Sayfa 55 / 439 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    aslına bakarsanız sag bek içn barış özbek bgnkü oyunuyla çok büyük umt verdi..3.defadır tekrarlyorm oyun stili HAMİT ALTINTOP a çok benzyor..

forvet transferini büyük bi heycanla beklyorz..
    ben bugün maça gittim stadda canlı gözlerle gördüm fakat barış'ı beğenmedim sağ bekte çıkçası. bi kaç pozisyon oldu zaten istanbulspor'un. onda da hep galatasaray'ın sağ kanadından geldiler ve barş her pozisyonda hata yaptı. bence gerçekten iyi bir sağ bek almamız lazım. zaten bana göre cesar prates'ten sonra galatasaray'ın gerçek bi sağ beki olamadı gibime geliyor.

arkadaşlar ayrıca şunu belirtmeliyimki gsmiz her an nilmarla anlaşmış olabilir.neden derseniz şu an nilmarın gsmize bedelsiz gelme ihtimali çok yüksek.corintihans ile lyon arasındaki skandal bonservis sorunu yüzünden nilmar serbest kalması için fifaya başvurmuş.yöneticilerimiz kim bilir belkide şu an bu detaylarda tazminat sorunu yaşamamak için ince eleyip sık dokuyorlardır.bu kadar gecikmesi bundan olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    ben bugün maça gittim stadda canlı gözlerle gördüm fakat barış'ı beğenmedim sağ bekte çıkçası. bi kaç pozisyon oldu zaten istanbulspor'un. onda da hep galatasaray'ın sağ kanadından geldiler ve barş her pozisyonda hata yaptı. bence gerçekten iyi bir sağ bek almamız lazım. zaten bana göre cesar prates'ten sonra galatasaray'ın gerçek bi sağ beki olamadı gibime geliyor.

ben barışın o mücadeleci oyununu çok begendim gerçekte sag bek olmamasına ragmen o bölgede elinden geleni yaptı ama gerçek bi sag bek tabiki degil..ama dedigim gibi elinden geleni fazlasıyla yaptı bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    arkadaşlar ayrıca şunu belirtmeliyimki gsmiz her an nilmarla anlaşmış olabilir.neden derseniz şu an nilmarın gsmize bedelsiz gelme ihtimali çok yüksek.corintihans ile lyon arasındaki skandal bonservis sorunu yüzünden nilmar serbest kalması için fifaya başvurmuş.yöneticilerimiz kim bilir belkide şu an bu detaylarda tazminat sorunu yaşamamak için ince eleyip sık dokuyorlardır.bu kadar gecikmesi bundan olabilir.
    dostum nilmarın sakatlık sorunu var ve bu sakatlık öyle kolay atlatılacak türden bi sakatlk degil..sakatlktan kurtulsa bile bunun izlerini taşıyabilr .. o yzden yönetm o transfere biraz souk bakyo olabilr..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben NOBRE'nin kesinlikle kalmasından yanayım.

Hatırlayalım bi...

FB'den geldiği ilk maçlarda herkes tereddütte idi ne yapmak konusunda.Sevgi gösterisi mi tepki mi belli değil iken NOBRE sahaya çıktı ve sanki 10 yıldır o kutsal formayı giyiyormuşcasına oynadı.Ama gol attı ama atamadı.Hep alkışlandı.Basın taraftar ile Nobre arasını da bozmaya çalıştı ama nafile.Çünkü taraftarl sahada herşeyi görüyordu.Nobre durmaksızın saha içinde çalışan , pozisyon arayan, gol koklayan bir isim.Ayrıca TÜRK. Bu saatten sonra NOBRE'yi takımdan göndermek çok yanlış olur.Kaliteli bir forvet gelirse müthiş bir yedek olabilir.

Gökhan Güleç'e gelince ise.Geldiği sezonun arasında yaklaşık 16-17 maçta 11 gol atmıştı galiba.Ancak o dönemde takımda forvet yok idi.Bobo ile beraber gelmişlerdi ve 2side 10 golün üstünde gol atmıştı.Ancak şöyle bir durum vardı.Gökhan'ın gollerini sıraladığı maçlarda Beşiktaş'ın bir iddası kalmamıştı ve sıkıntısız,stressiz oynuyordu.Gökhan'da gelen topları iyi değerlendiriyordu.Ancak geçen sezonu düşününce de GÖKHAN'ın bu sene de takımda olması demek yedek kulübesi için yarış vereceği demektir.Alttan gelen genç isimlere de Ertuğrul hocanın şans vereceğini düşünürsek Gökhan Güleç'in bu sene ilk 11 de oynayabileceği bir takıma kiralamak en mantıklısı olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

nilmar iyi bir transfer olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Adriano'yu yetiştirin

Fenerbahçe'nin hocası Zico'nun, Shakhtar Donetsk maçı sonrasında yöneticilerle bir toplantı yaparak, "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı herkes gördü. Süper bir golcü alırsak, kusursuz bir takım oluruz. Adriano veya Ronaldo transfer edilirse çok iyi olur.

Bunlar olmazsa başka bir ünlü golcüyü Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağımız maça kadar transfer etmeliyiz" dediği belirtildi. F.Bahçe'nin, Adriano ve Ronaldo'da mutlu sona ulaşamaması halinde Zigiç'i transfer edeceği iddia edildi.

Adriano şart

Fenerbahçe'nin hocası, Shakhtar maçı sonrası yöneticilere "Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. İyi bir golcü almalıyız. Adriano sorunumuzu çözer" dedi.

KUSURSUZ OLURUZ
    Fenerbahçe, önceki akşam oynadığı hazırlık maçında Shakhtar Donetsk ile 1-1 berabere kalırken takım gol yollarında SOS verdi. Semih ve Kezman'ın yeterli olmadığı görülürken teknik direktör Zico'nun maçtan sonra yöneticilerle bir araya geldiği ve "Gol yollarında sıkıntı yaşadığımızı herkes gördü. Süper bir golcü alırsak kusursuz bir takım oluruz" dediği öğrenildi.

BU HAFTA BİTMELİ
    Zico'nun özellikle, İnter'in golcüsü Adriano'yu istediği ve "Eğer onu alabilirsek çok güçleniriz. Adriano olmazsa Ronaldo da sorunumuzu çözer. Eğer bu iki isim de olmazsa başka bir kaliteli golcüyü hafta içinde transfer etmeliyiz. Ağustos ortasındaki Şampiyonlar Ligi ön elemesinden önce bu

su fotomac bizim icin adrianoyu getirsede rahatlasak

7. Default

Kayseri takipte!
    Yeni sezonda büyük hedefler koyan Sarı-Kırmızılılar, Vogel için adeta seferberlik ilan etti.
    30.07.2007

Sadece FANATİK yazdı
    Kayserispor’un yeni sezon bombası dün yalnızca FANATİK’te yayınlanmıştı... İsviçre Milli Takımı’nın ve Real Betis’in yıldız oyuncusu Vogel’e teklif götüren Sarı-Kırmızılılar, bu futbolcu için görüşmelerini hızlandırdı. Bu yıl büyük hedefler koyan, birçok kulüpten transfer teklifi alan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi isimleri kadrosunda tutmayı başaran Kayserispor, İspanya’da fazla forma şansı bulamayan Vogel için adeta seferberlik ilan etti.

Eder gönderilecek
    Yabancı kontenjanı dolu olan Kayseri, bu transfer için Brezilyalı Eder’i gözden çıkarırken, Sarı-Kırmızılılar’ın basın sözcüsü Yücel Şahin gelişmeleri doğruladı. Johann Vogel için kulübüyle bir görüşme yaptıklarını belirten Şahin, “Bu transfer için bir yabancı oyuncumuzu da gözden çıkaracağız” ifadesini kullandı. Kartepe kampının çok verimli geçtiğine de değinen Şahin, “Amacımız, lige noksanlarımızdan arınmış olarak girmek” dedi.

Demet ÖZTÜRK/DHA FANATİK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fotomaç bu kaçıncı haber yahu biz okumaktan bıktık bunlar yazmaktan bıkmadı adrianonun gelmesine ben artık pek ihtimal vermiyorum belki ronaldo gelebilir ama o da zor ancak zigiçi alabiliriz diye düşünüyorum -kendisi de gelmek ister heralde- bize faydalı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Can Arat bir sezon Sivas'ta kiralık oynadı yanılmıyorsam Karşıyaka'da da oynadı.Bence Fenerbahçe'de oynayacak yeteneğe sahip değil bir Anadolu kulübüne satılabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Zico'nun Can ve Deivid'deki ısrarını anlayamıyorum. Bu iki oyuncu da geçen seneki denemelerinde başarısız olduar.Tekrar denemenin manası yok.

Deivid'i sağ kanat oynatıyor.Onun yerine Ali Bilgin'i koysa çok daha yararlı olur.

Can'da çok tecrübesiz,çok hata yapıoyr.Stoper de Can değil de Önder oynamalı Sağ bekte de Gökhan Gönül'e şans verilmeli Lugano yokken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Can'ı satarsak stoperde alternatifimiz kalmaz,bu dediğin ancak bir stoper transfer edilirse gerçekleşir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ben Zico'nun Can ve Deivid'deki ısrarını anlayamıyorum. Bu iki oyuncu da geçen seneki denemelerinde başarısız olduar.Tekrar denemenin manası yok.

Deivid'i sağ kanat oynatıyor.Onun yerine Ali Bilgin'i koysa çok daha yararlı olur.

Can'da çok tecrübesiz,çok hata yapıoyr.Stoper de Can değil de Önder oynamalı Sağ bekte de Gökhan Gönül'e şans verilmeli Lugano yokken.
    deivid konusunda katılıyorum ancak Can'ı fazla suçlamamak gerek,ona bir şans daha verebiliriz (hazırlık maçlarında fena değildi) önder stoperde oynamaya başlarsa yedek kalır + sağ bek alternatifsiz kalır... gökhanla edunun sakat,cezalı vs. olduğunu düşün bu bölgede sıkıntı çekeriz

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

fotomac buqun yıne yazmıs baptısta v morientes ıkıLısınden bırı die

adamLar artık yenı transfer ıcın futboLcu saLLayamaz oLdu aynı ısımLerı yazıoLar.

bence qundemdekı ısımLer dısında bırısı qeLıcek qıbıme qeLıo

barısta cok ii adam ama hucum hattında oynarsa daa faydaLı oLur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen açığını kapatması içinde kiralık gönderilmeli o zaman gelecek sezon için oynayabilecek kıvama gelir

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Nobre kalmalı belki ama kaliteli bir forvet bir de defansa ihtiyaç var çok zayıf kalıyoruz son vuruşlarda bobo nun yanına iyi biri şart defansta çok iyi Türk defanslar var ama çok gereksiz ve ilginç goller yiyoruz top hakimiyeti iyi olan biri şart
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaşımız'ın St.Etienne’in stoperi Lamine Diatta ile 3 yıllık mukavele yaptığı iddia edildi

Beşiktaşımız’da adeta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldüğü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı iddia edildi. Hürriyet Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, Avrupa’nın birçok üst düzey kulübünden seçilen isimlerin (Ruben Gonzalez, Legrottaglie, Navarro) teklif ettikleri Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine olay el koyan başkanımız Yıldırım Demirören, transfer krizinin büyümesini önledi.

Başkan Demirören çözdü

Dün İnönü Stadı’nda taraftara açık gerçekleşen idmana, asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner’le gelen Demirören, teknik direktör Sağlam’la görüşerek, son gözde Diatta konusunu masaya yatırdı. Geride bıraktığımız sezonu Fransa’nın Saint Etienne takımında tamamlayan 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için fikir alışverişinde bulunan başkan, Sağlam’ın menajer arkadaşı Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Diatta’nın alınmasına ’evet’ diyerek yeşil ışık yaktı.
    Ofansif özellikleri var
    Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. Bu oyuncu İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’den daha yetenekli ve teknik" diyerek alınmasını talep etti.

Lyon ve Monaco’da oynadı

Teknik patronun onayının alınması üzerine başkan Yıldırım Demirören, menajer Ali Gültiken aracılığıyla, Diatta’ya faks yoluyla 3 yıllık sözleşme imzalattı. Senegal Milli Takımı’nda da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fransa’nın güçlü ekipleri Toulouse, Marsilya, Rennes, Lyon ve son olarak St.Etienne formalarını giydi. Yıllık 1.5 milyon Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

eğer yasin alınırsa can hiç oynayamz bari kiraya gitsin bu sezon bide şu transferlere bakarsak avrupada gene hüsran bizleri bekliyo bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ArjantinLi Scoco iLe iLgiLeniyormuş ve Bir kaç gün içinde oyuncu İstanbuL a geLicekmiş diyor bizim en doğru en dürüst gazetemiz Fotomaç
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaş sonunda stoperine kavuştu

Beşiktaş aradığı stoperi sonunda buldu... Transferde birçok ismin Sağlam'dan veto yemesi üzerine Fransa'ya yönelen yönetim, ST. Etienne'li futbolcu ile anlaştı...

Önerilen birçok yıldızın Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine Fransa’ya yönelen siyah beyazlılar, St.Etienne’in 32 yaşındaki stoperi Lamine Diatta ile 3 yıllık mukavele yaptı.

Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı öğrenildi.

Avrupa’nın birçok üst düzey kulübünden seçilen isimlerin (Ruben Gonzalez, Legrottaglie, Navarro) teklif ettikleri Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine olay el koyan başkan Yıldırım Demirören, transfer krizinin büyümesini önledi.

Başkan Demirören çözdü
    Dün İnönü Stadı’nda taraftara açık gerçekleşen idmana, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner’le gelen Demirören, teknik direktör Sağlam’la görüşerek, son gözde Diatta konusunu masaya yatırdı.

Geride bıraktığımız sezonu Fransa’nın Saint Etienne takımında tamamlayan 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için fikir alışverişinde bulunan başkan, Sağlam’ın menajer arkadaşı Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Diatta’nın alınmasına ’evet’ diyerek yeşil ışık yaktı.

Ofansif özellikleri var
    Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. Bu oyuncu İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’den daha yetenekli ve teknik" diyerek alınmasını talep etti.

Lyon ve Monaco’da oynadı

Teknik patronun onayının alınması üzerine başkan Yıldırım Demirören, menajer Ali Gültiken aracılığıyla, Diatta’ya faks yoluyla 3 yıllık sözleşme imzalattı.

Senegal Milli Takımı’nda da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fransa’nın güçlü ekipleri Toulouse, Marsilya, Rennes, Lyon ve son olarak St.Etienne formalarını giydi. Yıllık 1.5 milyon Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.

İsmail Er-Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takıma stoper transfer edilmesi halinde Can'ın kiralanması hem onun hem de bizim açımızdan en iyisi olacaktır... avrupa içinse bir forvet alsak iyi olurdu gol yollarında etkisiziz bunu hazırlık maçlarında gördük... bunun dışında avrupada yeterli bir kadroya sahibiz -en azından uefa için-
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Forvete ilaç olur!

F.Bahçemiz'de rota yeniden Racing Santander'in yıldızı Zigic'e döndü

Kadrosunda 7 yabancı olmasına rağmen santrfor arayışını sürdüren F.Bahçemiz'de gözler Sırbistanlı Nicola Zigic’e çevrildi. Şampiyonlar Ligi’ne güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen yönetimimiz, İspanya’nın Racing Santander takımında forma giyen 27 yaşındaki dev golcüyü renklerine bağlamak için kolları sıvadı.

Zico’nun listesinde

Hürriyet Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, teknik direktörümüz Arthur Zico’nun verdiği listedeki birçok santrfor adayının menajeriyle bağlantı kuran yönetim, Zigic’i transfer etmesi durumunda kadrodaki bir yabancıyı gönderecek. İlk etapta Bursaspor’dan geri gelen Edmar de Souza’nın bir kulübe kiralık verilmesi planlanıyor. Zigic’in transferi gerçekleştiği taktirde gidecek oyuncu açıklanacak.

Gelmek istiyor

Aston Villa’da oynayan John Carew’i almak için seferber olan yönetim bu oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya varmasına rağmen, kulübü izin vermediği için diğer alternatiflere yönelmişti. Mateja Kezman’ın milli takımdan arkadaşı olan 2.02’lik Nikola Zigic’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve "kulübüm ile anlaşın geleyim" dediği öğrenildi.

Kart korkusu

Kızılyıldız’da oynadığı 77 maçta 55 gol atarak adından söz ettiren Nikola Zigic’in, milli takım forması altında da 20 maçta 8 golü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl İspanya Ligi’nde Racing Santander takımında oynayan Sırp futbolcu, 27 maçta 12 gol attı. Hava hakimiyeti mükemmel olan Zigic’in en büyük handikapı kart konusundaki istikrarsızlığı.

arkadaşlar hamburg neceti transferiyle ilgili haberi yalanlamış..

Del Piero_10 Misafir

Çok sıradan bir adam.

Legro,Boumsong,Ruben,Navarro'dan birisi daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Diatta bana gore gereksiz olur...........Gittikce kotu oyunculara yonelmeye basladilar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diğer oyuncuları istemeyen Ertuğrul hoca bu oyuncuyu nasıl kabul etti anlamaıyorum ama vardır Ertuğrul hocanın bir bildiği
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Çok sıradan bir adam.

Legro,Boumsong,Ruben,Navarro'dan birisi daha iyi olurdu.
    Bence bunlar elimizde patlıcaktı yaşlılar çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Emre abi sana sonuna kadar katılıyorum İsviçre maçı nedeniyle Galatasaray'a gelmemişti
    Nerden cikardin o yuzden gelmedigini gerets bile dedi kapidan volgel girecek sandim dedi inamoto girdi dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

zaten hamburg içinde necati içinde iyi bir transfer olmazdı Bence Voronin'in yokluğunu doldurmak için Leverkusen'e yada Real Betis'e gitmeli
    I'm back...

Fenerbahçe zor durumda

Niğde Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. yılını görkemli bir geceyle kutladı. Gecede konuşan Asbaşkan Tahir Perek, yabancı oyuncu sınırı nedeniyle transferde zor durumda kaldıklarını, ama buna rağmen iyi bir oyuncu transfer etmek için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Niğde Üniversitesi Restoranı'nda düzenlenen geceye Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Tahir Perek, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Niğde Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Süleyman Açıkgöz ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı. Asbaşkan Perek, gecede Niğde Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Süleyman Açıkgöz'e Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un imzaladığı Fenerbahçe forması hediye etti. Fenerbahçeli olmanın bir şans ve ayrıcalık olduğunu ifade eden Asbaşkan Perek, gerek yönetim gerekse dernekler vasıtasıyla 100.yıl kutlamalarını tam bir şölen haline getirdiklerini belirtti.

Gecede İHA muhabirine açıklamada bulunan Asbaşkan Tahir Perek, Fenerbahçe'nin yeni sezona hazır olduğunu söyleyerek, "Shakhtar Donetsk ile oynadığımız hazırlık maçında yeni transferlerin yerinde olduğunu ve takımda taşların yerine oturduğunu gördük. Güzel bir maç oldu ve takımın sezona hazır olduğunu gösterdi. Bu maçta alınan sonuç önemli değil, önemli olan takımın sergilediği performans. Bu sene hem ligde hem de Avrupa Kupaları'nda iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.
    "ZOR DURUMDAYIZ"
    Yabancı oyuncu sınırı nedeniyle transferde zor durumda kaldıklarının altını çizen Asbaşkan Perek, "Transfer çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Yapacağımız yeni transferin Roberto Carlos'un üzerine çıkacağı doğru değil. İyi bir transfer yapmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Ama yabancı oyuncu sınırı nedeniyle zor durumdayız" diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    aynen açığını kapatması içinde kiralık gönderilmeli o zaman gelecek sezon için oynayabilecek kıvama gelir
    Can öyle 1 sene kiralık verilince hemen eksiklerini kapatamaz.Daha önce de birçok kez kiralık verildi zaten,Mardin'e,Sivas'a.

Onun tecrübeli, kaliteli oyuncularla kurulu bir ekipte ilk11 oynaması lazım -ki böyle bir ekipte henüz yok-.Fenerbahçe'de zaten ilk11 oynayamıyor

Nesil
    2005
    Yer

can = kucuk servet
    ben servetLe paso daLqa qecıodum adamı bız aLdık bu sene
    bakaLım bu sezon avrupada kım bıze 4-5 qoL atcak

can servet qıbı cok sakat bı adam hemen kurtuLsun bence fb

ziqic super transfer oLur eqer aLabıLırse fb

Nesil
    2005
    Yer

bu aLdıgınız 18 yasında qenc bı oyuncumu sankı
    transfer baya guzeLmıs ama

vaLLa ıLk defa duydum adını bakaLım nası cıkıcak

qercı qeLıp ımza atmadan ınanamamk qerekır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca gerçekten istiyorsa bu adamı saygı duyarım.Bir bildiği vardır.Tabii birde haberin yalan olma ihtimali var.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri