Sayfa 433 / 578 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
12,961 ile 12,990 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla kim ne derse desin bu bir Galatasaray'ı bitirme operasyonudur.2 Yıldır kupaları domine eden takımı bitirme operasyonu başarıyla tamamlanmak üzere.
    operasyonun başında ki isim Ünal Aysal galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manchini için yorgan yaktılar doğruysa..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yok Engincim kimler olduğu belli.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

yazıklaaaaaaaaaar olsuuun

Nesil
    2006

Fatih Terim kararı bilmiyor deniyor ama Emrah Kayalıoğlu Fatih Terim'in telefonlara çıkmadığını söyledi, Ünal Aysal Fatih Terim'e "Telefonun kapalı, nasıl haber verebiliriz ki?" diyebilir, dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay be, Brezilya dizileri gibi ligimiz var, bir sonraki bolumde ne olacagi belli olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru düzgün 4-3-3 oynatacak bir hoca gelsin başka bir şey istemiyorum ben.

Beşiktaş'ın yaptığı gibi antrenörlerinde profesyonellerden oluşması lazım. Ümit Davala ve Hasan Şaş antrenörlük için fazlasıyla yetersiz isimler. Taffarel ve kondisyoner harici ekip sıfır bana kalırsa.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

NTVSpor'da da abartısız 1 saattir aynı yazı var:

''Galalatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık.''

Eee, detayları?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

KAP'a bildirilmiş, geçmiş olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yok Engincim kimler olduğu belli.
    iş federasyona bağlanacak ama en başta yönetim bu isteği reddetseydi zaten böyle olaylar olmazdı ama zaten Yönetim - Fatih Terim olayı daha öncesine dayanıyor gibi bu milli takım meselesi de bahane oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006

Yönetim kurulu, oy birliğiyle Fatih Terim'in sözleşmesini feshetmiş. @goosfraba da belirtmiş yukarıda:

Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir.
    Last edited by Crazycat : 24.Eylül.2013 at 21:29 Reason: Ek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben anlayamıyorum neden fesih edildi ki sözleşmesi. Yani açıkça söylemek gerekirse neden Galatasaray yönetimi Fatih Terim'i daha fazla istemedi ? Milli takım meselesi yüzünden mi.

Ayrıca Fatih hoca yavaş yavaş doğru taktiği bulmak üzereydi Beşiktaş maçının ikinci yarasında özellikle tam bunu bulmuştu ki yollar ayrıldı. üzücü oldu açıkçası. 4-3-3 devam etmeliyiz artık.

muslera

Sabri
    Dany
    Semih
    Hakan

Melo
    Selçuk
    Sneijder

Bruma
    Drogba
    Burak

şeklindeki bir kadro ile.

Alternatifleri ile düşünürsek,

Eray

Eboue
    Chedjou
    Gökhan
    Riera

Ceyhun
    Engin
    Emre (Yekta)

Amrabat
    Umut
    Burak

vb..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007

Yok artık ya. Aldığımız habere bak. Arkadaş her şey iyi giderken amaç ne, ne diye yolluyorsunuz anlamıyorum ki! Olayın iç yüzünü bilmediğimizden kesin konuşmak da istemiyorum yoksa yönetime kızgınım. Bakalım ilerde çıkar kokusu.

Neyse yolu açık olsun imparatorun. FT'yi dünyadaki hiçbir teknik direktöre değişmem. Kimi getirecekler çok merak ediyorum.

Nesil
    2006

Jupp Heynckes ve Roberto Mancini'nin ismi geçiyormuş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24768641.asp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hadi geçmiş olsun belliydi bunların yaşanacağı herkesin suçu var bunların yaşanmasında hocanın da başkanın da.Artık tek bi temennim var şu basına koz vermeyelim adam gibi yönetsinler kulübü hoca konusunda zaten Terim'den iyisini bulamayız adam gibi top oynatacak biri gelsin yeterli ama umarım Mancini gelmez hiç sevmiyorum o adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ünal Aysal şu an başta duruyorsa sportif başarı sayesinde duruyor.Yarın bir gün şampiyon olamayıp başarısızlık durumunda kendisinin orda kalabileceğini mi sanıyor?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Jupp Heynckes ve Roberto Mancini'nin ismi geçiyormuş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24768641.asp
    Jupp Heynckes aktif antrenörlüğü bırakmak için istifa etti Bayern Munich'ten. Kulüp çalıştırmak istemiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Jupp Heynckes aktif antrenörlüğü bırakmak için istifa etti Bayern Munich'ten. Kulüp çalıştırmak istemiyor.
    Hürriyet menajeri İstanbul'da demiş.

Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu
    http://www2.galatasaray.org/futbol/f...aber/17991.php

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şükrü Ergün: Fatih Terim sözleşme uzatma teklifimizi kabul etmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'ın ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Klübü batıracaklar. Oysa Adnan Polat döneminden çokta güzel başlamışlardı. Bence bu sene Galatasaray'ın hayır edeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İyi de basın açıklaması var artık antrenörlük yapmaya devam etmek istemiyorum diye.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Saçma sapan şeyler yaptılar keşke milli takıma hiç gitmeseydi keşke bu oyunlara yem olmasaydı keşke ferguson gibi senerlerce tek adam olsaydı bu arada fatih terim egoları yüzünden gitti denilmiş e ben 19 şampiyonluğun 6sını kazanayim 2 avrupa kupasından birini getireyim 8.bitiren takımı takımı şampiyon yapayim ardından çeyrek final oynatayim cl de ve ego yapmayayim hı tamam o dediklerinden kesin bulunur

tek bişey diyeceğim, ''yıldırım demirören''.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sözlesme uzatmayı kabul etmedi diye mi yolladılar yani adamı ? Yahu sene sonunu beklesenize belki o zaman kabul eder ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray konusunda Hürriyet'e güvenmeyin. Heynckes'i Madrid'de istedi ama ben emekli oldum deyip geri çevirdi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca 1'er yıl istiyor adam sözleşmeyi okumadan imzayı atan birisi niye bu kadar uzattılar anlamadım içine ettiler hepten işin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dave S Mustaine

Boşuna Demirören deme silah mı dayadı kafasına Terim'in, Ünal Aysal de bence bu kadar diretmesinin sebebini cok ediyorum..

Terim sadık bir hoca boşa diretti..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ünal aysal fatih terim ego savaşında beklenen br şeydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır 1 yıl imzalasa ya da sene sonu imzalasa ne olacaktı ki ? Saçmasapan bir karar aldı Galatasaray yönetimi. Takımı başarısızlığa sürükleyecegine inanıyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri