Selçuk para için tercih etmedi değil mi .. O yüzden yıllık 3-3.5 Mn Euro arası alıyor özür dilerim .. Neyse Stochun satılmaması hem gelecek adına daha iyi bir teklif gelebilmesi açısından hemde potansiyeli açısından iyi bir karar ..
Printable View
Ben bedavaya oynuyor falan mı dedim? Ayrıca Selçuğun aldığı para yıllık 2.5 milyon eurodur (2milyon garanti + maç başına) yıllık belirli kriterler karşılığı artışı vardır. Konu para olsaydı GS 4 veriyosa FB 5 verir alırdı. Hele ki geçen sene GS, fbnin malzemecisine bile talip olamayacak belirsizlikteydi.
1 kere konu yanlis yerde buraya açilmasindaki amaci anlamadim ? Fenerbahçe transfer alanina tasir umarim yoneticiler. konuya gelince balon haber fiyatina gelince belki edebilir.
konuya olumsuz yorum yapanların da genelde galatasaraylı olması düşündürücü :)
Fenerbahçe'li yöneticinin birinci ağızdan söylediği iddia ediliyor bu sözleri ve 3-5 tane forum genci direk gerçeği suratımıza vuru veriyor.
"Balon haber!" :)
Ben de balon zannetmistim ama Nihat Ozdemirin agzindan duyunca dogru oldugu kanaatine vardim. Yonetici yalan beyan vermez herhalde durup dururken. Gerekirse teklifin belgesi vardir mutlaka, onu gosterir ama anlasma geri cevrildigi icin klubun ismini vermek istemedigini aciklamis.
Bu arada sadece merak ettigim icin soruyorum, konusu acilmis oldugu icin. Selcuk Inan'in kontrat bilgilerini gercekten bilen biri yazabilir mi buraya?
18 milyon € Alex bile verilir, bence yalan haberdir. Gerçek ise yazıklar olsun. Müthiş para kaçmış.
Yöneticiler yalan beyanat vermezler ama Nihat Özdemir verebilir. Kendisi güvenilirliğini yitirdi benim gözümde. Öte yandan haber doğru olabilir. Rus takımları bu tip formda oyuncular için yüksek meblağlar vermeyi seviyorlar. Eder mi etmez mi orası tartışılır.
Selçuk, 2 Milyon Euro + maç başı 15 bin euro alıyor diye biliyorum.
Vatan gazetesi senaryo yazmis olabilir cok guvenilir bir kaynak degil açikcasi ha ligtv ntvspor yazsa ozman konunun dogruluguna hak veririm sahsi fikrim bana inandirici gelmedi.
Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.
Vatan gazetesi falan degil ki, ben TV de Nihat Ozdemirin agzindan duydum. Gazetelerin yazdigi gibi 14M degil 18M teklif edildi diyor.
Her sezon artarak gitmiyor muydu Selcukun kontrati, ben mi yanlis hatirliyorum. Belli bir oranda zam yapilacakti her yil, sanki oyle kalmis aklimda.
edit: Neyse ben buldum bu arada,yillik 3.2M arti macbasi 15bin avroymus.
Quote:
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 5 yıl boyunca her sezon ödenecek 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücretin yanı sıra bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600 bin avro ve 30.01.2012 tarihinde 600 bin avro olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin avro daha ödeneceği, sabah yapılan açıklamada sehven bu tutarın eksik yazıldığı bildirildi.
Devre arasında satılmaması tam isabet.Sezon sonu bu civarda bir teklif gelirse satılabilir.Haber doğru mu bilemem ama bu transfer dedikoduları devre arası transfer döneminde de çıkmıştı.Rus takımlarının Stoch'u istediği ama Aykut hocanın kabul etmediği haberleri çokça gazetelerde yer almıştı
Stoch eder. Ama satılmaması iyi olmuş. Çünkü ileride daha da fazla paraya satılabilecek bir oyuncu.
stochun edecegi en fazla 10 milyon euro dur su anki performansi ile kaldiki türkiye liginden giden oyuncularin ne kadar ucuza gittigini biliyoruz örn. arda 12 milyon euro gibi komik bir rakama transfer olmustu.. bence verilmeliydi fakat kendisi uzun yillar fenerbahcede forma giymek istiyorsa ve sözlesmesi uzatilacaksa verilmemesi dogru olmus.
18 milyon Euro Stoch için fazla.Ama Ruslar için sorun olmaz 20 de verirler 25 de :) Konu Ruslar olunca ölçü alınmamalı bu değerler.Adamlar için sıkıntı değil.Avrupa'da İspanya,İngiltere,İtalya vs. gibi ülkelerden böyle bir miktar para hayatta çıkmaz.Çıksa da Stoch'a çıkmaz.
Balon haber diyen arkadaşa; sabah sporx'te denk geldi. Onlar da Vatan Gazetesi'ni kaynak göstermiş. Ama balon olmadığı da ortada.
24 Şubat 2012 tarihli haber; http://spor.milliyet.com.tr/stoch-a-...83/default.htm
7 Ocak 2012 tarihli başka bi' haber daha; http://spor.milliyet.com.tr/fener-25...78/default.htm
Bazı şeylere "balon" demeden önce, hepimizin düşünme yetisini kullanması gerekir.
selçuk yıllık 2 m £ garanti para artı maç başına 15.000 £(43 ile çarp) artı ilk sezonu özel 1.2 m £ ek ücret alıyor yani bu sezon yaklaşık 4 milyon £ para kazandı
Devre arasında satılmaması iyi olmuş sonuçlarını görüyoruz. Sezon sonu böyle bir teklife satılabilir ama
yahu Selçuk GS'dan para almadan oynuyoru mu savunuyoruz biz? Para için GS'ı seçmiş saçmalığına cevap verdik sadece. GS'n en kötü döneminde verdiği parayı fener veremiycekmiydi? Para için olsaydı atıyorum GS 10 veriyosa fener 15 vermeye yine razıydı Selçuk'u almak için. O 1.2 milyonda bonservizsiz geldiği için GS'ın bi seneye mahsus kıyağı oldu.
Konuya dönersek Stoch Avrupa'ya giderse 10dan fazla veren olmaz ama Rusya, Ukranya, Arap ülkeleri gibi liglerin takımları 20ye kadar çıkar. Bence iyi bir teklif doğruysa satılması da iyi olurdu çünkü Stoch Aykut, Lucescu gibi hocaların topçusu değil. F.Terim'in takımında olsaydı bu sene ki performansını 2ye katlardı diye düşünüyorum.
Milleyet, Vatan gibi basın organlarının haberlerine inanmak doğru değildir. Bir kere tutturduklarını bile görmedim.
fenerbahçeden ahım şahım transfer beklemiyorum ben bu sene
Bende doğru haber olduğuna inanmıyorum, masa başı haberdir büyük ihtimalle.
Şuan Türkiye'de 10 üzeri edecek futbolcu mu var ? Bence Avrupa Liglerini düzenli izleyen biri 10 üzerinde bir bonservis verip Türkiye'den futbolcu almaz. Rusya'da özellikle Fransa'da ne Selçuklar, ne Fernandesler ne Stochlar var.
Selçuk'la yapılan sözleşmenin detayları da açıklandı. Galatasaray Kulübü'nden borsaya gönderilen yazıda, milli futbolcunun sezon başına 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alacağı bildirildi. Bununla birlikte bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcunun, borsaya bildirilen rakamın çok üzerinde bir ücret alacağı, Galatasaray'a maliyetinin toplam 18 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.
KAYNAK : NTVSPOR
Yeterli midir ? Galatasaray sezon arasında anlaşma yaptığı için Galatasaraya geldi. Hatta Aziz Yıldırım açıklama yaptı bu konuyla alakalı biz şampiyonluk yarışında olduğumuz Trabzonspordan oyuncuyu almayı etik bulmadığımız için sene sonu bırakmıştık. Ama Selçuk inan Galatsaraya söz vermiş diye .. Lütfen ezbere konuşmayın
Umarım şu dava süreci bu ay sonunda biter de transfer döneminde rahat kafayla takıma takviye yapabiliriz. Takviye gereken önemli mevkiler mevcut. Seneye Alex'ten uzun süreçte yararlanacağımızı düşünmüyorum. Artık Alex endeksli futbolumuza son verip son 2 maçtır uyguladığımız 4-3-3 taktiği üzerine bir takım kurmalıyız.
Emre'yi ne olursa olsun takımda tutmalıyız. Yeni oluşumda katkısı büyük olacaktır. Bana göre takviye yapılması gereken mevkiler.
Defans Göbek
Sol Bek
Ortasaha Göbek (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Sağ Kanat
Forvet (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Semih, Bienvenu, Selçuk, Dia, Ziegler başta olmak üzere birkaç oyuncuyla artık yolumuzu ayırmamız gerekiyor. Umarım transfer döneminde sönmüş yıldızlar yerine istikrarlı ve işimize yarayan oyuncular peşinde koşarız yoksa her dönem olduğu gibi yine bu dönemi boşa kürek çekmekle geçirebiliriz.
transfer tercihlerinde aykut kocamana çok güveniyorum şuana kadar yaptığı transferler hep nokta atışlarıydı bu seneki oyuncular hariç
kaptanımıza artık veda etmemiz gerekiyor.
Emre konusunuda ben gitmesini istiyordum ama kalmalı kesinlikle kalmalı
Bir tane sol bek ve stoper bir tane sağ açık ve türk forvet ve tabiki de orta alan oyuncusu.Sol bek için hasan aliyi alabilirsek hem iyi olur hemde kontejyanda orta alana yer açılmış olur Yabo dayının da kesinlikle bonservisini almalıyız o artık bizden biri oldu
mehmet topuzu artık hoca kanatta kullanmıcak onu daha çok orta alanda görücez
takımdan gitmesini istediğim oyuncularda :
ziegler,bilica,cristian,dia,semih,
Dia ve cristian kalmalı.
dia bence dünkü olaydan sonra kesinlikle gönderilmeli... sampiyonluk macinda sinirlerine hakim olamadi ne gerek vardi düdükten sonra topa vurmasina? tamam hakem yanlis karar vermis olabilir fakat zaten sari kartin var 10 kisi birakti takimi aykut hocada cok kizdi ona.. birde aykut hocaya el kol hareketleri yapmasi beni iyice dia dan soguttu..
dia kalmalı yedekte kalıp kapris yapmayan oyuncu bulmak zor mehmet oynuyor zaten orada dia da ara sıra girer şuvunu yapıp çıkar
ayrıca dünkü topa vurmasını ben hırsına bağlıyorum profesyonellik dışı olabilir ama maça bu kadar hırslanmış takmı için bence bu olumlu bi durum vurdumduymazlıktan iyidir :)
Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..
Cristian'ın yerine daha iyi bir oyuncu gelmeli ama Cristian'da yedek olarak kalmalı bence.Kendisine şans verildiginde yeteneklerini ortaya çıkarabilecegini gösterdi.Bence bu maç Dia'nın çevirdigi topta golü yapsa şuan herkes seneye de 11 başlasın derdi.
Lass gelecek diyolardı gelirse harika olur.Ayrıca Retonun kalıp kalmamasından şüpheliyim şimdi gider yerine daha kötüsü alınır bu sefer Retoyu ararız.
Tamam pas atamıyor falan ama sempatik adam :zuhaha
neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim :D :D
neyi sempatik olm söyle bizde bilelim :D
sözleşmesi bitiyor ondan olabilir :D :D :D