Sayfa 55 / 56 İlkİlk ... 54553545556 SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor konusunda aynen katılıyorum, ben de bunu yazacaktım hatta.

Beşiktaş'a ise Aalborg veya Guingamp'tan biri gelsin isterim. Güçlü takımlardan birkaçı elensin, çeyrek finale kadar gidelim en azından.

Her iki takımımıza da kura şansı diliyorum. Beşiktaş'ın bu konuda, her ne kadar bahtsız olduğunu bilsem de.
    Zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok da, yanılmadık yine. Hayırlısı olsun.

O malum senede değil iki takım da. Biz ilerlerken Liverpool gerilemeye başladı. O yüzden, şanslarda Liverpool daha önde gibi görünse de kolay olmayacak bu defa.

Arsenal ve Tottenham maçlarından çıktık bu sene, kolay lokma olmadığımızı biliyorlardır. Devre arası yapılacak nokta transferler sayesinde ve sakatlıksız, tam kadro çıkmamız halinde eleme şansımız var.

Allah yardımcımız olsun.

Trabzonspor'a gelebilecek en zayıf takım C.Brugge'ydi zaten, o açıdan onların bu kurada çok şanssız olduklarını düşünmüyorum. Tek handikap, Constant ve Mehmet Ekici'nin ilk maçta oynayamayacak olması. Orta sahaya bir çözüm şart o yüzden. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum Napoli karşısında.

Nesil
    2006

ekşi'ye yazmışım geçen bu kadar olur...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Universal View Post
    ekşi'ye yazmışım geçen bu kadar olur...

Bir kupon yap da köşeyi dönelim bari ya da ben atanabilecek miyim, onu bir söyle hele!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bir kupon yap da köşeyi dönelim bari ya da ben atanabilecek miyim, onu bir söyle hele!
    Büyüklerimiz bakıyor o işe şaka bi yana umarım kısa sürede ataman gerçekleşir...

Kupon konusunda burada paylaşımda bulunmuyorum

Dayi var mi dayi ? Yoksa atama zor iş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Büyüklerimiz bakıyor o işe şaka bi yana umarım kısa sürede ataman gerçekleşir...

Kupon konusunda burada paylaşımda bulunmuyorum
    Eyvallah, sağolasın. İnşallah.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dayi var mi dayi ? Yoksa atama zor iş
    Dayım olsa burada atanabilecek miyim diye sorar mıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.

Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.

Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.

Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sonuç olarak Belçika Ligi lideriyle eşleştik ve genç bir takımla oynayacağız. Ayrıca, bizim Liverpool'a karşı gösterdiğimiz konsanstrasyon ve mücadeleyi onlar bize gösterecekler. Biz bir tık kolay takımla eşleştik, onlarsa daha kuvvetli bir rakiple eşleştiler. İşimiz bu yönlerden bakıldığında kolay değil; ancak Belçika Ligi seviyesi, bizim ligin bile altında. Avrupa'da ise şu ana kadar yendikleri en kuvvetli takım Torino. Bu taraflardan bakınca da, ibre bize dönüyor açık bir şekilde.

Rakibi kesinlikle hafife almadan, onların da iyi ve başarılı bir Avrupa takımı olduğunu unutmadan ve ayrıca Asteras maçlarında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan konsantre olup geçeriz inşallah bu turu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.

Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.

Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.

Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50

İyide gruplara bir bakıver istersen onların gruplarında kimler varmış bizim gruplarda kimler var. Kesinlikle kıstas olamaz.

Şunu da söylüyorum Liverpool'u eleyen bir takım eğer Uefa'da ben iddialı bir takımım bu işi becereceğim diyorsan Brugge'u rahat geçmelisin. İlk maçın deplasmanda olması ve ikinci maçında 19.03'e denk gelmesi büyük avantaj. İç sahada oynayacağımız rövanş maçına muhtemelen çok sayıda taraftar gelecektir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anderlecht'in Gs'yi 2 maçta nasıl perişan ettiğini, Arsenal'i nasıl sahasında ezdiğini izlemediniz sanırım. O Anderlecht kendi liginde 2. ve Brugge ile aralarında attıkları gol sayısında 20 gol fark var. Adamlar makina gibi. Belçika futbolu da ligi de ulusal takımı da bizi her alanda ezer, geçer. Liglerinin bizden tek farkı sönmüş yıldızlara milyon E'lar verip takımlarına transfer etmiyorlar. Bu da sanki ucuz ve basit bir ligmiş diye görünüyor ama kesinlikle öyle değil.

Gerçi ben Bilic'in küçümsemeyeceğini ve işi sıkı tutacağını hatta o maçlar sırasında ligi boşlayacağını bile adım gibi biliyorum. Ama rakibi sakın küçümsemeyin maçlar oynandığı zaman tekrar bunun üzerine konuşuruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Brugge'un her bölgesi neredeyse eşit miktarda gol atmış. Beşiktaş ise hücumda sadece Demba Ba ile var olmaya çalışan bi takım. Kimse gitmiyor ileri. Bence elenme şansımız da yüksek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://vine.co/v/O2HXqvq3UFA

Bu neyin sevincidir acaba
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014

Beşiktaş yarı finale gider kupayı Wolfsburg alır. Alman ligini yakınen izliyorum. Schürle'nin de gelmesiyle futbolları daha da güzelleşti. Ligde Şampiyonlar Ligine katılmamaları artık mucize olacağına göre Avrupa Ligine'de saldıracaklardır.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    https://vine.co/v/O2HXqvq3UFA

Bu neyin sevincidir acaba
    Liverpool'u elemenin haklı sevinci. Napoli, Roma, Sevilla vs. gibi takımların arasından C.Brugge'yi çekmenin sevinci. Bir de şöyle bak olaya:

Turu kesin geçtik, eledik, ettik demiyoruz elbette; ama 15 takım arasından nispeten en makul olanını seçtik. Bu da bir gerçek.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Kimse koymamış ben koyayım ŞL grupları

Galatasarayın grubu bana göre çok zor

Madrid ve Benfica ortalama 115 -120 km koşan takımlar bizim takımların hali belli

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Top Class bir rakip yok grupta, Galatasaray oldukça şanslı bir kura çekti darısı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başına olsun ama zannetmiyorum.

Beşiktaş'ın buradan çekeceği takımları söyleyeyim 1. Torba (Dortmund, Napoli, Tottenham) bu 3 takımın dışına çıkmaz
    3. Torba'dan kesin Monaco
    4. Torba'dan Rosenborg, Groningen ikilisinden birisi.

Dortmund
    Beşiktaş
    Monaco
    Rosenborg

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.

Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.

Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.
    Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz

İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

galatasaray'ın şans yanında oldu bu iyi de bir şey. Umarım ilk 2'ye girerler fakat ben 3. olacağını düşünüyorum.
    bizim ve beşiktaş'ın grupları ise bana göre aşağıdaki gibi olacak.

schalke
    celtic
    fenerbahçe
    asteras

tottenham
    beşiktaş
    rapid wien
    midtyjlland
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hamza Hoca çıkıp da Astana ile erken oynarsak iyi olur diyorsa rakip olarak Astana'yı gözüne kestirmiş demektir. Vizyonsuz başkana vizyonsuz hoca. Geçmiş olsun şimdiden

Bence deplasmanda ki o maç soru işareti

Hava çok sert oluyormuş galiba o dönemde

Atletico top class takım değilde nedir dünyada alan savunmasını en iyi yapan takım

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bence deplasmanda ki o maç soru işareti

Hava çok sert oluyormuş galiba o dönemde

Atletico top class takım değilde nedir dünyada alan savunmasını en iyi yapan takım

Tabi ki hava şartları o maç için çok önemli ama demek istediğim hocanın çıkıp da grupla ilgili ilk yorumda rengini belli etmesi ,basına böyle bir açıklama yapması hiç olmamış. Atl Madrid 'i ayrı tutuyorum da Benfica dediğin takımla 2. lik için kapışabilecek bir takım Galatasaray. Bunu bilmiyorsa bıraksın gitsin takımı şimdiden.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz

İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.
    Dediklerine katılıyorum abi,oynamadan,istemeden başarı gelmez,belki bu grupta sonuncu da olabiliriz birinci de olabiliriz ancak kuranın zor olduğunu iddaa eden kişi bilinçli yapıyordur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

H grubu daha iyi olurmuş. Ama şuana kadar çektiğimiz en iyi kura bence.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Villarreal
    Liverpool
    Fener
    Dinamo Minsk

İçimden böyle bir grup geçiyor. Umarım Liverpool ile eşleşiriz, Fenerbahçe'den sonra en sevdiğim kulüp güzel maçlar olur.

Zenit-Valencia-Lyon-Gent'li gruptan sonraki en kolay gruba düştü Galatasaray. Yine de 3 sene önceki Manu-Braga-Cluj'lu gruptan kolay değil bence gruptan çıkabilme açısından.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

UEFA Avrupa Ligi Grupları

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Celtic ile birlikte gruptan çıkarız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Celtic'in ilk 2 için şansı olduğunu düşünmüyorum. Karabağ'ı zar zor eleyip Malmö'ye elenmiş bir takım. İskoç Ligi'nde başarılı olmaları bir şeyi ispatlamaz bana kalırsa.

Sayfa 55 / 56 İlkİlk ... 54553545556 SonSon

Mesaj Yetkileri