Hamza Hoca çıkıp da Astana ile erken oynarsak iyi olur diyorsa rakip olarak Astana'yı gözüne kestirmiş demektir. Vizyonsuz başkana vizyonsuz hoca. Geçmiş olsun şimdiden
Printable View
Hamza Hoca çıkıp da Astana ile erken oynarsak iyi olur diyorsa rakip olarak Astana'yı gözüne kestirmiş demektir. Vizyonsuz başkana vizyonsuz hoca. Geçmiş olsun şimdiden
Bence deplasmanda ki o maç soru işareti
Hava çok sert oluyormuş galiba o dönemde
Atletico top class takım değilde nedir dünyada alan savunmasını en iyi yapan takım
Tabi ki hava şartları o maç için çok önemli ama demek istediğim hocanın çıkıp da grupla ilgili ilk yorumda rengini belli etmesi ,basına böyle bir açıklama yapması hiç olmamış. Atl Madrid 'i ayrı tutuyorum da Benfica dediğin takımla 2. lik için kapışabilecek bir takım Galatasaray. Bunu bilmiyorsa bıraksın gitsin takımı şimdiden.
H grubu daha iyi olurmuş. Ama şuana kadar çektiğimiz en iyi kura bence.
Villarreal
Liverpool
Fener
Dinamo Minsk
İçimden böyle bir grup geçiyor. Umarım Liverpool ile eşleşiriz, Fenerbahçe'den sonra en sevdiğim kulüp güzel maçlar olur. :)
Zenit-Valencia-Lyon-Gent'li gruptan sonraki en kolay gruba düştü Galatasaray. Yine de 3 sene önceki Manu-Braga-Cluj'lu gruptan kolay değil bence gruptan çıkabilme açısından.
UEFA Avrupa Ligi Grupları
https://pbs.twimg.com/media/CNfmqqkUsAEV_EJ.jpg:large
Celtic ile birlikte gruptan çıkarız
Celtic'in ilk 2 için şansı olduğunu düşünmüyorum. Karabağ'ı zar zor eleyip Malmö'ye elenmiş bir takım. İskoç Ligi'nde başarılı olmaları bir şeyi ispatlamaz bana kalırsa.
Fenerbahçe ve Ajax beraber çıkar Celtic cidden kötü.
Beşiktaş'a ise zor grup geldi bence son sıra hariç. Sporting CP'de Jorge Jesus faktörü var. Lokomotif Moskova da üçüncü torbadan gelebilecek zor takımlardan biriydi.
Krasnodar'ı çeksek güzel olur.
Galatasaray'a ManU gelecektir , bu kalsın burada :)
Fenerbahçe'de Galatasaray'da Old Traffold'dan çıkar çıkmasına allah bizimkileri Bilbao'dan korusun San Mames'de çok kötü şekillere girebiliriz :) Napoli ve Bilbao dışında hiç bir takım için gelmesin demiyorum şahsen
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile Galatasaray'da Lazio ile eşleşti. Her iki takıma da başarılar :)
UEFA'nın Fenerbahçe'ye olan garezi tescillendi :zuhaha