Eski kız arkadaş olabilir de olaylar olduğu vakit acaba eski miydi o önemli, yoksa öbür türlü biraz saçma olur iş, sen benim eski kız arkadaşımsın kimseye yar olamazsın falan, herhalde başta dediğim gibidir :p
Printable View
Eski kız arkadaş olabilir de olaylar olduğu vakit acaba eski miydi o önemli, yoksa öbür türlü biraz saçma olur iş, sen benim eski kız arkadaşımsın kimseye yar olamazsın falan, herhalde başta dediğim gibidir :p
bu yaz ingiltereden iş çıkmayacagını düşünüyorum sürekli spekülasyon :)
Eğer Terry sene başında Man. City'de olsaydı olacakları hayal edemiyorum.
Tecrübe konuştu!
Premier Lig'de nefes kesen zirve mücadelesinde heyecan artarak sürüyor!.. Ligin 29. haftasında Wolverhampton deplasmanına çıkan Manchester United, oldukça zorlandığı karşılaşmadan usta ayağı Paul Scholes'un tek golü sayesinde zaferle ayrılarak maç fazlasıyla zirveye çıktı.
Wayne Rooney'in yokluğunda hücumda oldukça zorlanan Manchester Uinted'ın imdadına Paul Scholes yetişti. Maçın 73. dakikasında sahneye çıkan tecrübeli yıldız, attığı şık golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Kırmızı Şeytanlar, bu galibiyetle 63 puana yükselerek rakiplerinin puan kaybetmöesini beklemeye başladı.
(Ligtv.com.tr)
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Thierry Henry, eski takımı Arsenal'e Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında güveniyor.
Arsenal'de sergilediği performansla yıldızlaşan ve takımın sembol isimlerinden biri haline gelen Fransız golcü Thierry Henry, eski takımının Chelsea ve Manchester United gibi güçlü rakiplere rağmen ligde şampiyonluk ipini göğüsleyebileceğini düşünüyor.
Sezon başından bu yana Arsenal'i şampiyonluk adaylarından biri olarak gördüğünü belirten yıldız oyuncu, The News of the World'e yaptığı açıklamada, "Arsenal ligde şampiyon olacak kalitede. Van Persie'nin sakatlığı olmasa, Arsenal ligde çok farklı bir yerde olurdu. Ama O'nun eksikliğine rağmen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmaya devam ediyolar" dedi.
Arsene Wenger'in genç kadroya rağmen büyük başarılara imza atabileceğini belirten Henry, "Arsene bu kadroyla şampiyon olursa, ne kadar büyük bir teknik adam olduğu birkez daha anlaşılır. Gençlere şans verdiği için çok eleştirildi. Ancak son gülen Arsene olacaktır" şeklinde konuştu.
İnşAllah Henry :)
Yavaş olsun :n:
Meali: seneye beni geri alın.
Ahh Ahh umut fakirin ekmeği tabi :)
Hafta sonu 3-1 yenildikleri karşılaşmada takımının tek golünü atan oyuncu da Ramsey'in sakatlığı ile ilgili polemiklere katıldı.
Aaron Ramsey'in ayağının kırılmasıyla ilgili olarak tartışmalar devam ederken, Burnley'in golcü isimlerinden David Nugent de olaya dahil olarak konuyla ilgili fikirlerini söyledi.
Özellikle Arsenalli futbolcuların hedef alındığı söylemlerine şiddetle karşı çıkan Nugent, "Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Futbol bir kız oyunu gibi değildir ve bu oyunu kız gibi oynamazsınız. Yeri geldiğinde kayarak müdahale yaparsınız. Ben Ryan Shawcross'un Ramsey'i sakatlamak için bir müdehalede bulunduğunu düşünmüyorum. Olayı bu noktaya çekmemek gerek" şeklinde konuştu.
Arsenal'in sezon boyunca sakatlıklarla uğraşan bir diğer oyuncusu Theo Walcott da, Burnley ile oynadıkları karşılaşmada Nugent'in takım arkadaşı Daniel Fox'un sert müdehalesine maruz kalmıştı.
Sert fauller yapmaya çalışan bir takım olmadıklarını dile getiren Nugent, sözlerinin devamında, "Sürekli pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağlamak istediklerini biliyorduk ve biz de bu nedenle pres yapmak istedik. Amacımız sert faul yaparak onaları yıldırmak değildi. Foxy'nin Theo'ya yaptığı müdehalenin de o kadar abartılacak bir yanı yok. Bence insanların bu tepkiyi göstermelerinde, Ramsey'in başına gelenlerin de büyük etkisi var. Umarım en kısa zamanda sahalara döner" dedi.
Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, Porto ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi maçında takımındaki yerini alamayacak.
3-1 kazanılan Burnley maçında sakatlanan İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, bugün yapılan antrenmana katılmadı.
Yıldız oyuncunun bügunkü antrenmana katılmaması, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçında oynayamayacağını kesinleştirdi.
Fabregas'ı sakatlığına rağmen sahaya sürmek için ellerinedn geleni yapacaklarını belirten Arsene Wenger, "Fabregas'ı riske etmeye hazırım. Durumu çok kötü olmazsa, takımdaki yerini alır. Ancak ağrıları fazla olursa, kenarda olacak" dedi.
Daha önce de benzer bir sakatlık yaşayan Fabregas, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalmıştı.
Wenger, bu sezon 14 gol ve 15 asist yaparak takımının hücum organizasyonlarının beyni olan Fabregas'ın uzun süre sahalardan uzak kalmamasını umut ediyor.
Umarım Bir Gün Sanada Pres Yapmak İsteyenler Çıkar...
O Zaman ki Yorumunu da Duymak İsterim...
Fena bir şey dememiş aslında.
Henry dönsün Arsenal uçsun :) o da biraz zor artık
O eski HaLinden eser yok şimdi..! :D benden Henry'ye gitsin bu sözler gelmek istiyorsan Arsenal'a açıkca söyLe :n:
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Frank Lampard, İrlanda maçında yaptığı hareketle eleştirilen Thierry Henry'ye hak veriyor.
İrlanda ile oynanan Dünya Kupası play-off maçında topu elle düzelterek William Gallas'a galibiyeti getiren golün asistini yaptıran Thierry Henry, yaptığı bu hareket sonrası cidii şekilde eleştirilmişti.
Benzer bir durumda Henry gibi takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Frank Lampard, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Henry için ciddi anlamda üzüldüm. Anlık bir olay oldu. Üzerine uzun süre düşünerek bilinçli bir şelilde bu tarz bir hareket yapamazsınız" dedi.
Bu sözleriyle yanlış anlaşılmaktan korktuğunu belirten başarılı oyuncu, "Bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama maç gidiyorsa ve benim bir fark yaratmak için bu tarz bir hareket yapmam gerekirse, büyük ihtimalle takımımın başarısı için bunu yapardım" şeklinde konuştu.
goal.com
Bence doğrusunu söylemiş Lampard en azından ben böyle düşünüyorum ki ben çok yaparım bu tür hareketleri...
O zaman sende de hırsız ruhu var :n:
Lampardaa'a dedim la Özgür alınma :n:
Ben olsam ben de yapar mıydım acaba?? Zor bir karar.
Ben olsam ben de yapardım.
Fernando Gago ve Gonzalo Higuain için Manchester City 50.000.000 € ciddi bir teklif iletmiş Real Madrid'e.
F. Gago sezon sonu Manchester City'de diyebiliriz fakat Higuain takımdan ayrılırmı orası belli değil. Higuain için ayrıca Juventus söylemleride var.:)
Wayne Rooney bu sezon bir coştu tam coştu adam. TutabiLene aşkoLsun.
"Rooney dünyanın en iyisi"
Manchester United'ın forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, takım arkadaşı Wayne Rooney'yi dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğünü söyledi.
Berbatov, açıklamasında, ''Rooney şu an için dünyanın en iyi futbolcusu. Çok genç ve çok daha iyi olma şansı var. Ona da söylediğim gibi, sağlığını koruması halinde istediği her şeyi başarabilir'' dedi.
24 yaşındaki Rooney, bu sezon Premier League'de 25, Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı.
LigTv
Tam bir aygır. Ayakla kafayla vucutla her yeriyle gol atabilme becerisi var adamda. Ortasaha oynar forvet oynar her işi yapar. her takıma lazım böyle adamlar.
Real Madrid'in Ronaldo'dan sonra Rooney'i de alması gerektiğini düşünüyorum.O zaman durdurulması daha zor bir takım olurlar.