Görüşülüyor denmiş . Birde kulüp ile de görüşülecektir.
Printable View
Fabiano gereksiz transfer olur ya yıldız alsınlar ya da sokağa boşa para atmasınlar yerine defansa yada orta sahaya adam alsınlar. Balta-Servet-Ujfalusi-Sabri dörtlüsünden çok korkuyorum.
Bu günleride gördük biri Drogba beğenmez biri Forlan biri de Luis Fabiano vay halimize...Ula böyle adamları nerden bulacağız daha Luis Fabiano bu yaşında gelse şükrederiz...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...vin-swoop.html
Arshavin, epey tuzlu ama ligimizde gormek isterim
Fabiano begenilmez olmus. Yildiz gelsin diyorsunuz da Drogba, Eto'o'nun elini kolunu sallaya sallaya gelecegine inananlar var. Fabiano'dan iyi forvet bulmamiz cok zor su halimizle.
Ben bu arada bizimkilerin kuluple degil de direkt oyuncuyla gorusecek kadar amator olduguna inanmiyorum, yeni yonetim acemi deniyor da Ali Durust, Adnan Ozturk, Abdurrahim Albayrak, Bulent Tulun dunku cocuk degiller. Kac yildir bu isin icindeler. Once kuluple gorusme olayi da yeni birsey degil. Senelerdir var.
Benim demek istediğim forvet transferi şu anda lüks, böyle bir transfer yapacaksak da ya potansiyelli bir genç almak gerek ya da gerçek bir dünya yıldızı.. Fabiano gözümde hiçbir zaman gerçek bir dünya yıldızı olmadı.. Şu anda Elmander de bulunurken kadroya Fabiano'yu da katmanın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Elmander yedek kalacaksa hakiki bir dünya yıldızının arkasında yedek kalmalı, yoksa paraları bu mevki için saçmak çok gereksiz olur..
Elmander-Fabiano-Baros 3lüsü mü istersiniz Elmander-Baros-Stancu mu? Fabiano dünya yıldızı değil ama dünya çapında bir forvet. Bundan birkaç sene önce Barcelona da istiyordu kendisini. Şuan 30 yaşında. 3-4 yıl rahat oynar. Kalitesi belli. Ona verilecek para da en fazla 3 milyon € olur. Zaten Baros 2.8 kazanıyor, Fabiano için de normal bir rakam. Bize komple forvet lazımdı, orayı tamamlıyoruz işte. Nazlı Forlan geleceğine, 1 yıldır futbola aç olan ve avrupaya dönmek isteyen Fabiano'nun gelmesini tercih ederim. Belki Fabiano hayranlarımdan biri olduğum için böyle düşünüyorum ama Fabiano her türlü çok iyi transferdir.
Gidişat o ki, kaleci-orta saha alıp transferi kapatacağız.
Baros-Elmander-Stancu forveti bizi taşımaz taşıyamaz. Baros sürekli sakat ve kart probleminde, Stancu golcü değil zaten 2. forvet gibi oynarsa daha etkili olur. Elmander'de tek başına yetmez ayrıca Fabiano gelirse leblebi gibi gol atarız alacağı para da en fazla 3,5M€ olur ki o da Fabiano'ya değer. Ayrıca yönetim Fabiano, Drogba, Forlan ya da bunlar kadar ünlü olan bir futbolcuyu takıma getirmek zorunda.
Yabancı sınırı diye birşey var. Sağ bekimiz Sabri-Serkan. Sabri bu milli takımın 2. sağ beki. Daha iyisi kimi bulacaklar Türkiye'de? Koray Arslan'ı almaya kalksan daha dengeli bir oyuncu diye kapıyı 5 Milyon'dan açar Eskişehir. Sol bekte de Çağlar-Hakan var. Öyle veya böyle onlar da milli futbolcu. Çağlar'ın sağlıklı olduğu zaman Denizlispor'da nasıl oynadığını izleyenler çok iyi bilir. Çağlar uzun bir sakatlık döneminden çıktı adamı da çıkartıp Belçika maçına çıkardılar. 1 sezon maç yapmamış adam sezonun en önemli maçına çıktı resmen. Stoperlerimiz Servet-Ujfalusi-Gökhan-Semih. Bu sene bize gayet de yeter. Bu kadar karamsar olmayın.
Stoper şart bence.. Gökhan sezonun büyük bir bölümünde omzuyla cebelleşiyor olacak.. Semih kiralanacak gibi duruyor.. Servet evlat olsa sevilmez.. Ufjalusi sağ bek rotasyonunda da kullanılacak.. Muhakkak bir yabancı stoper daha alınmalı bence.. Üstelik öyle kofti birşey de olmaz, iyisinden almak gerek..
Servet evlat olsa sevilmez mi? Geçen sene takımda en iyi oynayan futbolcu Servet'ti. Takımın gol yükünü bile çekti adam
En iyi oynayan oyuncu Servet'miydi?.Yapma Allah aşkına.Trabzon maçındaki yaptığı hata hala gözümün önünden gitmiyor.
Formasını satanın... diye başlayan tezahüratı hiç duymadın heralde?Taraftarın en çok istemediği adamlardan bir tanesidir Servet.Ve her zaman saatli bomba gibi.Bir hata yapar maç gider.Üstün top tekniği sayesinde topla oynamayı çok sever.Bu adam asla bizim stoperimiz olmamalı.Hatta bana kalırsa Hakan Balta'yı stopere koyalım.O adam daha iyi stoperde.
Arshavin bomba olur ama pek ihtimal vermiyorum. Gelirse çok iyi olur bence. Servet'e gelirsek bir sene parlayıp kendini göstermiş bir oyuncu. Tekrar yapmaması için hiç bir sebebi yok, tabi eğer bilmediğimiz bir problemi, kronik bir rahatsızlığı yoksa.
6 yabancı sınırı olduğu için sorun olur diye düşünüyorum
4-4-2 oynanırsa 2 yabancı forvet 2 yabancı ortasaha kaleye yabancı iki stopper yabancı. Bunun birde uyum sorunu var alışması süreci var
Yahu servetin neyini begenmiyorsunuz servetin yanina hizli bi stoper koy cok iyi olur
ayrica belirttigim gibi bu takima bende forvet istemiyorum stancu kac macta forvet oynatildi bana solermisiniz ?
ben baros-stancu-elmander 3"lusune guveniyorum ligde bizi rahat tasirlar ayrica kazim ve pinoda forvet mevkisinde oynuyabiliyorlar her zaman dedigim gibi onceligimi saglam bir kaleci ve alternatifli turk oyunculari.
Yahu servetin neyini begenmiyorsunuz servetin yanina hizli bi stoper koy cok iyi olur
komik olma...servet'i tek başına değerlendirdiğimz zaman asla ve asla Galatasaray'ın stoperi olmamalı...topu herzaman yana oynayan (ileri 5 kere oynuyosa hepsi rakibe), maradonanın deyimiyle kazma!!!...gerçekten çok acemi bi defans bence..abartmıyorum...balta ondan daha iyi bence stoperde...ağzıyla kuş tutsa servet bana ve benim gibilerine yaranamıcaktır...
Engin Cim Bom'a!
Trabzonspor’un ‘Psikopat’ lakaplı futbolcusu Engin Baytar da yuvadan uçacak mı? Kadrosundan birçok oyuncuyu kaybeden Bordo-Mavililer, şimdi de Engin Baytar tehlikesi yaşıyor.
Kaptan Tolga Zengin ve Colman’la sözleşme yenileyen Fırtına, sıraya Engin Baytar’ı almasına karşın, oyuncuyla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ancak bunun nedeni de çok geçmeden anlaşıldı. Trabzonspor’un ‘yaramaz çocuğu’nu Galatasaray’ın istediği öğrenildi. Alman B.Leverkusen ve Hannover takımlarının da takibinde olduğu belirtilen Engin’in, bu yüzden sözleşme yenilemeyi ağırdan aldığı kaydedildi.
http://www.ajansspor.com/resimv3/kuc...lama241110.jpg
Özellikle Galatasaray’ın yakın takibindeki Engin Baytar’ın Trabzonspor kulübüyle kesin olarak anlaşmaya varamaması halinde Bordo-Mavili kulüple ipleri koparacağı ileri sürüldü. Daha önce Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ı Bordo-Mavililer’in elinden kapan Sarı-Kırmızılı takımın bu hamlesi ise Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Engin’e yıllık 2 milyon TL öneren yönetim, bir sonraki görüşmede bu ücreti artıracak ve oyuncunun kafasında takımdan ayrılma gibi bir düşünce oluşmaması için şartları zorlayacak.
Anlaşma sağlanamaması halinde Engin’in, Aslan’ı istediğini söyleyeceği ve Galatasaray’ın da transfer görüşmeleri için Fırtına’nın kapısını çalacağı ifade edildi.
AJANSSPOR
Yıllık 2 milyon TL' mi
2 milyon TL diyor Euro'yu nasıl okudun :)
Allah korusun diyorum.
Servet şu anda Türkiye'de tüm takımların içerisinde oynayan en iyi türk savunma oyuncusudur. (nokta)
:)
Zamanında Hakan Şükür gibi bir forvete "kazma" diyenler ,şimdi de aynı şeyi Servet'e yapıyorlar. Milan -Fenerbahçe maçından bugüne çok şeyler değişti. O servet ile bu Servet arasında dağlar kadar fark oluştu. Hırsıyla,hava hakimiyeti ve fiziksel üstünlüğüyle bence kesinlikle çok iyi bir savunmacı.Yapılması gereken tek şey yanına hızlı ve teknik bir savunmacı koymak. DC oynayan adamın ilk görevi savunma yapmak ve Servet bu konuda başarılı. Topu oyuna sokan Dc değil, iyi pasör değil fakat iyi bir savunmacı.Avrupa devlerinde oynayan Dc'ler sanki messi ya da C.Ronaldo :) Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Servet. Bunun üzerine boş boş sallamayın.
Adım gibi eminim bu adamın yanına Vidic'i koy Servet yine aynı Servet'tir.Geçen sene en çok ıslıklanan oyunculardan bir tanesiydi.Bu senede değişiceğini sanmıyorum.Yine alır topu döner arkasını bir bakmışız gol olmuş.Bu onun huyu asla değişiceğini sanmıyorum.Ve kesinlikle iyi bir savunmacı olduğunu düşünmüyorum.
Ben Servet'in karakterini begenmiyorum. Bi de oyun zekasi cok kotu.
Bu da kotu bir oyun zekasi bana kalirsa Kayserispor maci hala gozumun onunde.
Bu arada Lorik Cana Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalamış
Kaynak Ntvspor
Evet öyle bir haber geldi NTVspor'dan inşallah doğrudur