1 ile 30 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bayern ve Arsenal'li veya PSG ve Real'li grup gelse ne diyecektiniz acaba ? Bu grup çok zorsa hiç katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne.3.torbada ki takımlar içerisinde en iyi kurayı biz çektik.

Atletico'nun ardından 2. olma ihtimalimiz yüksek bence.
    Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz

İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tabii ki oynayacaksın sahadan çekilmek olmaz

İşin esprisi bir yana 1. Torba'dan gelebilecek en zayıf 2-3 takımdan birisi geldi. 3/8 ihtimal bunun üstüne 2. torbadan da gelebilecek bana göre en zayıf 3-4 takımdan birisi geldi, 4/8'de bunu söyle. Son torbadan ise gelebilecek en zayıf takım geldi. 1/8 ihtimal. Yani bu kadar ihtimal gerçekleşti. Bence büyük bir şans bunu en azından kabul etmek lazım. Ama bu şu demek değildir, G.Saray bu gruptan lider olarak çıkar şöyle yapar böyle yapar değildir.
    Dediklerine katılıyorum abi,oynamadan,istemeden başarı gelmez,belki bu grupta sonuncu da olabiliriz birinci de olabiliriz ancak kuranın zor olduğunu iddaa eden kişi bilinçli yapıyordur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri