Doğruyuz yani abi:)Bu arada adım Mert:)
Printable View
Doğruyuz yani abi:)Bu arada adım Mert:)
evet keşke dediğin gibi olsa ama can geçen sezon ki performansına baktığım zaman bana pek güven vermedi :( bilmem sana verdi mi? ama bu sezon iyi olur inşallah,hazırlık maçlarındaki performansını beğendim ;;) zico hemen hemen herkese şans veriyor,bu biraz da onun bileceği iş... biraz güven aşılaması gerek bence ;;)
arkadaşlar gsmizin bu sezon ciddi bir değişime ihtiyacı vardı.bu doğrultuda ergün-inamoto-mondi-kabze-cihan-orhan-iliç gibi futbolcular gönderildi.he bu yararlı olur mu sezon başlayınca göreceğiz.ama bunu yapmak zorundaydık.aralarında hiç kimsenin beklemeyeceği tek isim necatidir ama necati sanırım lincolnün 10 numarayı izinsiz bir şekilde alıp bunun ben verdim şeklinde basına yansımasından sonra ismini vermek istemediğim bir yönetici ile arası bozulmuş olabilir.yani necatinin gitmesinde bana göre bir takım ilişkilerin payı %95dir formsuzluğu değil yoksa.ayrıca mehmet yıldızla bana göre büyük ölçüde anlaşmışlardır tahminimce eğer görüşüyorlarsa.he bu mehmet yıldız gelse bile yabancı bir forvetin alınmayacağı anlamına gelmez.
aklımdan geçeni yazdın mert... ülkemizde ne yazık ki genç isimlere fazla şans tanımıyoruz :( özellikle 3 büyükler ama şimdiye bakacak olursak dediğin gibi Can'ın kiralanması en hayırlısı olacak gibi... (tabi yasin transferi gerçekleşirse) :)
İnşallah diyip bekleyip görecez artık:)
ısrarla söylüyorum bjknın stopere değil forvete ihtiyacı var.ayrıca benim şahsi kanaatim nobre ve gökhan güleçin acilen bu takımdan gönderilmesi.çünkü türkiyede 3.büyük sıfatına sahip bjkda top koşturacak futbolcu değiller.ama görülen şuki del bosque olayı bjkyı fena vurmuş.bana göre bu saatten sonra transfer yapılmasın.transfer para ile oluyor.öyle avrupada bir sezonda 15 maç oynamış futbolcu en fazla gelir bu dönemden sonra bjkya o da zaten fayda sağlamaz.
kim formdaysa o oynayacak evt dogru ama taktik anlamda bakarsak kalli bi uzun bi gezen forvet oynatyo..yani gezen forvet olarak da kadromuzda serkan çalık dışında bir isim göremiyorum şuanda..bütün hazırlık maçlarını izledim ve en son bgnkü maçta da gördüm bunu..
arkadaşlar gsmiz bu arada 4-5 gün içinde bir bomba patlatabilir.aklıma biri geliyor ama zaten aradığımız tipte bir futbolcu.ama maalesef bu paylaşım yaptığımız site sadece gsmizi destekleyenler için değil.olursa çok büyük iş olacak.ayrıca medyada da adı geçmedi gibi bir şey.bu arada ben yönetimden asıl bombayı ön liberoya yapacağı transferden bekliyorum.ön liberoya adam alınırsa kimse şaşırmasın.kallinin muhtemelen kafasında çift ön libero anlayışı var.ayrıca m.topala da bundesligadan teklifler varmış.
dostum kalli bgn çift ön libero oynattı ve sistemindede bu var bunu gördk..iyide m.topal ve m.güven gibi gençlerimiz,ayhan linderoth gibi tecrübeli oyncularımz ayrıca gelecegin hamit altıntopu olarak degerlendirdigim barış özbekimiz varken bi önlibero transferine imkan vermyorm (benm fikrm)
özür dilerim kardeşim herkesin kendisine göre düşünceleri tabiki vardır.benim burada düşüncemi ifade etmem yersizdi.
Ön libero mu?Sanmıyorum.Kalli çif ön libero oynatırsa Linderothun yanına Ayhanı koyar;;)Olmadı Mehmet Güven,Mehmet Topal,Okan Buruk gibi isimler de düşünülebilir.Tabi bana göre tek ön libero oynar ama neye;)
kards bende tek önlibero oynar sanyordum ama bgn gösterdiki çift ön libero oynayacak lincoln serbest adam serkan gezen forvet ve sağ açık karışık oynuyor..arda da sol açık ...
ve aynen dedigin gibi bgn ayhan linderoth ikilisini oynattı ;) ön libero transferine gerek yok ;)
valla arkadaşım gerçekten yöneticilerimiz tüm fedakarlıkları yapacaklar bu sezon şu an için ilk hedef forvet.eğer ki imkan olursa sağ bek düşünülüyordu.ama kallinin sağ bekte birçok oyuncuyu oynatabilirim açıklamasından sağ bek transferi şimdilik yattı.ayrıca şunu hatırlatayım bu hafta neşter operasyonundan daha 4-5 kişi nasibini alacak.bu kadar büyük hedef önümüze koyduğumuz için bana göre kalli ve yöneticilerimizin hala kafasında ön libero isteği var.
Takımın güven vermyen yerleri kale ve sağ bek mevkileridir arkadaşlar. eksiklik olarak da yırtıcı bi santrafor lazım geldim mi topu direk gol yapacak. bitiriciliği yüksek kısaca... bildiğim kadarıyla özhan canydın bugün ahbertürkte bi açıklama yaptı kısa bi zaman sonra herkesin bildiği bir transfer daha yapacağız diye ben onu bekliyorum. bakalım!
Kalli'ye bugün sordular maçtan sonra forvet transferi dışında transfer yapcak mısınız diye:)Evet dedi
aslına bakarsanız sag bek içn barış özbek bgnkü oyunuyla çok büyük umt verdi..3.defadır tekrarlyorm oyun stili HAMİT ALTINTOP a çok benzyor..
forvet transferini büyük bi heycanla beklyorz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
belki sag açık yada sag bek olabilr..ama dedigim gibi sag bekte bgn barışı çok begendim..iyi bi sag açk gelirse güzel olur
ben bugün maça gittim stadda canlı gözlerle gördüm fakat barış'ı beğenmedim sağ bekte çıkçası. bi kaç pozisyon oldu zaten istanbulspor'un. onda da hep galatasaray'ın sağ kanadından geldiler ve barş her pozisyonda hata yaptı. bence gerçekten iyi bir sağ bek almamız lazım. zaten bana göre cesar prates'ten sonra galatasaray'ın gerçek bi sağ beki olamadı gibime geliyor.
arkadaşlar ayrıca şunu belirtmeliyimki gsmiz her an nilmarla anlaşmış olabilir.neden derseniz şu an nilmarın gsmize bedelsiz gelme ihtimali çok yüksek.corintihans ile lyon arasındaki skandal bonservis sorunu yüzünden nilmar serbest kalması için fifaya başvurmuş.yöneticilerimiz kim bilir belkide şu an bu detaylarda tazminat sorunu yaşamamak için ince eleyip sık dokuyorlardır.bu kadar gecikmesi bundan olabilir.
ben barışın o mücadeleci oyununu çok begendim gerçekte sag bek olmamasına ragmen o bölgede elinden geleni yaptı ama gerçek bi sag bek tabiki degil..ama dedigim gibi elinden geleni fazlasıyla yaptı bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum nilmarın sakatlık sorunu var ve bu sakatlık öyle kolay atlatılacak türden bi sakatlk degil..sakatlktan kurtulsa bile bunun izlerini taşıyabilr .. o yzden yönetm o transfere biraz souk bakyo olabilr..
Ben NOBRE'nin kesinlikle kalmasından yanayım.
Hatırlayalım bi...
FB'den geldiği ilk maçlarda herkes tereddütte idi ne yapmak konusunda.Sevgi gösterisi mi tepki mi belli değil iken NOBRE sahaya çıktı ve sanki 10 yıldır o kutsal formayı giyiyormuşcasına oynadı.Ama gol attı ama atamadı.Hep alkışlandı.Basın taraftar ile Nobre arasını da bozmaya çalıştı ama nafile.Çünkü taraftarl sahada herşeyi görüyordu.Nobre durmaksızın saha içinde çalışan , pozisyon arayan, gol koklayan bir isim.Ayrıca TÜRK. Bu saatten sonra NOBRE'yi takımdan göndermek çok yanlış olur.Kaliteli bir forvet gelirse müthiş bir yedek olabilir.
Gökhan Güleç'e gelince ise.Geldiği sezonun arasında yaklaşık 16-17 maçta 11 gol atmıştı galiba.Ancak o dönemde takımda forvet yok idi.Bobo ile beraber gelmişlerdi ve 2side 10 golün üstünde gol atmıştı.Ancak şöyle bir durum vardı.Gökhan'ın gollerini sıraladığı maçlarda Beşiktaş'ın bir iddası kalmamıştı ve sıkıntısız,stressiz oynuyordu.Gökhan'da gelen topları iyi değerlendiriyordu.Ancak geçen sezonu düşününce de GÖKHAN'ın bu sene de takımda olması demek yedek kulübesi için yarış vereceği demektir.Alttan gelen genç isimlere de Ertuğrul hocanın şans vereceğini düşünürsek Gökhan Güleç'in bu sene ilk 11 de oynayabileceği bir takıma kiralamak en mantıklısı olacaktır.
nilmar iyi bir transfer olur..
Adriano'yu yetiştirin
Fenerbahçe'nin hocası Zico'nun, Shakhtar Donetsk maçı sonrasında yöneticilerle bir toplantı yaparak, "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı herkes gördü. Süper bir golcü alırsak, kusursuz bir takım oluruz. Adriano veya Ronaldo transfer edilirse çok iyi olur.
Bunlar olmazsa başka bir ünlü golcüyü Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağımız maça kadar transfer etmeliyiz" dediği belirtildi. F.Bahçe'nin, Adriano ve Ronaldo'da mutlu sona ulaşamaması halinde Zigiç'i transfer edeceği iddia edildi.
Adriano şart
Fenerbahçe'nin hocası, Shakhtar maçı sonrası yöneticilere "Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. İyi bir golcü almalıyız. Adriano sorunumuzu çözer" dedi.
KUSURSUZ OLURUZ
Fenerbahçe, önceki akşam oynadığı hazırlık maçında Shakhtar Donetsk ile 1-1 berabere kalırken takım gol yollarında SOS verdi. Semih ve Kezman'ın yeterli olmadığı görülürken teknik direktör Zico'nun maçtan sonra yöneticilerle bir araya geldiği ve "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı herkes gördü. Süper bir golcü alırsak kusursuz bir takım oluruz" dediği öğrenildi.
BU HAFTA BİTMELİ
Zico'nun özellikle, İnter'in golcüsü Adriano'yu istediği ve "Eğer onu alabilirsek çok güçleniriz. Adriano olmazsa Ronaldo da sorunumuzu çözer. Eğer bu iki isim de olmazsa başka bir kaliteli golcüyü hafta içinde transfer etmeliyiz. Ağustos ortasındaki Şampiyonlar Ligi ön elemesinden önce bu
su fotomac bizim icin adrianoyu getirsede rahatlasak :)
Kayseri takipte!
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...L-B-Y28000.jpg Yeni sezonda büyük hedefler koyan Sarı-Kırmızılılar, Vogel için adeta seferberlik ilan etti.
30.07.2007
Sadece FANATİK yazdı
Kayserispor’un yeni sezon bombası dün yalnızca FANATİK’te yayınlanmıştı... İsviçre Milli Takımı’nın ve Real Betis’in yıldız oyuncusu Vogel’e teklif götüren Sarı-Kırmızılılar, bu futbolcu için görüşmelerini hızlandırdı. Bu yıl büyük hedefler koyan, birçok kulüpten transfer teklifi alan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi isimleri kadrosunda tutmayı başaran Kayserispor, İspanya’da fazla forma şansı bulamayan Vogel için adeta seferberlik ilan etti.
Eder gönderilecek
Yabancı kontenjanı dolu olan Kayseri, bu transfer için Brezilyalı Eder’i gözden çıkarırken, Sarı-Kırmızılılar’ın basın sözcüsü Yücel Şahin gelişmeleri doğruladı. Johann Vogel için kulübüyle bir görüşme yaptıklarını belirten Şahin, “Bu transfer için bir yabancı oyuncumuzu da gözden çıkaracağız” ifadesini kullandı. Kartepe kampının çok verimli geçtiğine de değinen Şahin, “Amacımız, lige noksanlarımızdan arınmış olarak girmek” dedi.
Demet ÖZTÜRK/DHA FANATİK
fotomaç bu kaçıncı haber yahu :) biz okumaktan bıktık bunlar yazmaktan bıkmadı :icon_lol: adrianonun gelmesine ben artık pek ihtimal vermiyorum :( belki ronaldo gelebilir ama o da zor :( ancak zigiçi alabiliriz diye düşünüyorum -kendisi de gelmek ister heralde- bize faydalı olur ;;)
Can Arat bir sezon Sivas'ta kiralık oynadı yanılmıyorsam Karşıyaka'da da oynadı.Bence Fenerbahçe'de oynayacak yeteneğe sahip değil bir Anadolu kulübüne satılabilir.
Ben Zico'nun Can ve Deivid'deki ısrarını anlayamıyorum. Bu iki oyuncu da geçen seneki denemelerinde başarısız olduar.Tekrar denemenin manası yok.
Deivid'i sağ kanat oynatıyor.Onun yerine Ali Bilgin'i koysa çok daha yararlı olur.
Can'da çok tecrübesiz,çok hata yapıoyr.Stoper de Can değil de Önder oynamalı Sağ bekte de Gökhan Gönül'e şans verilmeli Lugano yokken.
Can'ı satarsak stoperde alternatifimiz kalmaz,bu dediğin ancak bir stoper transfer edilirse gerçekleşir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
deivid konusunda katılıyorum ancak Can'ı fazla suçlamamak gerek,ona bir şans daha verebiliriz (hazırlık maçlarında fena değildi) ;;) önder stoperde oynamaya başlarsa yedek kalır + sağ bek alternatifsiz kalır... gökhanla edunun sakat,cezalı vs. olduğunu düşün bu bölgede sıkıntı çekeriz ;)
fotomac buqun yıne yazmıs baptısta v morientes ıkıLısınden bırı die :D
adamLar artık yenı transfer ıcın futboLcu saLLayamaz oLdu aynı ısımLerı yazıoLar.
bence qundemdekı ısımLer dısında bırısı qeLıcek qıbıme qeLıo
barısta cok ii adam ama hucum hattında oynarsa daa faydaLı oLur
aynen :icon_wink: açığını kapatması içinde kiralık gönderilmeli o zaman gelecek sezon için oynayabilecek kıvama gelir
Nobre kalmalı belki ama kaliteli bir forvet bir de defansa ihtiyaç var çok zayıf kalıyoruz son vuruşlarda bobo nun yanına iyi biri şart defansta çok iyi Türk defanslar var ama çok gereksiz ve ilginç goller yiyoruz top hakimiyeti iyi olan biri şart
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaşımız'ın St.Etienne’in stoperi Lamine Diatta ile 3 yıllık mukavele yaptığı iddia edildi
Beşiktaşımız’da adeta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldüğü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı iddia edildi. Hürriyet Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, Avrupa’nın birçok üst düzey kulübünden seçilen isimlerin (Ruben Gonzalez, Legrottaglie, Navarro) teklif ettikleri Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine olay el koyan başkanımız Yıldırım Demirören, transfer krizinin büyümesini önledi.
Başkan Demirören çözdü
Dün İnönü Stadı’nda taraftara açık gerçekleşen idmana, asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner’le gelen Demirören, teknik direktör Sağlam’la görüşerek, son gözde Diatta konusunu masaya yatırdı. Geride bıraktığımız sezonu Fransa’nın Saint Etienne takımında tamamlayan 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için fikir alışverişinde bulunan başkan, Sağlam’ın menajer arkadaşı Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Diatta’nın alınmasına ’evet’ diyerek yeşil ışık yaktı.
Ofansif özellikleri var
Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. Bu oyuncu İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’den daha yetenekli ve teknik" diyerek alınmasını talep etti.
Lyon ve Monaco’da oynadı
Teknik patronun onayının alınması üzerine başkan Yıldırım Demirören, menajer Ali Gültiken aracılığıyla, Diatta’ya faks yoluyla 3 yıllık sözleşme imzalattı. Senegal Milli Takımı’nda da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fransa’nın güçlü ekipleri Toulouse, Marsilya, Rennes, Lyon ve son olarak St.Etienne formalarını giydi. Yıllık 1.5 milyon Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.
eğer yasin alınırsa can hiç oynayamz bari kiraya gitsin bu sezon bide şu transferlere bakarsak avrupada gene hüsran bizleri bekliyo bence
Beşiktaş ArjantinLi Scoco iLe iLgiLeniyormuş ve Bir kaç gün içinde oyuncu İstanbuL a geLicekmiş diyor bizim en doğru en dürüst gazetemiz Fotomaç :D
Beşiktaş sonunda stoperine kavuştu
Beşiktaş aradığı stoperi sonunda buldu... Transferde birçok ismin Sağlam'dan veto yemesi üzerine Fransa'ya yönelen yönetim, ST. Etienne'li futbolcu ile anlaştı...
Önerilen birçok yıldızın Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine Fransa’ya yönelen siyah beyazlılar, St.Etienne’in 32 yaşındaki stoperi Lamine Diatta ile 3 yıllık mukavele yaptı.
Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı öğrenildi.
Avrupa’nın birçok üst düzey kulübünden seçilen isimlerin (Ruben Gonzalez, Legrottaglie, Navarro) teklif ettikleri Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine olay el koyan başkan Yıldırım Demirören, transfer krizinin büyümesini önledi.
Başkan Demirören çözdü
Dün İnönü Stadı’nda taraftara açık gerçekleşen idmana, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner’le gelen Demirören, teknik direktör Sağlam’la görüşerek, son gözde Diatta konusunu masaya yatırdı.
Geride bıraktığımız sezonu Fransa’nın Saint Etienne takımında tamamlayan 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için fikir alışverişinde bulunan başkan, Sağlam’ın menajer arkadaşı Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Diatta’nın alınmasına ’evet’ diyerek yeşil ışık yaktı.
Ofansif özellikleri var
Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. Bu oyuncu İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’den daha yetenekli ve teknik" diyerek alınmasını talep etti.
Lyon ve Monaco’da oynadı
Teknik patronun onayının alınması üzerine başkan Yıldırım Demirören, menajer Ali Gültiken aracılığıyla, Diatta’ya faks yoluyla 3 yıllık sözleşme imzalattı.
Senegal Milli Takımı’nda da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fransa’nın güçlü ekipleri Toulouse, Marsilya, Rennes, Lyon ve son olarak St.Etienne formalarını giydi. Yıllık 1.5 milyon Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.
İsmail Er-Hürriyet
takıma stoper transfer edilmesi halinde Can'ın kiralanması hem onun hem de bizim açımızdan en iyisi olacaktır... avrupa içinse bir forvet alsak iyi olurdu :uzgun: gol yollarında etkisiziz bunu hazırlık maçlarında gördük... bunun dışında avrupada yeterli bir kadroya sahibiz -en azından uefa için- ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvete ilaç olur!
F.Bahçemiz'de rota yeniden Racing Santander'in yıldızı Zigic'e döndü
http://www.fenerbahce.com/images/hab...ic001_3007.jpg
Kadrosunda 7 yabancı olmasına rağmen santrfor arayışını sürdüren F.Bahçemiz'de gözler Sırbistanlı Nicola Zigic’e çevrildi. Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen yönetimimiz, İspanya’nın Racing Santander takımında forma giyen 27 yaşındaki dev golcüyü renklerine bağlamak için kolları sıvadı.
Zico’nun listesinde
Hürriyet Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, teknik direktörümüz Arthur Zico’nun verdiği listedeki birçok santrfor adayının menajeriyle bağlantı kuran yönetim, Zigic’i transfer etmesi durumunda kadrodaki bir yabancıyı gönderecek. İlk etapta Bursaspor’dan geri gelen Edmar de Souza’nın bir kulübe kiralık verilmesi planlanıyor. Zigic’in transferi gerçekleştiği taktirde gidecek oyuncu açıklanacak.
Gelmek istiyor
Aston Villa’da oynayan John Carew’i almak için seferber olan yönetim bu oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya varmasına rağmen, kulübü izin vermediği için diğer alternatiflere yönelmişti. Mateja Kezman’ın milli takımdan arkadaşı olan 2.02’lik Nikola Zigic’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve "kulübüm ile anlaşın geleyim" dediği öğrenildi.
Kart korkusu
Kızılyıldız’da oynadığı 77 maçta 55 gol atarak adından söz ettiren Nikola Zigic’in, milli takım forması altında da 20 maçta 8 golü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl İspanya Ligi’nde Racing Santander takımında oynayan Sırp futbolcu, 27 maçta 12 gol attı. Hava hakimiyeti mükemmel olan Zigic’in en büyük handikapı kart konusundaki istikrarsızlığı.
arkadaşlar hamburg neceti transferiyle ilgili haberi yalanlamış..
Çok sıradan bir adam.
Legro,Boumsong,Ruben,Navarro'dan birisi daha iyi olurdu.