Büyük ihtimal Bjk'nin maçları açık kanaldan(Star-Ntv-Ntv Spor), Trabzonspor'un maçları D-Smart'dan yayınlanacak.
Printable View
Büyük ihtimal Bjk'nin maçları açık kanaldan(Star-Ntv-Ntv Spor), Trabzonspor'un maçları D-Smart'dan yayınlanacak.
Beşiktaş ile Trabzon 2. olarak çıkarlar diye düşünüyorum. Beşiktaşın da fikstürünü beğendim. Kısmet olursa burdaki ilk maça gitmeyi düşünüyorum, hadi hayırlısı :)
Bence 3'er 3'er paylaştırılır 2 ekibin de maçları. Öbür türlü haksızlık olur gibi geliyor.
vay be partizan.
savaş çıkar savaş.
Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa Ligi için favorileri sayarken Beşiktaş'ı da saydı. Martinez, kendilerini favori görmezken, "Sevilla, Lyon, Inter, Tottenham ve Beşiktaş gibi iddialı takımlara favori demek daha mantıklı" dedi.
İki ekibimize de dengeli ve iyi bir kura geldiğini söyleyebilirim . Beşiktaş'ın Tottenham'a teslim olacağını düşünmüyorum , diğer rakiplerini de hafife almaması gerekiyor . Aynı durum Trabzonspor için de geçerli , kağıt üzerinde gruptan çıkmak için net aday ancak geçtiğimiz sezon ki hırsı onların da göstermesi gerekiyor . Galatasaray'ın da negatif durumda grubu 3.olarak tamamlayacağını düşünürsek . 3 takımla Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalmamız iç açıcı olacaktır .
Yalnız Lyon gruplara 4. torbadan katılan Astra'ya elendi. Bu sene Beşiktaş sezon başındaki Arsenal'a karşı oynadığı oyunu genele yayabilirse hem Avrupa için hem de lig için baya iddialı gözüküyor. İnşallah 3 temsilcimiz de gidebilecekleri maksimum noktaya gidebilirler.
2 takım da gruptan çıkar bence, umarım 2. turda şanssız kuralar çekmezler.
Beşiktaş ve Trabzon'a zorlu rakipler!
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/574/u...ligi_390I8.jpg
UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan Trabzonspor ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu.
UEFA'nın kura prosedürüne göre, Beşiktaşv e Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım, Avrupa Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlara eklendi.
İşte Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri.
Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
Wolfsburg (Almanya)
Anderlecht (Belçika)
Aalborg (Danimarka)
Guingamp (Fransa)
Ajax (Hollanda)
PSV Eindhoven (Hollanda)
Liverpool (İngiltere)
Villarreal (ispanya)
Sevilla (İspanya)
Roma (İtalya)
Torino (İtalya)
Celtic (İskoçya)
Young Boys (İsviçre)
Dnipro (Ukrayna)
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
Salzburg (Avusturya)
Mönchengladbach (Almanya)
Club Brugge (Belçika)
Feyenoord (Hollanda)
Everton (İngiltere)
Inter (İtalya)
Napoli (İtalya)
Fiorentina (İtalya)
A.Bilbao (İspanya)
Sporting Lizbon (Portekiz)
Dinamo Moskova (Rusya)
Zenit (Rusya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Olympiakos (Yunanistan)
Kura çekimi İsviçre'nin Nyon şehrinde 15 Aralık Pazartesi günü yapılacak. 2. tur karşılaşmaları ise 19 ve 26 Şubat'ta oynanacak.
Kendi yorumum; Beşiktaş için Roma ve Liverpool gelirse zevkli maçlar izleriz diğer takımları rahat geçeriz ama bu 2'sinde zorlanabiliriz. Yine de ümitsiz değilim o kadar takımın içinden biz gider Aalborg'u çekmeyiz de ya Liverpool ya da Roma'yı çekeriz.
Bence Trabzonspor garanti elenir bu turda. Belki şansa Club Brugge gelirse bi ihtimal var ama diğer takımlar çok güçlü.
Biz de gelecek 3-4 rakibe göre elenebiliriz ama ben turu geçme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Trabzon'un geçebileceği 2 takım sayabilirim anca Feyenoord ve At.Bilbao onlarda. Bu sezon UEFA çok farklı olacak gibi. Neticede kazanan ŞL'ye gidecek asılacaktır tüm takımlar. Beşiktaş'ın rakipleri de zorlu ancak oynadıkları futbol ortada bu turda Liverpool dahi gelse turu geçeceklerini düşünüyorum ben.
Trabzonspor konusunda aynen katılıyorum, ben de bunu yazacaktım hatta.
Beşiktaş'a ise Aalborg veya Guingamp'tan biri gelsin isterim. Güçlü takımlardan birkaçı elensin, çeyrek finale kadar gidelim en azından.
Her iki takımımıza da kura şansı diliyorum. Beşiktaş'ın bu konuda, her ne kadar bahtsız olduğunu bilsem de. :)
Beşiktaşlı olarak Liverpool veya Anderlecht'i istiyorum
valla bjkye belçika yada isviçre takımı
ts yede belçika takımı gelse tadından yenmez
Everton veya Inter gelecek ;)
Inter
Lazio
Juve
ve simdide Napoli :)
seneyede Ac milan, Roma ... Devam eder :)
liverpool Besiktas macina buyuk ihtimal giderim.
İntikam vakti liverpool !
Yunanlarin kura sansina bakin hele. Tekrar tekrar tekrar!
Yine zor kuralar çekmişiz, ayrıca yunanlar kura ballarını bir kez daha göstermişler. Bu sene Yunanistan'a geçiliriz gibi duruyor, işimiz gerçekten zor. Rakipler ne kadar şuan formsuz olsalar da maçlara uzun süre var güçlü takımlar.
Zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok da, yanılmadık yine. Hayırlısı olsun. :)
O malum senede değil iki takım da. Biz ilerlerken Liverpool gerilemeye başladı. O yüzden, şanslarda Liverpool daha önde gibi görünse de kolay olmayacak bu defa.
Arsenal ve Tottenham maçlarından çıktık bu sene, kolay lokma olmadığımızı biliyorlardır. Devre arası yapılacak nokta transferler sayesinde ve sakatlıksız, tam kadro çıkmamız halinde eleme şansımız var.
Allah yardımcımız olsun.
Trabzonspor'a gelebilecek en zayıf takım C.Brugge'ydi zaten, o açıdan onların bu kurada çok şanssız olduklarını düşünmüyorum. Tek handikap, Constant ve Mehmet Ekici'nin ilk maçta oynayamayacak olması. Orta sahaya bir çözüm şart o yüzden. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum Napoli karşısında.
ekşi'ye yazmışım geçen bu kadar olur...
http://i.hizliresim.com/ZALyEG.png
Dayi var mi dayi ? Yoksa atama zor iş :)
Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.
Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.
Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.
Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50
Sonuç olarak Belçika Ligi lideriyle eşleştik ve genç bir takımla oynayacağız. Ayrıca, bizim Liverpool'a karşı gösterdiğimiz konsanstrasyon ve mücadeleyi onlar bize gösterecekler. Biz bir tık kolay takımla eşleştik, onlarsa daha kuvvetli bir rakiple eşleştiler. İşimiz bu yönlerden bakıldığında kolay değil; ancak Belçika Ligi seviyesi, bizim ligin bile altında. Avrupa'da ise şu ana kadar yendikleri en kuvvetli takım Torino. Bu taraflardan bakınca da, ibre bize dönüyor açık bir şekilde.
Rakibi kesinlikle hafife almadan, onların da iyi ve başarılı bir Avrupa takımı olduğunu unutmadan ve ayrıca Asteras maçlarında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan konsantre olup geçeriz inşallah bu turu.
İyide gruplara bir bakıver istersen onların gruplarında kimler varmış bizim gruplarda kimler var. Kesinlikle kıstas olamaz.
Şunu da söylüyorum Liverpool'u eleyen bir takım eğer Uefa'da ben iddialı bir takımım bu işi becereceğim diyorsan Brugge'u rahat geçmelisin. İlk maçın deplasmanda olması ve ikinci maçında 19.03'e denk gelmesi büyük avantaj. İç sahada oynayacağımız rövanş maçına muhtemelen çok sayıda taraftar gelecektir.
Anderlecht'in Gs'yi 2 maçta nasıl perişan ettiğini, Arsenal'i nasıl sahasında ezdiğini izlemediniz sanırım. O Anderlecht kendi liginde 2. ve Brugge ile aralarında attıkları gol sayısında 20 gol fark var. Adamlar makina gibi. Belçika futbolu da ligi de ulusal takımı da bizi her alanda ezer, geçer. Liglerinin bizden tek farkı sönmüş yıldızlara milyon E'lar verip takımlarına transfer etmiyorlar. Bu da sanki ucuz ve basit bir ligmiş diye görünüyor ama kesinlikle öyle değil.
Gerçi ben Bilic'in küçümsemeyeceğini ve işi sıkı tutacağını hatta o maçlar sırasında ligi boşlayacağını bile adım gibi biliyorum. Ama rakibi sakın küçümsemeyin maçlar oynandığı zaman tekrar bunun üzerine konuşuruz.
Brugge'un her bölgesi neredeyse eşit miktarda gol atmış. Beşiktaş ise hücumda sadece Demba Ba ile var olmaya çalışan bi takım. Kimse gitmiyor ileri. Bence elenme şansımız da yüksek.
https://vine.co/v/O2HXqvq3UFA
Bu neyin sevincidir acaba :zuhaha
Beşiktaş yarı finale gider kupayı Wolfsburg alır. Alman ligini yakınen izliyorum. Schürle'nin de gelmesiyle futbolları daha da güzelleşti. Ligde Şampiyonlar Ligine katılmamaları artık mucize olacağına göre Avrupa Ligine'de saldıracaklardır.
Liverpool'u elemenin haklı sevinci. Napoli, Roma, Sevilla vs. gibi takımların arasından C.Brugge'yi çekmenin sevinci. Bir de şöyle bak olaya:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...2a61db32899694
Turu kesin geçtik, eledik, ettik demiyoruz elbette; ama 15 takım arasından nispeten en makul olanını seçtik. Bu da bir gerçek.
Kimse koymamış ben koyayım ŞL grupları
https://pbs.twimg.com/media/CNbeim-WcAASj87.png:large
Galatasarayın grubu bana göre çok zor
Madrid ve Benfica ortalama 115 -120 km koşan takımlar bizim takımların hali belli
Top Class bir rakip yok grupta, Galatasaray oldukça şanslı bir kura çekti darısı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başına olsun ama zannetmiyorum.
http://i.hizliresim.com/95aW4Q.jpg
Beşiktaş'ın buradan çekeceği takımları söyleyeyim 1. Torba (Dortmund, Napoli, Tottenham) bu 3 takımın dışına çıkmaz :)
3. Torba'dan kesin Monaco :)
4. Torba'dan Rosenborg, Groningen ikilisinden birisi.
Dortmund
Beşiktaş
Monaco
Rosenborg
Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.
Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.
Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz :)
İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.
galatasaray'ın şans yanında oldu bu iyi de bir şey. Umarım ilk 2'ye girerler fakat ben 3. olacağını düşünüyorum.
bizim ve beşiktaş'ın grupları ise bana göre aşağıdaki gibi olacak.
schalke
celtic
fenerbahçe
asteras
tottenham
beşiktaş
rapid wien
midtyjlland