Sayfa 583 / 896 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
17,461 ile 17,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Milleyet, Vatan gibi basın organlarının haberlerine inanmak doğru değildir. Bir kere tutturduklarını bile görmedim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçeden ahım şahım transfer beklemiyorum ben bu sene

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    fenerbahçeden ahım şahım transfer beklemiyorum ben bu sene
    aykut kocaman ne zaman ahım şahım transfer yaptıki ama ben çok iyi bir orta saha oyuncusu alıcağımızı düşünüyorum

sol bek ve stoperde alıcaz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende doğru haber olduğuna inanmıyorum, masa başı haberdir büyük ihtimalle.

Şuan Türkiye'de 10 üzeri edecek futbolcu mu var ? Bence Avrupa Liglerini düzenli izleyen biri 10 üzerinde bir bonservis verip Türkiye'den futbolcu almaz. Rusya'da özellikle Fransa'da ne Selçuklar, ne Fernandesler ne Stochlar var.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yöneticiler yalan beyanat vermezler ama Nihat Özdemir verebilir. Kendisi güvenilirliğini yitirdi benim gözümde. Öte yandan haber doğru olabilir. Rus takımları bu tip formda oyuncular için yüksek meblağlar vermeyi seviyorlar. Eder mi etmez mi orası tartışılır.

Selçuk, 2 Milyon Euro + maç başı 15 bin euro alıyor diye biliyorum.
    Selçuk'la yapılan sözleşmenin detayları da açıklandı. Galatasaray Kulübü'nden borsaya gönderilen yazıda, milli futbolcunun sezon başına 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alacağı bildirildi. Bununla birlikte bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcunun, borsaya bildirilen rakamın çok üzerinde bir ücret alacağı, Galatasaray'a maliyetinin toplam 18 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.
    KAYNAK : NTVSPOR

Yeterli midir ? Galatasaray sezon arasında anlaşma yaptığı için Galatasaraya geldi. Hatta Aziz Yıldırım açıklama yaptı bu konuyla alakalı biz şampiyonluk yarışında olduğumuz Trabzonspordan oyuncuyu almayı etik bulmadığımız için sene sonu bırakmıştık. Ama Selçuk inan Galatsaraya söz vermiş diye .. Lütfen ezbere konuşmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım şu dava süreci bu ay sonunda biter de transfer döneminde rahat kafayla takıma takviye yapabiliriz. Takviye gereken önemli mevkiler mevcut. Seneye Alex'ten uzun süreçte yararlanacağımızı düşünmüyorum. Artık Alex endeksli futbolumuza son verip son 2 maçtır uyguladığımız 4-3-3 taktiği üzerine bir takım kurmalıyız.

Emre'yi ne olursa olsun takımda tutmalıyız. Yeni oluşumda katkısı büyük olacaktır. Bana göre takviye yapılması gereken mevkiler.

Defans Göbek
    Sol Bek
    Ortasaha Göbek (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
    Sağ Kanat
    Forvet (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)

Semih, Bienvenu, Selçuk, Dia, Ziegler başta olmak üzere birkaç oyuncuyla artık yolumuzu ayırmamız gerekiyor. Umarım transfer döneminde sönmüş yıldızlar yerine istikrarlı ve işimize yarayan oyuncular peşinde koşarız yoksa her dönem olduğu gibi yine bu dönemi boşa kürek çekmekle geçirebiliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

transfer tercihlerinde aykut kocamana çok güveniyorum şuana kadar yaptığı transferler hep nokta atışlarıydı bu seneki oyuncular hariç

kaptanımıza artık veda etmemiz gerekiyor.

Emre konusunuda ben gitmesini istiyordum ama kalmalı kesinlikle kalmalı

Bir tane sol bek ve stoper bir tane sağ açık ve türk forvet ve tabiki de orta alan oyuncusu.Sol bek için hasan aliyi alabilirsek hem iyi olur hemde kontejyanda orta alana yer açılmış olur Yabo dayının da kesinlikle bonservisini almalıyız o artık bizden biri oldu

mehmet topuzu artık hoca kanatta kullanmıcak onu daha çok orta alanda görücez

takımdan gitmesini istediğim oyuncularda :

ziegler,bilica,cristian,dia,semih,

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dia ve cristian kalmalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Dia ve cristian kalmalı.
    cristian kesinlikle kalmamalı orta alanda sorumluluk alıcak oyuncu lazım bize toptan kaçıyor mücadeleye girmiyor 10 maçın 5 inde iyi oynuyorsa diğer 5inde top ayağına gelmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Dia ve cristian kalmalı.
    dia bence dünkü olaydan sonra kesinlikle gönderilmeli... sampiyonluk macinda sinirlerine hakim olamadi ne gerek vardi düdükten sonra topa vurmasina? tamam hakem yanlis karar vermis olabilir fakat zaten sari kartin var 10 kisi birakti takimi aykut hocada cok kizdi ona.. birde aykut hocaya el kol hareketleri yapmasi beni iyice dia dan soguttu..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dia kalmalı yedekte kalıp kapris yapmayan oyuncu bulmak zor mehmet oynuyor zaten orada dia da ara sıra girer şuvunu yapıp çıkar
    ayrıca dünkü topa vurmasını ben hırsına bağlıyorum profesyonellik dışı olabilir ama maça bu kadar hırslanmış takmı için bence bu olumlu bi durum vurdumduymazlıktan iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cristian'ın yerine daha iyi bir oyuncu gelmeli ama Cristian'da yedek olarak kalmalı bence.Kendisine şans verildiginde yeteneklerini ortaya çıkarabilecegini gösterdi.Bence bu maç Dia'nın çevirdigi topta golü yapsa şuan herkes seneye de 11 başlasın derdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..
    Nokta zaten o andan sonra keşke 2-3 kişi daha görse dedim içimden Dia sahanın en iyisi idi forma şansını düzenli bulursa kanatlarımız çok sağlam olur.

Orda Aykut hocaya derdini anlatmaya çalıştı boşuna yapmadı el kolu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Lass gelecek diyolardı gelirse harika olur.Ayrıca Retonun kalıp kalmamasından şüpheliyim şimdi gider yerine daha kötüsü alınır bu sefer Retoyu ararız.

Tamam pas atamıyor falan ama sempatik adam

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim
    İlla gülmek mi gerek ciddi adam işte

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

neyi sempatik olm söyle bizde bilelim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    neyi sempatik olm söyle bizde bilelim
    Ciddi adam işte tip olarak sempatik geliyor

Dün belkide en çok ağlayan adamdı Reto

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sözleşmesi bitiyor ondan olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ciddi adam işte tip olarak sempatik geliyor

Dün belkide en çok ağlayan adamdı Reto
    sezon boyunca bizi fıtık eden reto ile bu reto aynı kişi dimi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Reto benide aglattı ama sezon boyunca sinirden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Reto Ziegler kötü oyuncu ama iyi niyetli, Selçuk Şahin kötü oyuncu ama iyi niyetli iyi tamam hoş güzel de burası Fenerbahçe, Darüşşafaka "Şevkat Yuvası" değil. Bize de en çok kaybettiren bu değil mi ? Sene olmuş 2012 koskoca Fenerbahçe'nin orta sahasında hala Selçuk Şahin oynuyor, ondan medet umuluyor.

Sezon sonunda çok sağlam transferler yapmamız gerek, dünyaca ünlü yıldız oyuncular olmasına gerek yok, mevkisinin özelliklerini takımın düzeyine göre sahaya yansıtabilecek oyuncular olsun yeter.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Reto Ziegler kötü oyuncu ama iyi niyetli, Selçuk Şahin kötü oyuncu ama iyi niyetli iyi tamam hoş güzel de burası Fenerbahçe, Darüşşafaka "Şevkat Yuvası" değil. Bize de en çok kaybettiren bu değil mi ? Sene olmuş 2012 koskoca Fenerbahçe'nin orta sahasında hala Selçuk Şahin oynuyor, ondan medet umuluyor.

Sezon sonunda çok sağlam transferler yapmamız gerek, dünyaca ünlü yıldız oyuncular olmasına gerek yok, mevkisinin özelliklerini takımın düzeyine göre sahaya yansıtabilecek oyuncular olsun yeter.
    Yani bende diyorum ki Selçuk kalacak ise Reto'da kalsın.
    He diyolarsa sağlam kadro oluşacak ikiside gitsin benim içimde kalan 1 tane bile frikik kullandırmadılar şu Retoya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hasan Ali'yi almalıyız. yabancı hakkımızı sol bekte kullanmak yerine Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir adam alarak kullanmalıyız. orta sahaya L.Diarra yı alsak mükemmel olur. bir tane de Türk ortasaha almalıyız. Alper olabilir o isim. Mehmet Topuz u artık kanat yerine ortasahada kullanmalıyız. bir tane de kaliteli kanat oyuncusu almalıyız. Stoch, Dia , Caner ve o gelecek kişi kanatları götürür. Forvete de Cenk Tosun , Muhammet Demir, Mevlüt isimlerinden birini alsak mükemmel olur. takımdan gitmeli gereken isimler; Selçuk ve Ziegler. diğerleri kalmalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

4 3 3 oynarsak topuz orta alanda oynar ama bu seferde alexe veda etmis olucaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kariyerlerimin yarısında Fener Aliyi alıyor bakalım gerçektede nasip olacak mı size

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali , Ambarat , Veysel , Lass. Bu isimlerle anlaştığımıza dair haberler öncesinde çıkmıştı Ambarat dışında 3'ü de olsun isterim, Ambarat yerine de Krasic olsun

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hasan ali kaldırım caner'in birkaç gömlek altı seviyesinde kanser sebebi olur. bence uzak durulması gereken bir oyuncu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hasan Ali'yi almalıyız. yabancı hakkımızı sol bekte kullanmak yerine Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir adam alarak kullanmalıyız. orta sahaya L.Diarra yı alsak mükemmel olur. bir tane de Türk ortasaha almalıyız. Alper olabilir o isim. Mehmet Topuz u artık kanat yerine ortasahada kullanmalıyız. bir tane de kaliteli kanat oyuncusu almalıyız. Stoch, Dia , Caner ve o gelecek kişi kanatları götürür. Forvete de Cenk Tosun , Muhammet Demir, Mevlüt isimlerinden birini alsak mükemmel olur. takımdan gitmeli gereken isimler; Selçuk ve Ziegler. diğerleri kalmalı.
    Aynen düşüncelerimi yanstımıssın.

Mesaj Yetkileri