bi kaç gün ortadan kayboldum yine baya ilerlemişsingeçen sezonu başarılı biçimde kapatmışız, transferlerde yerinde olmuş, kura şansı yanımızda olursa en az yarı final istiyoruz avrupada. lig için beklenti yazmama gerek bile yok
![]()
City maçı çok fena olmuş 2 kırmızı olmasına rağmen. 11 kişi olsak 5 atardık![]()
Galatasaray ile Fener zorlayacaklar gibi abi bu sezon, onlar da iyi başlamışKeza Beşiktaş da öyle
Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar muhteşem. Özellikle City galibiyetine çok sevindim.![]()
TariboWest
City zaferi muhteşem.
Oyuncularına özel taktik yapmak için istemiştim kayıtlı oyunu ama maalesef oyuncuların tamamı çıkmadığı için genel bir taktik yapıp vericem.
Edit : Abi sadece defansları göstererek atmışsın bana oyununu yaaTamam varmış hepsi. Ben de bu ne diyorum
Geliyor taktiğin geceye doğru.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fm2010'da 20 sene oynamistik kardesim ve Karsiyakali bir arkadasimla Kariyaka ile.Basarilarini hep ileri goturursun abi insallah.
Mükemmel bir takımın var abi.Tek tek tüm oyuncuları inceledim.Kıskandım resmen.![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sizin takımdan Ayhan Evren'i almışız abi nasıldır ?![]()
Helal olsun abi, süpersin yine. Bu arada o altyapıdaki Yiğit var ya, ''Uçar...''
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Abi City'i devirmek çok güzel olmuş.Tebrikler.İngiltere Açıkmı Artık Karşıyaka'dan başka büyük bir kulübe git.
Son haftalarda durulma söz konusu abi sakat-cezalı oyuncu sayın mı çoğaldı?
Cok sagol coskuncum taktigide gondermissin galiba bakicam simdi..
Kardesim Almanya,İngiltere,İspanya acik Almanyada aklina gelebilecek tum kafaya oynayan takimlar teklif yapti gecen hafta Dortmund ikinci teklifini yaptiİngiltereden de teklifler gelir
Evet kardesim ya sakat ve cezalilar cok ama atlattik o periyotu da sikinti yabanci oyuncu sayisinin coklugu yerli yildiz ismim az super ligde 16-17-18 yasinda cocuklari koyuyorum her mac 2-3 tane
Abi sen webcagri'nin taktiğini kullanmaya devam et istersen takımı bozma benim taktiği yavaştan ufak maçlarda denersin sadece.Koy ama 3 taktikten biri olarak, çalışsınlar.
Ben klasik taktik yaptım abi. Ama ön bilgi vereyim kanatlar ve beklerin orta açacaklar bol bol. Forvetlerin değerlendirmesine kalmış artık.Onun dışında ortadan hücum yaparken golcülerine büyük iş düşecek topu geriden alıp pozisyona sokmaya uğraşacaklar takımı.Orta sahalardan biri oyun kurucu gibi olacak.Diğeri defansif.Biraz hücumcu bir taktik oldu.Baktın gol yiyor takım , hazırlık olarak defansif pozisyon alma çalıştırırsın takıma sıkıntı olursa.
Son maç baya harika bitmiş.Tebrikler bu sene ŞL alınır galiba.City ayarı takımları yenebiliyorsanız ŞL için umutlu olmanız lazım fazlaca![]()
Olay budur![]()