Sayfa 425 / 492 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475 ... SonSon
12,721 ile 12,750 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eski kız arkadaş olabilir de olaylar olduğu vakit acaba eski miydi o önemli, yoksa öbür türlü biraz saçma olur iş, sen benim eski kız arkadaşımsın kimseye yar olamazsın falan, herhalde başta dediğim gibidir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu yaz ingiltereden iş çıkmayacagını düşünüyorum sürekli spekülasyon

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Adı üzerinde eski kız arkadaş. Neden bu kadar dokundu merak ettim açıkçası. Oynayası yok demek ki bahane arıyormuş.
    olay gerçekleştiğinde eski değildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Terry sene başında Man. City'de olsaydı olacakları hayal edemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tecrübe konuştu!

Premier Lig'de nefes kesen zirve mücadelesinde heyecan artarak sürüyor!.. Ligin 29. haftasında Wolverhampton deplasmanına çıkan Manchester United, oldukça zorlandığı karşılaşmadan usta ayağı Paul Scholes'un tek golü sayesinde zaferle ayrılarak maç fazlasıyla zirveye çıktı.

Wayne Rooney'in yokluğunda hücumda oldukça zorlanan Manchester Uinted'ın imdadına Paul Scholes yetişti. Maçın 73. dakikasında sahneye çıkan tecrübeli yıldız, attığı şık golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Kırmızı Şeytanlar, bu galibiyetle 63 puana yükselerek rakiplerinin puan kaybetmöesini beklemeye başladı.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Henry: "Arsenal Şampiyon Olur"

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Thierry Henry, eski takımı Arsenal'e Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında güveniyor.

Arsenal'de sergilediği performansla yıldızlaşan ve takımın sembol isimlerinden biri haline gelen Fransız golcü Thierry Henry, eski takımının Chelsea ve Manchester United gibi güçlü rakiplere rağmen ligde şampiyonluk ipini göğüsleyebileceğini düşünüyor.

Sezon başından bu yana Arsenal'i şampiyonluk adaylarından biri olarak gördüğünü belirten yıldız oyuncu, The News of the World'e yaptığı açıklamada, "Arsenal ligde şampiyon olacak kalitede. Van Persie'nin sakatlığı olmasa, Arsenal ligde çok farklı bir yerde olurdu. Ama O'nun eksikliğine rağmen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmaya devam ediyolar" dedi.

Arsene Wenger'in genç kadroya rağmen büyük başarılara imza atabileceğini belirten Henry, "Arsene bu kadroyla şampiyon olursa, ne kadar büyük bir teknik adam olduğu birkez daha anlaşılır. Gençlere şans verdiği için çok eleştirildi. Ancak son gülen Arsene olacaktır" şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah Henry
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yavaş olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Meali: seneye beni geri alın.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Meali: seneye beni geri alın.
    Hem Arsenal'in Şampiyonluğu İçin Hemde Henry'nin Yuvaya Dönmesi İçin İnş. Diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahh Ahh umut fakirin ekmeği tabi

Del Piero_10 Misafir

Default Nugent'ten Wenger'e: "Futbol kız oyunu değildir"

Hafta sonu 3-1 yenildikleri karşılaşmada takımının tek golünü atan oyuncu da Ramsey'in sakatlığı ile ilgili polemiklere katıldı.

Aaron Ramsey'in ayağının kırılmasıyla ilgili olarak tartışmalar devam ederken, Burnley'in golcü isimlerinden David Nugent de olaya dahil olarak konuyla ilgili fikirlerini söyledi.

Özellikle Arsenalli futbolcuların hedef alındığı söylemlerine şiddetle karşı çıkan Nugent, "Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Futbol bir kız oyunu gibi değildir ve bu oyunu kız gibi oynamazsınız. Yeri geldiğinde kayarak müdahale yaparsınız. Ben Ryan Shawcross'un Ramsey'i sakatlamak için bir müdehalede bulunduğunu düşünmüyorum. Olayı bu noktaya çekmemek gerek" şeklinde konuştu.

Arsenal'in sezon boyunca sakatlıklarla uğraşan bir diğer oyuncusu Theo Walcott da, Burnley ile oynadıkları karşılaşmada Nugent'in takım arkadaşı Daniel Fox'un sert müdehalesine maruz kalmıştı.

Sert fauller yapmaya çalışan bir takım olmadıklarını dile getiren Nugent, sözlerinin devamında, "Sürekli pas yaparak topun kendilerinde kalmasını sağlamak istediklerini biliyorduk ve biz de bu nedenle pres yapmak istedik. Amacımız sert faul yaparak onaları yıldırmak değildi. Foxy'nin Theo'ya yaptığı müdehalenin de o kadar abartılacak bir yanı yok. Bence insanların bu tepkiyi göstermelerinde, Ramsey'in başına gelenlerin de büyük etkisi var. Umarım en kısa zamanda sahalara döner" dedi.

Del Piero_10 Misafir

Default Fabregas, Porto maçında yok

Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, Porto ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi maçında takımındaki yerini alamayacak.

3-1 kazanılan Burnley maçında sakatlanan İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, bugün yapılan antrenmana katılmadı.

Yıldız oyuncunun bügunkü antrenmana katılmaması, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçında oynayamayacağını kesinleştirdi.

Fabregas'ı sakatlığına rağmen sahaya sürmek için ellerinedn geleni yapacaklarını belirten Arsene Wenger, "Fabregas'ı riske etmeye hazırım. Durumu çok kötü olmazsa, takımdaki yerini alır. Ancak ağrıları fazla olursa, kenarda olacak" dedi.

Daha önce de benzer bir sakatlık yaşayan Fabregas, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalmıştı.

Wenger, bu sezon 14 gol ve 15 asist yaparak takımının hücum organizasyonlarının beyni olan Fabregas'ın uzun süre sahalardan uzak kalmamasını umut ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Umarım Bir Gün Sanada Pres Yapmak İsteyenler Çıkar...
    O Zaman ki Yorumunu da Duymak İsterim...

Fena bir şey dememiş aslında.

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hem Arsenal'in Şampiyonluğu İçin Hemde Henry'nin Yuvaya Dönmesi İçin İnş. Diyorum
    Fabregas duymasın. adam gitti, ertesi gün atık daha iyiyiz diye açıklama yaptı
    Arsenalin şampiyon olması çok çok zor. Henry'nin dönmesini ise çok isterim Premier Lige.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Premier Lig 29. Hafta Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Henry dönsün Arsenal uçsun o da biraz zor artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O eski HaLinden eser yok şimdi..! benden Henry'ye gitsin bu sözler gelmek istiyorsan Arsenal'a açıkca söyLe
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Lampard: "Takımım için Henry'nin yaptığını yapardım"

Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Frank Lampard, İrlanda maçında yaptığı hareketle eleştirilen Thierry Henry'ye hak veriyor.

İrlanda ile oynanan Dünya Kupası play-off maçında topu elle düzelterek William Gallas'a galibiyeti getiren golün asistini yaptıran Thierry Henry, yaptığı bu hareket sonrası cidii şekilde eleştirilmişti.

Benzer bir durumda Henry gibi takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Frank Lampard, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Henry için ciddi anlamda üzüldüm. Anlık bir olay oldu. Üzerine uzun süre düşünerek bilinçli bir şelilde bu tarz bir hareket yapamazsınız" dedi.

Bu sözleriyle yanlış anlaşılmaktan korktuğunu belirten başarılı oyuncu, "Bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama maç gidiyorsa ve benim bir fark yaratmak için bu tarz bir hareket yapmam gerekirse, büyük ihtimalle takımımın başarısı için bunu yapardım" şeklinde konuştu.

goal.com

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence doğrusunu söylemiş Lampard en azından ben böyle düşünüyorum ki ben çok yaparım bu tür hareketleri...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O zaman sende de hırsız ruhu var

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Lampardaa'a dedim la Özgür alınma

Ben olsam ben de yapar mıydım acaba?? Zor bir karar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben olsam ben de yapardım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernando Gago ve Gonzalo Higuain için Manchester City 50.000.000 € ciddi bir teklif iletmiş Real Madrid'e.

F. Gago sezon sonu Manchester City'de diyebiliriz fakat Higuain takımdan ayrılırmı orası belli değil. Higuain için ayrıca Juventus söylemleride var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Wayne Rooney bu sezon bir coştu tam coştu adam. TutabiLene aşkoLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Rooney dünyanın en iyisi"

"Rooney dünyanın en iyisi"

Manchester United'ın forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, takım arkadaşı Wayne Rooney'yi dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğünü söyledi.

Berbatov, açıklamasında, ''Rooney şu an için dünyanın en iyi futbolcusu. Çok genç ve çok daha iyi olma şansı var. Ona da söylediğim gibi, sağlığını koruması halinde istediği her şeyi başarabilir'' dedi.
    24 yaşındaki Rooney, bu sezon Premier League'de 25, Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol attı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam bir aygır. Ayakla kafayla vucutla her yeriyle gol atabilme becerisi var adamda. Ortasaha oynar forvet oynar her işi yapar. her takıma lazım böyle adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid'in Ronaldo'dan sonra Rooney'i de alması gerektiğini düşünüyorum.O zaman durdurulması daha zor bir takım olurlar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri