Milleyet, Vatan gibi basın organlarının haberlerine inanmak doğru değildir. Bir kere tutturduklarını bile görmedim.
Milleyet, Vatan gibi basın organlarının haberlerine inanmak doğru değildir. Bir kere tutturduklarını bile görmedim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bende doğru haber olduğuna inanmıyorum, masa başı haberdir büyük ihtimalle.
Şuan Türkiye'de 10 üzeri edecek futbolcu mu var ? Bence Avrupa Liglerini düzenli izleyen biri 10 üzerinde bir bonservis verip Türkiye'den futbolcu almaz. Rusya'da özellikle Fransa'da ne Selçuklar, ne Fernandesler ne Stochlar var.
eto'o bitmiş.
Selçuk'la yapılan sözleşmenin detayları da açıklandı. Galatasaray Kulübü'nden borsaya gönderilen yazıda, milli futbolcunun sezon başına 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alacağı bildirildi. Bununla birlikte bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcunun, borsaya bildirilen rakamın çok üzerinde bir ücret alacağı, Galatasaray'a maliyetinin toplam 18 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.
KAYNAK : NTVSPOR
Yeterli midir ? Galatasaray sezon arasında anlaşma yaptığı için Galatasaraya geldi. Hatta Aziz Yıldırım açıklama yaptı bu konuyla alakalı biz şampiyonluk yarışında olduğumuz Trabzonspordan oyuncuyu almayı etik bulmadığımız için sene sonu bırakmıştık. Ama Selçuk inan Galatsaraya söz vermiş diye .. Lütfen ezbere konuşmayın
Umarım şu dava süreci bu ay sonunda biter de transfer döneminde rahat kafayla takıma takviye yapabiliriz. Takviye gereken önemli mevkiler mevcut. Seneye Alex'ten uzun süreçte yararlanacağımızı düşünmüyorum. Artık Alex endeksli futbolumuza son verip son 2 maçtır uyguladığımız 4-3-3 taktiği üzerine bir takım kurmalıyız.
Emre'yi ne olursa olsun takımda tutmalıyız. Yeni oluşumda katkısı büyük olacaktır. Bana göre takviye yapılması gereken mevkiler.
Defans Göbek
Sol Bek
Ortasaha Göbek (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Sağ Kanat
Forvet (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Semih, Bienvenu, Selçuk, Dia, Ziegler başta olmak üzere birkaç oyuncuyla artık yolumuzu ayırmamız gerekiyor. Umarım transfer döneminde sönmüş yıldızlar yerine istikrarlı ve işimize yarayan oyuncular peşinde koşarız yoksa her dönem olduğu gibi yine bu dönemi boşa kürek çekmekle geçirebiliriz.
...
transfer tercihlerinde aykut kocamana çok güveniyorum şuana kadar yaptığı transferler hep nokta atışlarıydı bu seneki oyuncular hariç
kaptanımıza artık veda etmemiz gerekiyor.
Emre konusunuda ben gitmesini istiyordum ama kalmalı kesinlikle kalmalı
Bir tane sol bek ve stoper bir tane sağ açık ve türk forvet ve tabiki de orta alan oyuncusu.Sol bek için hasan aliyi alabilirsek hem iyi olur hemde kontejyanda orta alana yer açılmış olur Yabo dayının da kesinlikle bonservisini almalıyız o artık bizden biri oldu
mehmet topuzu artık hoca kanatta kullanmıcak onu daha çok orta alanda görücez
takımdan gitmesini istediğim oyuncularda :
ziegler,bilica,cristian,dia,semih,
Dia ve cristian kalmalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
dia bence dünkü olaydan sonra kesinlikle gönderilmeli... sampiyonluk macinda sinirlerine hakim olamadi ne gerek vardi düdükten sonra topa vurmasina? tamam hakem yanlis karar vermis olabilir fakat zaten sari kartin var 10 kisi birakti takimi aykut hocada cok kizdi ona.. birde aykut hocaya el kol hareketleri yapmasi beni iyice dia dan soguttu..
dia kalmalı yedekte kalıp kapris yapmayan oyuncu bulmak zor mehmet oynuyor zaten orada dia da ara sıra girer şuvunu yapıp çıkar
ayrıca dünkü topa vurmasını ben hırsına bağlıyorum profesyonellik dışı olabilir ama maça bu kadar hırslanmış takmı için bence bu olumlu bi durum vurdumduymazlıktan iyidir![]()
Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..
Cristian'ın yerine daha iyi bir oyuncu gelmeli ama Cristian'da yedek olarak kalmalı bence.Kendisine şans verildiginde yeteneklerini ortaya çıkarabilecegini gösterdi.Bence bu maç Dia'nın çevirdigi topta golü yapsa şuan herkes seneye de 11 başlasın derdi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lass gelecek diyolardı gelirse harika olur.Ayrıca Retonun kalıp kalmamasından şüpheliyim şimdi gider yerine daha kötüsü alınır bu sefer Retoyu ararız.
Tamam pas atamıyor falan ama sempatik adam![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim![]()
![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
sözleşmesi bitiyor ondan olabilir![]()
![]()
![]()
Reto benide aglattı ama sezon boyunca sinirden.![]()
Reto Ziegler kötü oyuncu ama iyi niyetli, Selçuk Şahin kötü oyuncu ama iyi niyetli iyi tamam hoş güzel de burası Fenerbahçe, Darüşşafaka "Şevkat Yuvası" değil. Bize de en çok kaybettiren bu değil mi ? Sene olmuş 2012 koskoca Fenerbahçe'nin orta sahasında hala Selçuk Şahin oynuyor, ondan medet umuluyor.
Sezon sonunda çok sağlam transferler yapmamız gerek, dünyaca ünlü yıldız oyuncular olmasına gerek yok, mevkisinin özelliklerini takımın düzeyine göre sahaya yansıtabilecek oyuncular olsun yeter.
...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hasan Ali'yi almalıyız. yabancı hakkımızı sol bekte kullanmak yerine Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir adam alarak kullanmalıyız. orta sahaya L.Diarra yı alsak mükemmel olur. bir tane de Türk ortasaha almalıyız. Alper olabilir o isim. Mehmet Topuz u artık kanat yerine ortasahada kullanmalıyız. bir tane de kaliteli kanat oyuncusu almalıyız. Stoch, Dia , Caner ve o gelecek kişi kanatları götürür. Forvete de Cenk Tosun , Muhammet Demir, Mevlüt isimlerinden birini alsak mükemmel olur. takımdan gitmeli gereken isimler; Selçuk ve Ziegler. diğerleri kalmalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
4 3 3 oynarsak topuz orta alanda oynar ama bu seferde alexe veda etmis olucaz
Kariyerlerimin yarısında Fener Aliyi alıyor bakalım gerçektede nasip olacak mı size![]()
Hasan Ali , Ambarat , Veysel , Lass. Bu isimlerle anlaştığımıza dair haberler öncesinde çıkmıştı Ambarat dışında 3'ü de olsun isterim, Ambarat yerine de Krasic olsun![]()
hasan ali kaldırım caner'in birkaç gömlek altı seviyesinde kanser sebebi olur. bence uzak durulması gereken bir oyuncu![]()