dün gece aynı şeyi ben de düşünmüştüm... 3. senegal'li oluyor sanırım gelirse :)
Printable View
Burak Ednan'ın heryeri takır takır olsa ne yazar yahu ? FB ve GS için iş işten geçti.. Artık süper ligde yarıştırırız yıldızlarımızı :) Şu alınmaya çalışılan oyuncular 2 hafta önce alınsaydı da şu anda biz de Avrupa liginde grup maçlarını bekliyor olsaydık keşke...
Fenerbahçemiz milli kaleci Serkan Kırıntılı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferimiz sabah saatlerinde Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Serkan Kırıntılı kimdir?
1.85 metre boyunda ve 81 kg ağırlığındaki kaleci, 15 Şubat 1985’te Adana’nın Karataş ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2004 yılında Adanaspor’da başlayan Serkan Kırıntılı, 20005 yılında transfer olduğu Ankaragücü’nde 2010 yılına kadar aralıksız görev yaptı. Gösterdiği performansla milli takımı da çağrılan ve halen Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nde öğrenim gören Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahce.org
Hayırlı olsun Serkan.
Hayırlı olsun. Kaleci sıkıntısı pek yaşamayız bu sene.
Beklediğim bir transferdi.
Serkan Kırıntılı vasat bir kaleci bence.Volkan'ın eksikliğinde onun yerini dolduracak bir kaleci değil.
Volkanın yerini bence rahatlıkla doldurur , bazen çok enteresan goller yiyebiliyor ama refleksleri çok iyi yani maçta kurtarabilir , maçda kaybettirebilir. Ama Volkanın yedeği olur yani çok rahat.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Moustapha_Bayal_Sall
Fener almış adamı
vikipedide oraya Tekirdağspor da yazılabilir yanlız istersen :) Almnışsa hayırlı olsun.
Vikipedia'yı gerçekçi bir kaynak gösteremeyiz.Herkesin birşeyler yazabildiği,değiştirebildiği bir yer.Messi'yi Tavşanlı Linyitspor'a bile götürebilirsiniz yani.
Bayal'ı FM kariyerlerimden tanıyorum,güçlü bir oyuncu.Ama yaşadığı ciddi sakatlıklar insanı tereddüte düşürüyor muhakkak çok ciddi bir sağlık kontrolünden geçirilmesi lazım alınacaksa.
fm profili o kadar iyi değil. hızlı bir adam bekliyordum ben. diyebilirim ki bilica'nın hava toplarını alabileni.
Serkan zaten bu takımın 1. kalecisi asla olmaz, 2 olması bile şüpheli. Bir sıkıntı olursa diye alınmış bir kaleci, Volkan geçen sene pek maç kaçırmadı, ayrıca Mert idmanlarda daha iyi durumda olursa Mert kulübede oturur Serkan'ın garantisi yok.
@Sekopej
Zaten 2 yıllık sözleşme imzalaması Mert pişene kadar bir 3. kaleci olsun diye alınmış bir transfer.
volkan geçen sene pek maç kaçırmadı ama bir iki ay dirseğinin kemiği görünürken oynadı. adam gibi bir yedek kalecimiz olsaydı volkan oynamazdı. şimdi de kendini zorladığı için sakatlık süresi arttı. eminim serkan volkan'ın boşluğunu doldurur.
Ersin Duzen
daily mail, fenerbahce'nin everton'da oynayan yobo ile anlastigini yazdi... haber 5 dk önce girildi...
habere göre fenerbahçe, nijeryali savunma oyuncusu joseph yobo'yu kiraliyor...
Not: kisisel fikrim mukemmel transfer olur
Bilica'ya telekom C bloktan bi kombine alalım beraber izleriz artık maçları :D
Serkan 3.kaleci için geldiyse hoşgeldi.bayal sall da ağır kapalı alanda etkili güçlü bi stoper gecen sezon büyük sakatlık yaşamış umarım gelmez
izmer in dediği yobo doğruysa eğer işte o zaman turnayı gözünden vurduk demektir.
gerçi çok afrikalı olmaya başladı bunlar afrika kupasına gidecek sene ortasında ama olsun :)
Fenerbahçe için harika bir transfer olur bence bu sene Galatasaray toparlanıp 5 büyükler acayip bir yarışa girecek ligde
Yobo gelirse mükemmel olur lugano - yobo efsane olur
daily mail, fenerbahce'nin everton'da oynayan yobo ile anlastigini yazdi... haber 5 dk önce girildi...
abere göre fenerbahçe, nijeryali savunma oyuncusu joseph yobo'yu kiraliyor...
ersin düzen
5 mesaj yukari baksaydin ya keske girmeden su mesaji :)
Hadi inşAllah doğrudur.
inşallah doğru değildir diyelim biz rakip taraftar olarak :D
Yobo gelirse Lugano-Yobo efsane olur,kiralık bile alsak da önemli değil satın alma opsiyonunu alırız muhakak.Bayal Sall'dan daha çok sevindim bu habere.
Ne yaptığını bilen bir adam olması mantıklı..
Bilica yerine çok iyi olur fiziksel olarak nasıl tam bilmiyorumda, hiç değilse işini daha ciddi yapan bir adam olur..