Sayfa 574 / 1204 İlkİlk ... 744745245645725735745755765846246741074 ... SonSon
17,191 ile 17,220 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2'de 1 olsa da olur. Muslera gelse yeter bu ikiliden.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Muslera şart, Fabiano'ya gerek yok bence.. Forvete alacaklarsa dünya yıldızı alsınlar, aksi takdirde gerek yok Elmander Baros ikilisi yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç 1 ay boyunca dedikodusu çıkan bir oyuncuyu aldığımıza şahit olan var mı?
    Yahu bırakın hala forvet oyuncusu haberleri falan çıkıyor artık sinirlenmiyorum bile.
    Sadece bu takımdan umudunu kesmemiş, hala beklentisi olan insanlar var onlar için üzülüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sao Paulo yalanlamış biz doğruladık . Oyuncuyla anlaşınca gitmek isteyen oyuncuyu tutamazlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Muslera şart, Fabiano'ya gerek yok bence.. Forvete alacaklarsa dünya yıldızı alsınlar, aksi takdirde gerek yok Elmander Baros ikilisi yeter..
    Hmm fabiano dunya yildizi degil galiba dusundurucu mesaj

arkadasa son kisimda katiliyorum forvete gerek yok elmander-baros-stancu-pino-kazim var stancu-pino-kazim forvet mevkisinde oynuyabilien oyuncular zaten onceligimiz kaleci ve sabriye iyi bir alternatif hakan aslantas olabilir serkandan daha iyi hic yoktansa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu takımda hala beklerde Sabri ve Hakan'ı izleyeceğizya ona yanıyorum.Bırakalım forvet transferini beklere adam alalım.Baros-Elmander-Stancu ligde yeter bize.Nasıl olsa Avrupa kupalarınada gidemiyoz.Defansımız hala sıkıntılı.İstersen Forlan'ı ve Drogba'yı çift forvet yap ama bu defansla işimiz zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Sao Paulo ile anlaşmadan Fabiano ile görüşüp bunu borsaya mı bildirmiş bu yaptıkları yasak değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Su bilgilendirme olayi artik komik bi hal almaya basladi. Hele twitter yuzunden gazete alinmiyor ulkede. Yazarlarin twitterlari takip ediliyor bedavaya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Muslera'nın gelişindeki Cana takası çok canımı sıkıyor. Defansif hattımız zaten sıkıntılı Cana giderse orta sahada da defansif olarak bir tek Ceyhun kalıyor. Artık rakiplerde eskisi gibi değil Feneri, Beşiktaş'ı geçtim Antep, Kayseri falan darma duman eder bizi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Bu şekilde yazıyor.Muslera'nın aynı zamanda kulübüyle görüşmeye başlandığı yazarken Fabiano için sadece kendisiyle görüşüldüğü yazıyor.
    Demiştim ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Galatasaray Sao Paulo ile anlaşmadan Fabiano ile görüşüp bunu borsaya mı bildirmiş bu yaptıkları yasak değil mi ?
    Görüşülüyor denmiş . Birde kulüp ile de görüşülecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hmm fabiano dunya yildizi degil galiba dusundurucu mesaj

arkadasa son kisimda katiliyorum forvete gerek yok elmander-baros-stancu-pino-kazim var stancu-pino-kazim forvet mevkisinde oynuyabilien oyuncular zaten onceligimiz kaleci ve sabriye iyi bir alternatif hakan aslantas olabilir serkandan daha iyi hic yoktansa.
    Fabiano benim gözümde dünya yıldızı olmadı hiçbir zaman.. Yani biraz daha genç olsa tabii ki isterdim ancak Fabiano bu yaşta gelmesin.. Ama Drogba bambaşka, yaşı filan da önemli değil onun

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şu takımda hala beklerde Sabri ve Hakan'ı izleyeceğizya ona yanıyorum.Bırakalım forvet transferini beklere adam alalım.Baros-Elmander-Stancu ligde yeter bize.Nasıl olsa Avrupa kupalarınada gidemiyoz.Defansımız hala sıkıntılı.İstersen Forlan'ı ve Drogba'yı çift forvet yap ama bu defansla işimiz zor.
    İmzamı atarım .Şuanki forvetlerle lig yürür ama beklerle yürümez .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Görüşülüyor denmiş . Birde kulüp ile de görüşülecektir.
    fifa'nın kuralları var. önce kulüp ile görüşülmesi gerekir.

sao paulo'nun yaptığı açıklama da net. fifa'ya gidilirse galatasaray'ın başına iş açabilir bu durum.

ayrıca tam bir yönetim zaafiyeti. çok acemice davranıyor yeni yönetim.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Fabiano gereksiz transfer olur ya yıldız alsınlar ya da sokağa boşa para atmasınlar yerine defansa yada orta sahaya adam alsınlar. Balta-Servet-Ujfalusi-Sabri dörtlüsünden çok korkuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu günleride gördük biri Drogba beğenmez biri Forlan biri de Luis Fabiano vay halimize...Ula böyle adamları nerden bulacağız daha Luis Fabiano bu yaşında gelse şükrederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...vin-swoop.html

Arshavin, epey tuzlu ama ligimizde gormek isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fabiano begenilmez olmus. Yildiz gelsin diyorsunuz da Drogba, Eto'o'nun elini kolunu sallaya sallaya gelecegine inananlar var. Fabiano'dan iyi forvet bulmamiz cok zor su halimizle.

Ben bu arada bizimkilerin kuluple degil de direkt oyuncuyla gorusecek kadar amator olduguna inanmiyorum, yeni yonetim acemi deniyor da Ali Durust, Adnan Ozturk, Abdurrahim Albayrak, Bulent Tulun dunku cocuk degiller. Kac yildir bu isin icindeler. Once kuluple gorusme olayi da yeni birsey degil. Senelerdir var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Fabiano gereksiz transfer olur ya yıldız alsınlar ya da sokağa boşa para atmasınlar yerine defansa yada orta sahaya adam alsınlar. Balta-Servet-Ujfalusi-Sabri dörtlüsünden çok korkuyorum.
    Aylardır aynı şeyi söylüyorum.. O havaalanına bir forvet insin benim için yeni yönetim bitmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fabiano begenilmez olmus. Yildiz gelsin diyorsunuz da Drogba, Eto'o'nun elini kolunu sallaya sallaya gelecegine inananlar var. Fabiano'dan iyi forvet bulmamiz cok zor su halimizle.

Ben bu arada bizimkilerin kuluple degil de direkt oyuncuyla gorusecek kadar amator olduguna inanmiyorum, yeni yonetim acemi deniyor da Ali Durust, Adnan Ozturk, Abdurrahim Albayrak, Bulent Tulun dunku cocuk degiller. Kac yildir bu isin icindeler. Once kuluple gorusme olayi da yeni birsey degil. Senelerdir var.
    Benim demek istediğim forvet transferi şu anda lüks, böyle bir transfer yapacaksak da ya potansiyelli bir genç almak gerek ya da gerçek bir dünya yıldızı.. Fabiano gözümde hiçbir zaman gerçek bir dünya yıldızı olmadı.. Şu anda Elmander de bulunurken kadroya Fabiano'yu da katmanın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Elmander yedek kalacaksa hakiki bir dünya yıldızının arkasında yedek kalmalı, yoksa paraları bu mevki için saçmak çok gereksiz olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim demek istediğim forvet transferi şu anda lüks, böyle bir transfer yapacaksak da ya potansiyelli bir genç almak gerek ya da gerçek bir dünya yıldızı.. Fabiano gözümde hiçbir zaman gerçek bir dünya yıldızı olmadı.. Şu anda Elmander de bulunurken kadroya Fabiano'yu da katmanın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Elmander yedek kalacaksa hakiki bir dünya yıldızının arkasında yedek kalmalı, yoksa paraları bu mevki için saçmak çok gereksiz olur..
    Ya alalım da forvet alalım bana kalırsa onu bile alamayacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander-Fabiano-Baros 3lüsü mü istersiniz Elmander-Baros-Stancu mu? Fabiano dünya yıldızı değil ama dünya çapında bir forvet. Bundan birkaç sene önce Barcelona da istiyordu kendisini. Şuan 30 yaşında. 3-4 yıl rahat oynar. Kalitesi belli. Ona verilecek para da en fazla 3 milyon € olur. Zaten Baros 2.8 kazanıyor, Fabiano için de normal bir rakam. Bize komple forvet lazımdı, orayı tamamlıyoruz işte. Nazlı Forlan geleceğine, 1 yıldır futbola aç olan ve avrupaya dönmek isteyen Fabiano'nun gelmesini tercih ederim. Belki Fabiano hayranlarımdan biri olduğum için böyle düşünüyorum ama Fabiano her türlü çok iyi transferdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander-Fabiano-Baros 3lüsü mü istersiniz Elmander-Baros-Stancu mu? Fabiano dünya yıldızı değil ama dünya çapında bir forvet. Bundan birkaç sene önce Barcelona da istiyordu kendisini. Şuan 30 yaşında. 3-4 yıl rahat oynar. Kalitesi belli. Ona verilecek para da en fazla 3 milyon € olur. Zaten Baros 2.8 kazanıyor, Fabiano için de normal bir rakam. Bize komple forvet lazımdı, orayı tamamlıyoruz işte. Nazlı Forlan geleceğine, 1 yıldır futbola aç olan ve avrupaya dönmek isteyen Fabiano'nun gelmesini tercih ederim. Belki Fabiano hayranlarımdan biri olduğum için böyle düşünüyorum ama Fabiano her türlü çok iyi transferdir.
    Yahu Rooney de çok iyi transfer İbrahimovic de çok iyi transfer de biz diyoruz ki bu takıma Ibrahimovic'le Rooney'i alsınlar. Neye yarar?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gidişat o ki, kaleci-orta saha alıp transferi kapatacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baros-Elmander-Stancu forveti bizi taşımaz taşıyamaz. Baros sürekli sakat ve kart probleminde, Stancu golcü değil zaten 2. forvet gibi oynarsa daha etkili olur. Elmander'de tek başına yetmez ayrıca Fabiano gelirse leblebi gibi gol atarız alacağı para da en fazla 3,5M€ olur ki o da Fabiano'ya değer. Ayrıca yönetim Fabiano, Drogba, Forlan ya da bunlar kadar ünlü olan bir futbolcuyu takıma getirmek zorunda.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu Rooney de çok iyi transfer İbrahimovic de çok iyi transfer de biz diyoruz ki bu takıma Ibrahimovic'le Rooney'i alsınlar. Neye yarar?
    Yabancı sınırı diye birşey var. Sağ bekimiz Sabri-Serkan. Sabri bu milli takımın 2. sağ beki. Daha iyisi kimi bulacaklar Türkiye'de? Koray Arslan'ı almaya kalksan daha dengeli bir oyuncu diye kapıyı 5 Milyon'dan açar Eskişehir. Sol bekte de Çağlar-Hakan var. Öyle veya böyle onlar da milli futbolcu. Çağlar'ın sağlıklı olduğu zaman Denizlispor'da nasıl oynadığını izleyenler çok iyi bilir. Çağlar uzun bir sakatlık döneminden çıktı adamı da çıkartıp Belçika maçına çıkardılar. 1 sezon maç yapmamış adam sezonun en önemli maçına çıktı resmen. Stoperlerimiz Servet-Ujfalusi-Gökhan-Semih. Bu sene bize gayet de yeter. Bu kadar karamsar olmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yabancı sınırı diye birşey var. Sağ bekimiz Sabri-Serkan. Sabri bu milli takımın 2. sağ beki. Daha iyisi kimi bulacaklar Türkiye'de? Koray Arslan'ı almaya kalksan daha dengeli bir oyuncu diye kapıyı 5 Milyon'dan açar Eskişehir. Sol bekte de Çağlar-Hakan var. Öyle veya böyle onlar da milli futbolcu. Çağlar'ın sağlıklı olduğu zaman Denizlispor'da nasıl oynadığını izleyenler çok iyi bilir. Çağlar uzun bir sakatlık döneminden çıktı adamı da çıkartıp Belçika maçına çıkardılar. 1 sezon maç yapmamış adam sezonun en önemli maçına çıktı resmen. Stoperlerimiz Servet-Ujfalusi-Gökhan-Semih. Bu sene bize gayet de yeter. Bu kadar karamsar olmayın.
    Stoper şart bence.. Gökhan sezonun büyük bir bölümünde omzuyla cebelleşiyor olacak.. Semih kiralanacak gibi duruyor.. Servet evlat olsa sevilmez.. Ufjalusi sağ bek rotasyonunda da kullanılacak.. Muhakkak bir yabancı stoper daha alınmalı bence.. Üstelik öyle kofti birşey de olmaz, iyisinden almak gerek..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Servet evlat olsa sevilmez mi? Geçen sene takımda en iyi oynayan futbolcu Servet'ti. Takımın gol yükünü bile çekti adam
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper şart bence.. Gökhan sezonun büyük bir bölümünde omzuyla cebelleşiyor olacak.. Semih kiralanacak gibi duruyor.. Servet evlat olsa sevilmez.. Ufjalusi sağ bek rotasyonunda da kullanılacak.. Muhakkak bir yabancı stoper daha alınmalı bence.. Üstelik öyle kofti birşey de olmaz, iyisinden almak gerek..
    Servet'i ben de sevmiyorum ama Fatih Terim'le yükselişe geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Servet evlat olsa sevilmez mi? Geçen sene takımda en iyi oynayan futbolcu Servet'ti. Takımın gol yükünü bile çekti adam
    Servet evlat olsa sevilmez.. Geçen sene oynadıklarından çok oynamak istemediklerini hatırlıyorum.. Bundan sonra da hep onları hatırlayacağım..

Mesaj Yetkileri