Aziz Yıldırım bu geceyi Emniyet Müdürlüğünde geçirecek yarın Sabah 08:30'da adliyeye sevk edilecek.
Printable View
Aziz Yıldırım bu geceyi Emniyet Müdürlüğünde geçirecek yarın Sabah 08:30'da adliyeye sevk edilecek.
Fenerbahçeli arkadaşların üzülmesine gerek yok ligden düşücez falan ama içimizdeki pislikler temizlenicek zorlanıcaz,oyuncuların bi kısmı gidicek bu olaylar yüzünden belki eski prestijimiz olmicak ama şahsen bizim takımımız temiz,düzgün,sağlam bi takım olarak geri dönücek bu bizim açımızdan iyi ama süper lig'de bir çok takım davada olmamasına karşın geçmişi onlarında pisliklerle dolu bu olay imajı zedelesede ileride bize fayda sağlıcak bi olaydı :)
Aziz Yıldırım, savcı Metin Berk'i soruşturmada usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikayet etti.
Fenerbahçe ile ilgisi olanlardan bir Şekip Mosturoğlu mu tutuklu yargılanacak başka biri var mı?
Sivasspor yönetimi yazılı açıklama yapmış oradan bir parçayı buraya koymak istiyorum, hani şu fotoğraflarda delil olarak sunulan "siyah çanta" ile alakalı kısmını.
''Basın ve kamuoyunda internet sitelerinde bazı yöneticilerimizin çıkan fotoğraflarını hayret ve üzüntü içerisinde izledik. Kulüp yöneticileri olarak her gelen misafir takım yöneticilerini ve teknik heyeti ziyaret edip, maç öncesi yemekte birlikte olduk.
Şehrimizi tanıtma ve misafirperverliğimizi gösterme adına kaldıkları otelde ziyaret ettik. Bu sadece Fenerbahçe yöneticilerine mahsus bir olay değildir. Görüntülerdeki taşınan çanta içerisinde ise maç öncesi protokol biletleri ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere misafir davetiyeleri bulunmaktadır.
Protokol davetiyeleri ile ilgili görevli yöneticimiz her maçta olduğu gibi Faruk Taşseten'dir. Sivasspor'un misafirperverliğini gelen tüm takımlar takdirle karşılamakta ve gittiklerinde teşekkür etmektedirler.''
Fenerbahçeli arkadaşların ne hissetiğini çok iyi anlıyorum ama sorumluyu yanlış yerde arayanların biraz gerçekçi olması gerekiyor. Kişisel izlenimim Fenerbahçe'nin küme düşeceği fikrine alışılması gerektiği. Geçen sene belli ki birşeyler dönmüş. Bu kadar yıl herkes yaptı kabak bizim başımıza patladı diyenler kesinlikle haklılar ancak burada sorgulamaları gereken Aziz Yıldırım'ın aşırı özgüveninin Fenerbahçe'yi nasıl bir duruma düşürdüğü. Ziya Şengül de Fenerbahçeli, onun konuşmasından çıkarılacak dersler var bana göre.
ikinci lige düşeriz diye geliyor bana göre de umarım bu iş bian önce çözülür.
herkes rahatlar emniyet de eli boşalınca artık şu rakı şişesi kim attı bunun peşine düşer sanırım :D
İstersek kazandığımız 20 maçı satın almış olalım, fark etmez, utanmam, dert etmem. Fenerbahçe'yi bu hallere düşürenler utansın.
Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak davadan. İçeri alınan kişilerin aklanması -eğer öyle bir şey olursa- esas skandal olur. Sezonun ilk maçından son maçına yöneticilerin ve basın toplantısı yapanların ağzına pelesenk olur bu olaylar.
Düşersek de canıma minnet, Alex bir de orda gol kralı olur, Özer kendini kanıtlama fırsatı bulur, genç oyuncular forma şansı bulur :n:
Yağız olmalı da. Ayrıca şunu da belirteyim Hakan abinin şu sözüne çok katılıyorum : Mücadelemiz şampiyonluğumuz için olmalı ligde kalmak için değil. Eğer şampiyon olmayacaksak ligde de kalmayalım. başkalarının işleri kötü gidecek diye kendimizi kullandırmayalım.
Ama hala inanıyorum suçsuzuz. Aklanacağız o zaman büyük taşlar yerinden oynayacak...
tribundergi: SIKE OPERASYONU - Mahkemeye sevkedilen Selim Kimil, Abdullah Eker be Abdullah Karakuz tutuklandi.
Basın Açıklaması
Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
Kamuoyuna duyurulur.
Eskişehirspor Yönetim Kurulu
Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi
Basında Mehmet Yıldız ile de feshedildi şeklinde geçiyordu, serbest kalmasına rağmen feshedilmesine şaşırmıştım. Ancak şöyle bir durum var, Bülent Uygun ve Ümit Karan'da beraat edebilir, Eskişehirspor yönetiminin elinde suçlu olduklarına dair veriler, kanıtlar mı var acaba?
Şimdi ufak bir soru şikeden 25 kişi tutuklandı ya içeride tutuklu olan 1 futbolcu var Korcan oda. Ama neden başka bir futbolcu yok. Bunun cevabı ne zaman çıkıcak
Artık sokakda fenerbahçeliyim bile denilmez.
şimdi misal (atıyorum tamamen kafadan);
A takımı B takımına 'sen evindeki maçtan 250 bin stad geliri elde ediyorsun, ben bana 3 milyon vereyim, stadın yüzde 80'ini bana tahsis et' dese. mesela?
tabi bunu bilmemiz pek ihtimal dahilinde değil. sanık avukatlarının bile bilgisi yok. TFF karar vermeden gizlilik kararı kalkabilir. o zaman birşeyler öğrenebiliriz.
Fenerbahçe düşerse,taraftar potansiyeli düşer gibi..
Evet, ben mesela... A.Faruk ile İso'yu yanıma alıp, Fenerbahçelilikten istifa manifestosu hazırlayacağız. Şimdiden eksildik üç kişi... :p
Önce büyük ve tarihi bir hamamda günahlarımızdan arınabilmek için yedi kere boy abdesti alacağız, sonra Fenerbahçeli olmaktan duyduğumuz hicab nedeniyle tövbe-i istiğfar edeceğiz. Daha sonra imzaladığımız manifestoyu bir minareden şehre okuyacağız. Kendimizi elektrik direğine bağlayarak, "kim bundan sonra bize Fenerbahçeli derse kendimizi atacağız" diye protesto eyleminde bulunacağız. Sonra diğer takımlardan transfer teklifi bekleyeceğiz. Gerçi İso şimdiden Ankaragücü ile bağlamıştır işi. A.Faruk ile ben boştayım. :D
bende Antalyalı olduğum için onlara geçerim sorun çıkmaz :D
Gelin Bursaspor'lu olun. :p :D
Bak, şimdiden taraftar potansiyeli nasıl da düştü. :D
Menejerimle birlikte değerlendireceğim teklifleri arkadaşlar. :)
Bu olayda ozellikle Genclerbirligi'nden beri hayrani oldugum, Turkiye'de zamaninda en sevdigim futbolculardan olan Umit Karan'in boyle islerle ugrasmis olmasi. Galatasaray'daki son senesinde de kafasi futbolda degildi ama yapma be Umit. Resmen kahroldum basima gelmis gibi uzuldum. Allah herkese sabir versin.
Habershow.com, şike operasyonuyla ilgili günün bombasını açıklıyor!
BANK ASYA'DA -10 PUANLA BAŞLAYACAKLAR
Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre; Futbol Federasyonu'nda Fenerbahçe ve Sivasspor'un küme düşürülmesi yönünde eğilim ağırlık kazandı. Öngörülen karara göre; Fenerbahçe ve Sivasspor Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek. Ayrıca hem Fenerbahçe, hem de Sivasspor Bank Asya'ya -10 puanla başlayacak.
FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DE GİDEMEYECEK
Küme düşürülecek olan Fenerbahçe, federasyon tarafından Şampiyonlar Ligi'ne de gönderilmeyecek. Şampiyonlar Ligi'ne tek takımla mı yoksa üçüncü olan Bursaspor'la birlikte iki takımla mı katılacağımıza UEFA ve TFF birlikte karar verecek.
2010 - 2011 SEZONU "ŞAMPİYONSUZ" OLARAK TESCİL EDİLEBİLİR
Küme düşürelecek olan Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğu da elinden alınacak. Trabzonspor ikinci olmasına rağmen adı teşvik iddialarına karıştığı için ligin "şampiyonsuz" olarak tescil edilmesi de olası.
FEDERASYON, YARGI KARARINI BEKLEMEYECEK
Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın dün savcıyla görüşmesi neticesinde şike yapıldığı konusundaki delillerden tatmin olduğu ve kararın, yargı sonucu beklenmeden şekilleneceği öğrenildi.
UEFA'nın "Yüzde 1 bile şüphe varsa küme düşürün" açıklamasından yola çıkan Federasyonun bu kararı almasında UEFA takviminin belirlenecek olmasının etkisi büyük.
ESKİŞEHİRSPOR'UN DA 15 PUANI SİLİNİYOR
Şike operasyonunda adı geçen bir başka takım olan Eskişehirspor'un da 15 puanı silinecek. Bu durumda Kırmızı-siyahlılar küme düşmüyor.
BUCASPOR VE KONYASPOR YENİDEN SÜPERLİG'TE OLACAK
Fenerbahçe ve Sivasspor'un küme düşmesi neticesine bağlı olarak; ligden düşen Konyaspor ve Bucaspor'un yeniden Süperlig'e alınması bekleniyor.
ARA FORMÜL ARAYIŞI SÜRÜYOR
Öte yandan Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi durumunda Türk futbolunun büyük darbe alacağı da hesaba katılıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve diğer kulüplerin de Fenerbahçe'nin düşürülmesine sıcak bakmadığı biliniyor. Bu nedenle "küme düşürme" dışında ara formül arayışı da devam ediyor.