1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

2005ten beri oynadığım 2008den beri orijinal aldığım FMyi bırakma kararı aldım. Maç motorundan filan değil tabi onunda etkisi var da ne bileyim artık sadece stres benim için oyun. En son sinirden ağladıktan sonra bu kararı verdim. Keyif almıyorum oyun değil benim için bildiğin stresss. Maksimum 1 hafta oynamam sonra dönerim geri herhalde de gerçekten oyun bana keyif vermekten çok üzmeye başladı.
    turksportal...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar şampiyonlar ligi maçımız salı veya çarşamba hangi günse diğer maçımız olmayan gününde sonuçları ekrana gelirdi.. bu seride gelmiyor bunun bir ayarı var mıdır

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    2005ten beri oynadığım 2008den beri orijinal aldığım FMyi bırakma kararı aldım. Maç motorundan filan değil tabi onunda etkisi var da ne bileyim artık sadece stres benim için oyun. En son sinirden ağladıktan sonra bu kararı verdim. Keyif almıyorum oyun değil benim için bildiğin stresss. Maksimum 1 hafta oynamam sonra dönerim geri herhalde de gerçekten oyun bana keyif vermekten çok üzmeye başladı.
    kardeşim en son çıkan güncellemeyi indir maç motoru çok değişti çok gerçekçi hale geldi bi şans daha ver

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    ah be abi. :/

https://twitter.com/fmbaskan/status/543490853902491648

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri