2'de 1 olsa da olur.Muslera gelse yeter bu ikiliden.
2'de 1 olsa da olur.Muslera gelse yeter bu ikiliden.
Muslera şart, Fabiano'ya gerek yok bence.. Forvete alacaklarsa dünya yıldızı alsınlar, aksi takdirde gerek yok Elmander Baros ikilisi yeter..
Hiç 1 ay boyunca dedikodusu çıkan bir oyuncuyu aldığımıza şahit olan var mı?
Yahu bırakın hala forvet oyuncusu haberleri falan çıkıyor artık sinirlenmiyorum bile.
Sadece bu takımdan umudunu kesmemiş, hala beklentisi olan insanlar var onlar için üzülüyorum.
Sao Paulo yalanlamış biz doğruladık . Oyuncuyla anlaşınca gitmek isteyen oyuncuyu tutamazlar.
Hmm fabiano dunya yildizi degil galiba dusundurucu mesaj![]()
arkadasa son kisimda katiliyorum forvete gerek yok elmander-baros-stancu-pino-kazim var stancu-pino-kazim forvet mevkisinde oynuyabilien oyuncular zaten onceligimiz kaleci ve sabriye iyi bir alternatif hakan aslantas olabilir serkandan daha iyi hic yoktansa.
Şu takımda hala beklerde Sabri ve Hakan'ı izleyeceğizya ona yanıyorum.Bırakalım forvet transferini beklere adam alalım.Baros-Elmander-Stancu ligde yeter bize.Nasıl olsa Avrupa kupalarınada gidemiyoz.Defansımız hala sıkıntılı.İstersen Forlan'ı ve Drogba'yı çift forvet yap ama bu defansla işimiz zor.
Galatasaray Sao Paulo ile anlaşmadan Fabiano ile görüşüp bunu borsaya mı bildirmiş bu yaptıkları yasak değil mi ?
Su bilgilendirme olayi artik komik bi hal almaya basladi. Hele twitter yuzunden gazete alinmiyor ulkede. Yazarlarin twitterlari takip ediliyor bedavaya![]()
Şu Muslera'nın gelişindeki Cana takası çok canımı sıkıyor. Defansif hattımız zaten sıkıntılı Cana giderse orta sahada da defansif olarak bir tek Ceyhun kalıyor. Artık rakiplerde eskisi gibi değil Feneri, Beşiktaş'ı geçtim Antep, Kayseri falan darma duman eder bizi.
Screw you guys, I'm goin' home
Fabiano gereksiz transfer olur ya yıldız alsınlar ya da sokağa boşa para atmasınlar yerine defansa yada orta sahaya adam alsınlar. Balta-Servet-Ujfalusi-Sabri dörtlüsünden çok korkuyorum.
Bu günleride gördük biri Drogba beğenmez biri Forlan biri de Luis Fabiano vay halimize...Ula böyle adamları nerden bulacağız daha Luis Fabiano bu yaşında gelse şükrederiz...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...vin-swoop.html
Arshavin, epey tuzlu ama ligimizde gormek isterim
Fabiano begenilmez olmus. Yildiz gelsin diyorsunuz da Drogba, Eto'o'nun elini kolunu sallaya sallaya gelecegine inananlar var. Fabiano'dan iyi forvet bulmamiz cok zor su halimizle.
Ben bu arada bizimkilerin kuluple degil de direkt oyuncuyla gorusecek kadar amator olduguna inanmiyorum, yeni yonetim acemi deniyor da Ali Durust, Adnan Ozturk, Abdurrahim Albayrak, Bulent Tulun dunku cocuk degiller. Kac yildir bu isin icindeler. Once kuluple gorusme olayi da yeni birsey degil. Senelerdir var.
Benim demek istediğim forvet transferi şu anda lüks, böyle bir transfer yapacaksak da ya potansiyelli bir genç almak gerek ya da gerçek bir dünya yıldızı.. Fabiano gözümde hiçbir zaman gerçek bir dünya yıldızı olmadı.. Şu anda Elmander de bulunurken kadroya Fabiano'yu da katmanın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Elmander yedek kalacaksa hakiki bir dünya yıldızının arkasında yedek kalmalı, yoksa paraları bu mevki için saçmak çok gereksiz olur..
Elmander-Fabiano-Baros 3lüsü mü istersiniz Elmander-Baros-Stancu mu? Fabiano dünya yıldızı değil ama dünya çapında bir forvet. Bundan birkaç sene önce Barcelona da istiyordu kendisini. Şuan 30 yaşında. 3-4 yıl rahat oynar. Kalitesi belli. Ona verilecek para da en fazla 3 milyon € olur. Zaten Baros 2.8 kazanıyor, Fabiano için de normal bir rakam. Bize komple forvet lazımdı, orayı tamamlıyoruz işte. Nazlı Forlan geleceğine, 1 yıldır futbola aç olan ve avrupaya dönmek isteyen Fabiano'nun gelmesini tercih ederim. Belki Fabiano hayranlarımdan biri olduğum için böyle düşünüyorum ama Fabiano her türlü çok iyi transferdir.
Gidişat o ki, kaleci-orta saha alıp transferi kapatacağız.
Baros-Elmander-Stancu forveti bizi taşımaz taşıyamaz. Baros sürekli sakat ve kart probleminde, Stancu golcü değil zaten 2. forvet gibi oynarsa daha etkili olur. Elmander'de tek başına yetmez ayrıca Fabiano gelirse leblebi gibi gol atarız alacağı para da en fazla 3,5M€ olur ki o da Fabiano'ya değer. Ayrıca yönetim Fabiano, Drogba, Forlan ya da bunlar kadar ünlü olan bir futbolcuyu takıma getirmek zorunda.
Screw you guys, I'm goin' home
Yabancı sınırı diye birşey var. Sağ bekimiz Sabri-Serkan. Sabri bu milli takımın 2. sağ beki. Daha iyisi kimi bulacaklar Türkiye'de? Koray Arslan'ı almaya kalksan daha dengeli bir oyuncu diye kapıyı 5 Milyon'dan açar Eskişehir. Sol bekte de Çağlar-Hakan var. Öyle veya böyle onlar da milli futbolcu. Çağlar'ın sağlıklı olduğu zaman Denizlispor'da nasıl oynadığını izleyenler çok iyi bilir. Çağlar uzun bir sakatlık döneminden çıktı adamı da çıkartıp Belçika maçına çıkardılar. 1 sezon maç yapmamış adam sezonun en önemli maçına çıktı resmen. Stoperlerimiz Servet-Ujfalusi-Gökhan-Semih. Bu sene bize gayet de yeter. Bu kadar karamsar olmayın.
Stoper şart bence.. Gökhan sezonun büyük bir bölümünde omzuyla cebelleşiyor olacak.. Semih kiralanacak gibi duruyor.. Servet evlat olsa sevilmez.. Ufjalusi sağ bek rotasyonunda da kullanılacak.. Muhakkak bir yabancı stoper daha alınmalı bence.. Üstelik öyle kofti birşey de olmaz, iyisinden almak gerek..
Servet evlat olsa sevilmez mi? Geçen sene takımda en iyi oynayan futbolcu Servet'ti. Takımın gol yükünü bile çekti adam
Steam: briannn07
PS4: Swoldern