Arkadaslar oyunu komple silip tekrar yukleme ssansim varmi varsa bunu nasil yapicam anlaticak birisi yokmu3
Printable View
Arkadaslar oyunu komple silip tekrar yukleme ssansim varmi varsa bunu nasil yapicam anlaticak birisi yokmu3
Revo Unins. diye bir program var,onu indir FM 15 ile ilgili ne tür dosya varsa bulur ve siler..Silmek istediğin dosyaları seçmeni isteyecek orda dikkat et Steam'ıda silebilirsin bir de öyle dene
Arkadaslar ben dun logo yamasini indirdim bunu gereken yerin icine koyup cache dosyasini sildim oyuna girdigimde programi begenmedim ve ayni yere geri donup logos dosyasini sildim ve tekrar oyuna girdigimde orjinal logolar dahil hepsi silinmisti bugun buna care olarak steamde eksik dosyalari geri getir olayini uyguladim sonuc sıfır simdi oyunu sildim bastan kurdun yine sonuc sifir allah askina ben oyunun orjinal halini yani logolarini nasil geri getiricem
Arkadaslar yardımcı olanlar olmayanlar cok tesekkur ederim konu hallolmustur.
Arkadaşlar güncelleme geldi az önce 17 mb ?
edit: arkadaşlar bu güncelleme neyin nesi bilmiyorum ama maç motoru çok zevkli hale gelmiş sanki gerçek maç izliyorum gibi olmuş şimdiye kadar gözüme çarpan kötü hiç bişey yok.takım paslaşması pas hataları bile gerçekçi ayrıca maç verileri de hiç abartılı değil çok orantılı olmuş çok süper olmuş gerçekten tek sınıntı direkten dönen toplar .eğer bu şekil olduysa fm tarihini en gerçekçi maç motoru diyebilirim :)
@peker_553 tam yatacaktım ya :D şimdi bakmasam olmaz güncellemeye.
Oyunu aldigimdanberi tek bir crash dump hatasi almamistim ta ki turksportalin logo yamasini yukleyene kadar silene eski haline getirene kadar canim cikti simdi de crash dump hatasi basladi size tavsiyem sakin denemeyin
Muhtemelen hotfix'tir. Kiralık oyuncuları satın alabilmeyi düzeltmek için falandır
2005ten beri oynadığım 2008den beri orijinal aldığım FMyi bırakma kararı aldım. Maç motorundan filan değil tabi onunda etkisi var da ne bileyim artık sadece stres benim için oyun. En son sinirden ağladıktan sonra bu kararı verdim. Keyif almıyorum oyun değil benim için bildiğin stresss. Maksimum 1 hafta oynamam sonra dönerim geri herhalde de gerçekten oyun bana keyif vermekten çok üzmeye başladı.
arkadaşlar şampiyonlar ligi maçımız salı veya çarşamba hangi günse diğer maçımız olmayan gününde sonuçları ekrana gelirdi.. bu seride gelmiyor bunun bir ayarı var mıdır
ah be abi. :/
https://twitter.com/fmbaskan/status/543490853902491648
Arkadaşlar yeni update geldi mi? Versiyon değişti mi ya da maç motoru versiyonu?
15.2 bi de dun 17 mb guncelleme geldi
Temada Yan Panel Sadece İkon Nasıl Yapıyoruz
Arkadaşlar dün akşam 17 mb.lık bi güncelleme geldi maç motorunda harike bi değişiklik oldu ve çok gerçekçi hale geldi şu ana kadar hiç bi eksiğini görmedim yani efsane denilebilecek bi güncelleme ama gözlemci raporlarına bakyrmda çok düşük yıldız veriyor.takımım için çok iyi oyuncu diyebileceğim bi oyuncuya 2,5 ve ya 3 yıldız veriyor sizde de aynı sıkıntı var mı ?
Dün güncelleme gelmedi bi yanlışın var.En son güncelleme 14.2.0 geldi oda 5 gün falan oldu
dün ki güncelleme 17 mb bişeydi oyunda versiyon yükselmedi sadece maç motorunda ki hatalar düzeltildi.
aga benim gönderiye de yazmışsın da bana da gelmedi güncelleme filan
Hayır kardeşim güncelleme gelmiyor bazen steam güncelleme gelmiş gibi gösteriyor banada oldu bi kaç kere ama bu oyunun dosyalarıyla alakalı mesela oyunun dosyalarını steamden doğruladıktan sonra böyle birşey oluyor.
walla bi kaç kişiye sordum onlarda gelmiş dedi :) bir de oyunda ki saçma hataların çoğu gitti maç motoru süper olmuş.YA da ben ara vermiştim bi güncelleme o arada gelmiş olablr
Ben SI forumunda modlara sordum. Güncelleme falan yok dediler
Arkadaşlar ben oyunu korsan olarak 15.1.3 versiyonunda oynuyorum. Yılbaşında muhtemelen indirim olur almayı düşünüyorum. Sizce değer mi 15.2.0 ile fark var mı baya maç motorunda?
Emin ol oldukça fark var dostum, almalısın. Bir tek maç moturu değil, save için bile satın alınır. Eski sürümlerde save o kadar uzun sürüyordu ki.. Şuan su gibi..
Maç motoru bence gayet iyi şuan (w)