1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle Bilic çok para istedi Fikret Orman vazgeçti. Bana öyle geliyor. Yoksa ikisinin arasında yapılan seçimden kimin çıkacağını herkes tahmin eder.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Büyük ihtimalle Bilic çok para istedi Fikret Orman vazgeçti. Bana öyle geliyor. Yoksa ikisinin arasında yapılan seçimden kimin çıkacağını herkes tahmin eder.
    Öyle olduğunu sanmıyorum.Bir kere yerli tercihi yapılacaksa bile tek alternatif Tayfur Havutçu değil.Boşta olan ondan daha iyi bir sürü yerli hoca var.Paranın söz konusu bile olmayacağı isimler tabii ki.Ya bu anlaşma göstermelik,ya da geçen sezon yaşanılanlardan dolayı bu görevin Tayfur Havutçu'nun hakkı olduğu düşünüldü.Eğer ikinci seçenekse yeni yönetim malesef hata yapacak.Çünkü geçen sene hocalığın Tayfur Havutçu'ya verilmesi hataydı.Yeni yönetim bu hatayı devam ettirmek zorunda değildi.Tayfur Havutçu'nun ne hocalık tecrübesi var,ne de taraftarın soruşturmada çıkan tapelerdeki geyik bile olsa Beşiktaş'ın hocasına yakışmayacak sözlerinden dolayı ona saygısı var.Bakalm ilerleyen zamanlarda ne olacak ama inşallah önümüzdeki sene Tayfur Havutçu ile devam edilmez.Yerli olacaksa bile başka birisi gelsin,Tayfur olmasın benim düşünceme göre.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri