Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
valla uzun zamandir vakit bulamiyodum foruma girmeye girdigimdede turgayin kariyerini gorup oraya daliyodum ama bugun senin kariyer dikkatimi cekti dedim hocanin kariyeri varsa zevkte vardir hakkatende oleymis 43 sayfa nasil gecti anlamadim harika gidiyon hocam bence final oynarsin sampion man utd olur

bizim Dinarspor'la buraya kadar gelmemiz bile mucize ama gelmişken kupayı da alıverelim nasıl olsa bir daha zor geliriz...

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Hasan Hocam Sen Tatilin Tadını Cıkara Dur. Ben Senin TaktiginLe Cok Başarılı Sonuclar AalDım Özellikle Meksika Milli Takımında

taktiğin işe yaramasına sevindim Turgay'cım tatile daha yeni gidecez eğer gidebilirsek

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Hocam Denizli'de olursun da bize haber vermezsin ha .Neresindeydin .

cuma akşamı geldim.. merkezdeydim... 3 günde 3 mekan değiştirdim 1. gün otogar civarı, cumartesi gecesi adliyenin ordaki umutevlerde, pazar gecesi bağbaşı mahallesinde TEV Anadolu lisesinin aşağılarındaydım bugün de evdeyiz

Arkadaşlar akşama kadar sıcakta alışveriş yapacaz diye gezdik, sonra da eve döndük arabayla derken baya yorulmuşuz.... ben yatacagım şimdi belki sabah ya da belki yarın akşama biraz daha kariyere devam ettikten sonra aranızdan 1 hafta daha uzak kalacagım iyi geceler