Fikret Orman'dan 'taraftar' mesajı!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Final'e rakip takım taraftarlarının alınması gerektiğini söyledi. Orman, siyah-beyazlı kulübün geleceği ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde de bulundu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Final'e rakip takım taraftarlarının alınması gerektiğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanlığına seçilen Fikret Orman, Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile görüştü. Basına kapalı ziyaretin ardından konuşan Fikret Orman, ''Sporda artık bir barışa, temiz spora, insanların gidebileceği, yapabileceği spora ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Süper Finaller'e taraftarlar alınmalı'' dedi.
Şampiyon takımın belirleneceği Spor Toto Süper Final'de, futbolseverlerin üst üste derbi maçlar izleyeceğini anlatan Orman, ''Kavgaların bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Derbilerin taraftarlara açılarak herkesin seyretmesini, bir bayram havasında yaşanmasını daha uygun buluyorum. Süper Final maçları bunun için bir fırsat. Biz Beşiktaş Kulübü olarak gerekli her türlü katkıyı yaparız. Bizim taraftarlarımız zaten medeni taraftarlar. Herhangi bir çalışma yapmadık ama benim fikrim böyle'' ifadelerini kullandı.
Orman, Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki konumuyla ilgili de, ''Hiç bir şey bitmedi. Daha önümüzde aydınlık günlerimiz var. Hiç bir şey öyle çabuk bitmez'' dedi.
BEŞİKTAŞ'IN AMATÖR BRANŞLARI
Beşiktaş'ın amatör spor branşlarına da gerekli ilgiyi göstereceklerini belirten Orman, ''Amatör sporlar da amatör olmalı'' dedi.
Amatör branşların daha çok gönüllülük ilkesiyle yapılması gerektiğini anlatan Orman, ''Çok büyük bütçeler harcanıp da sonuçta yine başarısız olmaya tahammülüm yok. Daha kalben ve gerçek sporcu mentalitesiyle bakmamız lazım. Daha bütçemizi oluşturmadık'' diye konuştu.
NTVSPOR
Beşiktaş, Havutçu'yu borsaya bildirdi
Tam ben de haberi yazıyordum. :) Tarih oldukça dikkatimi çekti.
Forma ve Kombinede Kötü Tablo
Beşiktaş'ta forma ve kombine satış rakamları düşündürücü...
2010-2011 Supor Toto Liginde Beşiktaş kombine ve forma satışlarında kümede kaldı. Sezon başında açıklanan kombine fiyatlarını pahalı bulan bir kısım taraftar kombine almama kararı ile Yıldırım Demirören yönetimine tepkilerini bu yolla ortaya koymuştu. Kartal Yuvalarını da protesto eden Beşiktaş taraftarı, ürünlerin pahalı ve yetersiz olduğunu her fırsatta dile getirmişlerdi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü geçtiğimiz sezon satışların düşüklüğünden büyük bir kayba uğramıştı.
Kartalbakisi.com olarak bir araştırma yaptık, üç büyüklerin forma ve kombine satış ve pazarlama tablosunu ortaya çıkardık
İşte Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüplerinin 2007 – 2012 yılları arası forma ve kombine satış rakamları;
kartalbakisi.com
Fernandes ve Volkan Demirel Olaylarındaki Çifte Standart!
Galatasaray maçı öncesinde Fernandes'in nasıl bir katakulliyle cezalı duruma düşürüldüğünü de biliyoruz.Ondan sonra Beşiktaş kötü takım yeaaa.Portekizliler takımı batırdı yeeaaa.:icon_smile:
http://img109.imageshack.us/img109/6...testandart.jpg