operasyonun başında ki isim Ünal Aysal galiba :D
Printable View
Manchini için yorgan yaktılar doğruysa..
Yok Engincim kimler olduğu belli. :D
yazıklaaaaaaaaaar olsuuun
Fatih Terim kararı bilmiyor deniyor ama Emrah Kayalıoğlu Fatih Terim'in telefonlara çıkmadığını söyledi, Ünal Aysal Fatih Terim'e "Telefonun kapalı, nasıl haber verebiliriz ki?" diyebilir, dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Vay be, Brezilya dizileri gibi ligimiz var, bir sonraki bolumde ne olacagi belli olmuyor :D
Doğru düzgün 4-3-3 oynatacak bir hoca gelsin başka bir şey istemiyorum ben.
Beşiktaş'ın yaptığı gibi antrenörlerinde profesyonellerden oluşması lazım. Ümit Davala ve Hasan Şaş antrenörlük için fazlasıyla yetersiz isimler. Taffarel ve kondisyoner harici ekip sıfır bana kalırsa.
NTVSpor'da da abartısız 1 saattir aynı yazı var:
''Galalatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık.''
Eee, detayları?
KAP'a bildirilmiş, geçmiş olsun
detay burada...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=311272
Yönetim kurulu, oy birliğiyle Fatih Terim'in sözleşmesini feshetmiş. @goosfraba da belirtmiş yukarıda:
Quote:
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir.
Ben anlayamıyorum neden fesih edildi ki sözleşmesi. Yani açıkça söylemek gerekirse neden Galatasaray yönetimi Fatih Terim'i daha fazla istemedi ? Milli takım meselesi yüzünden mi.
Ayrıca Fatih hoca yavaş yavaş doğru taktiği bulmak üzereydi Beşiktaş maçının ikinci yarasında özellikle tam bunu bulmuştu ki yollar ayrıldı. üzücü oldu açıkçası. 4-3-3 devam etmeliyiz artık.
muslera
Sabri
Dany
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak
şeklindeki bir kadro ile.
Alternatifleri ile düşünürsek,
Eray
Eboue
Chedjou
Gökhan
Riera
Ceyhun
Engin
Emre (Yekta)
Amrabat
Umut
Burak
vb..
Yok artık ya. Aldığımız habere bak. Arkadaş her şey iyi giderken amaç ne, ne diye yolluyorsunuz anlamıyorum ki! Olayın iç yüzünü bilmediğimizden kesin konuşmak da istemiyorum yoksa yönetime kızgınım. Bakalım ilerde çıkar kokusu.
Neyse yolu açık olsun imparatorun. FT'yi dünyadaki hiçbir teknik direktöre değişmem. Kimi getirecekler çok merak ediyorum.
Jupp Heynckes ve Roberto Mancini'nin ismi geçiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24768641.asp
Hadi geçmiş olsun belliydi bunların yaşanacağı herkesin suçu var bunların yaşanmasında hocanın da başkanın da.Artık tek bi temennim var şu basına koz vermeyelim adam gibi yönetsinler kulübü hoca konusunda zaten Terim'den iyisini bulamayız adam gibi top oynatacak biri gelsin yeterli ama umarım Mancini gelmez hiç sevmiyorum o adamı.
Ünal Aysal şu an başta duruyorsa sportif başarı sayesinde duruyor.Yarın bir gün şampiyon olamayıp başarısızlık durumunda kendisinin orda kalabileceğini mi sanıyor?
Hürriyet menajeri İstanbul'da demiş.
http://www2.galatasaray.org/futbol/f...aber/17991.phpQuote:
Kamuoyuna Duyuru
Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.
Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.
Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.
Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu
Şükrü Ergün: Fatih Terim sözleşme uzatma teklifimizi kabul etmedi.
Galatasaray'ın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Klübü batıracaklar. Oysa Adnan Polat döneminden çokta güzel başlamışlardı. Bence bu sene Galatasaray'ın hayır edeceğini düşünmüyorum.
Saçma sapan şeyler yaptılar keşke milli takıma hiç gitmeseydi keşke bu oyunlara yem olmasaydı keşke ferguson gibi senerlerce tek adam olsaydı bu arada fatih terim egoları yüzünden gitti denilmiş e ben 19 şampiyonluğun 6sını kazanayim 2 avrupa kupasından birini getireyim 8.bitiren takımı takımı şampiyon yapayim ardından çeyrek final oynatayim cl de ve ego yapmayayim hı tamam o dediklerinden kesin bulunur
tek bişey diyeceğim, ''yıldırım demirören''.
Sözlesme uzatmayı kabul etmedi diye mi yolladılar yani adamı ? Yahu sene sonunu beklesenize belki o zaman kabul eder ?
Fatih hoca 1'er yıl istiyor adam sözleşmeyi okumadan imzayı atan birisi niye bu kadar uzattılar anlamadım içine ettiler hepten işin.
Dave S Mustaine
Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..
Terim sadık bir hoca boşa diretti..
ünal aysal fatih terim ego savaşında beklenen br şeydi
Hayır 1 yıl imzalasa ya da sene sonu imzalasa ne olacaktı ki ? Saçmasapan bir karar aldı Galatasaray yönetimi. Takımı başarısızlığa sürükleyecegine inanıyorum.