Sayfa 53 / 65 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon

Mesaj Yetkileri