oha!!! 5 kişi "kupayı alır" demiş :n: 1 kişi yarı finalde elenir demiş.. onu diyen de benim yaww :n: neys elimizden geleni yapacagız ama taraftarın beklentileri üzerimizde baskı kuruyor yawww!!! :n:
oha!!! 5 kişi "kupayı alır" demiş :n: 1 kişi yarı finalde elenir demiş.. onu diyen de benim yaww :n: neys elimizden geleni yapacagız ama taraftarın beklentileri üzerimizde baskı kuruyor yawww!!! :n:
bereketliymiş korner taktiğin hocam :)
kupayı bekliyoruz
Hocam masallah 2 gün gelmedik neler yapmısız :D
Kariyeri okuyunca oyunu oyanayasım geliyor.Bu yolun sonu kupa artık hocam.
taraftar çıldırdı kupayı istiyo hocam :D
benim 2008'de Kartal- Manu maçlarına benzemiş :D
Valencia ters takımdır, onu elediysen yolun açıktır usta :D
MEDYAFatih Terim katıldıgı programda ilginc acıklamalar yaptı
Terim Dinarsporun Hocasını yere göğe sığdıramadı.Kendisi şuanda ülkede en iyi teknik adam oldugunu ve beni ve denizliyide gectiğini söyledi.Takımını bu sene şampiyon yapacagını ve şampiyonlar ligi kupasını % 40 ihtimali var dedi.şampiyonlar ligi Kupası zor ama imkansız değil dedi.Kendisi Hasan Hocayı Sir Bobby Robson benzettiğini söyledi.Milli takım yetkilerinede buradan çağrı yaparak milli takımın başına getirmelerini gerektiğini söyledi.
Şimdi söz Hasan Hocada, o İmparator Terim hakkında söylediklerini nasıl yorumlayacak.
Heh şampiyonluk zorda ilk 3e girer şampiyonlar liginde daha avantajlı bence en azından bi final bekliyoruz bu arada oyuncuların wage ini yıllık olarak göstermesi daha hoş duruyo bence ama alışkanlık meselesi tabi;)
Ben arsenal e atletico mad. ile 4 atmıştım sen 5-10 atarın sorun olmaz hocam :D
:zuhaha hocam maraton'dan canlı yayın kesildi :D kabloları mı kestiler yine :D
Hocam harikasın 7-2'de ne öyle..Löw'ün manu'ya gitmesi sacma olmus ama senin gibi bi menajer'in karsısında ne löw ne wenger durur.İnandık ilerliyoruz Kupa bizim....
adebayoru tutarsan arsenal devirirsin bnde gs ile eimde valenciaya 3-1 yenilmiştim deplasmanda hiç umudu yoktu servet 2 gol attı birde attırdı eledim valencia yı:D
hhocam taktiğini çok merak ettim yayınlayabilir misin??sana zahmet olmazsa;)
Hasan abi nerlerdesin?
Tatile mi gitti acaba :D
:) valla öyle... 3 gol hoş oldu...
senin yoklugundan yararlandık işte :p
inşallah ama zor gibi...
:n: keşke.... Dehşet bir olay olur o zaman ama geriye kalan 3 takımın 3 ü de iyi... Allahtan biz en fazla ikisiyle oynayacagız :n:
:D inşallah...
Fatih hocamızın Türk insanının gönlündeki yeri apayrı fakat fırsat verilirse kesinlikle her türk teknik adamın isteyeceği gibi ben de Türk milli takımında çalışmayı isterim :)
Ligde işler zor ama avrupada da rakipler zor... bakıcez...
:D öyle hesap mı olur yaww? :D inşallah eleriz...
:D :D:D
valla işte valencia ve barça maçlarında üst düzey performans sergiledi futbolcular... yani 10 pozisyonun 7 sini gole çevirmek büyük başarı :;
:D:D:D tüm oyuncuları kilitlemeye çalışıyorum bu tür maçlarda... kadroda bir oyuncum bile iyi marke edemezse fark yerim (Balotelli'yi iyi marke edemediğimizde 4 gol yediğimiz gibi :D)
Taktik zaten forumda taktik bölümüde yayınlı ama o taktiğin dizilişini maçına göre değiştirerek kullanıyorum....emin olun taktik tam bir bomba fakat szin elinizde mi yoksa rakipte mi patlayacagı sizin menejerlik kabiliyetinize kalmış... Eğer denedikten " ben beceremedim " diyorsanız ısrar etmeyin çünkü çok kötü sonuçlar alanları da b,l,yorum aynı taktikle :D
Denizli'deydim... yarından sonra ısparta'ya gideceğim, sonraki gün de 1 haftalığına tatile kaçıyorum :p
valla uzun zamandir vakit bulamiyodum foruma girmeye girdigimdede turgayin kariyerini gorup oraya daliyodum ama bugun senin kariyer dikkatimi cekti dedim hocanin kariyeri varsa zevkte vardir hakkatende oleymis 43 sayfa nasil gecti anlamadim harika gidiyon hocam bence final oynarsin sampion man utd olur:p
Hasan Hocam :D Sen Tatilin Tadını Cıkara Dur. :D Ben Senin TaktiginLe Cok Başarılı Sonuclar AalDım Özellikle Meksika Milli Takımında :D
Hocam Denizli'de olursun da bize haber vermezsin ha :uzgun:.Neresindeydin :n:.
:) bizim Dinarspor'la buraya kadar gelmemiz bile mucize ama gelmişken kupayı da alıverelim :p :n: nasıl olsa bir daha zor geliriz...
:) taktiğin işe yaramasına sevindim Turgay'cım :) tatile daha yeni gidecez eğer gidebilirsek :D
cuma akşamı geldim.. merkezdeydim... 3 günde 3 mekan değiştirdim :D 1. gün otogar civarı, cumartesi gecesi adliyenin ordaki umutevlerde, pazar gecesi bağbaşı mahallesinde TEV Anadolu lisesinin aşağılarındaydım :D bugün de evdeyiz :n:
Arkadaşlar akşama kadar sıcakta alışveriş yapacaz diye gezdik, sonra da eve döndük arabayla derken baya yorulmuşuz.... ben yatacagım şimdi :)belki sabah ya da belki yarın akşama biraz daha kariyere devam ettikten sonra aranızdan 1 hafta daha uzak kalacagım :( iyi geceler
Hocam En azından sen gidebiliyosun :D ben bu sene onuda yapamayacam :D
ES ES DAĞILDI !
Karşılaşmaya normal dizilişiyle başlayan Dinarspor ilk yarıyı 1-1 kapattıktan sonra 2. yarıda ,Valencia karşısındaki dizilişe döndü ve o andan sonra olanlar oldu :D
http://i28.tinypic.com/28wj5hk.jpg
süper olmş,,,:D
http://i27.tinypic.com/vnjbbp.jpg
Finali Galatasaray ile oynayacagız... Yalnız Galatasraay bu sezon 3 kulvarda da çok başarılı gidiyor...Ligde zaten açık ara önde, avrupa liginde de yarı finalde.. Türkiye kupasında da finalde işte... Zor olacak ama kupayı istiyoruz!
Tabi galatasaray farkı..:D:D.Ama sana güveniyoruz hocam..
http://i25.tinypic.com/21der94.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MAN. UNİTED , REAL MADRİD'İ DAĞITTI !!!
Türk futbol tarihinin dev maçına 1 gün kala Şampiyonlar ligi yarı finalinin diğer ayağında Manchester United , İspanyol devi Real Madrid'i 3-0 yenerek finale çıkmak adına büyük bir avantaj yakaladı!!!!
http://i27.tinypic.com/2ijgkfc.jpg