Bayern 3 haftadır lider değil :D
Leverkusen sevinsin şimdilik liderliğe.Bayern farka boğacaktır yine.
Printable View
Bayern 3 haftadır lider değil :D
Leverkusen sevinsin şimdilik liderliğe.Bayern farka boğacaktır yine.
Ruhr Derbisi'nin başlamasına 15 dakika kaldı. Maçı TRT HD ve TRT Spor canlı yayınlıyor. Yİne harika bir maç olacaktır.
Dortmund Bundesliga'da hic iyi gitmiyor..
Tayfun hocanın takımı dortmunda karşı önde bize gelse kim bu çömez deriz
Dortmund yine yeniliyor üst üste 4 maç yenilmis olacaklar ve haftaya Bayern deplasmanı.Büyük ihtimalle 10. haftayı düsme hattında bitirecekler.İnanılmaz bir düsüs.
Yalnız adamsın Tayfun Korkut . Takımında 11-12 eksik varken abartı değil , deplasmanda as takım Dortmund'u yenmek her baba yiğidin harcı değil ! Hala Milli Takımda Fatih Terim ile uğraşıyoruz . Şöyle adamlar varken , yazık !
Aslanim calhanoglu yine yazdi frikikten schalke'ye !
Abi sen FM 15'te Hakan'ı alıyordun,noldu aldın mı :zuhaha
Hakan cidden mükemmel bir oyuncu,şanssızlığı ise bu kadar rezil bir Milli Takım dönemine denk gelmesi.Fatih Terim gibi bir egoist bu ve bunun gibi oyuncuları Milli Takım'a monte etmeyeceği için,Milli Takım'da en fazla yedek olabilecek futbolcu.
Bugun Dortmund'dan supriz bekliyorum ben :p
sürpriz derken beraberlik ya da 1-2 farklı malubiyet mi :D
Ben biraz sıkıldım dün maçı izlerken. 3 gol oldu ama çok aman aman bir maç çıkmadı bence. Penaltı penaltı mıydı biraz şüpheliyim. Zaten Dortmund'un ikinci golü bulması imkansız görünüyordu sonrasında.
Alman futbolu Bayern bu kadar güçlü oldukça daha fazla gelişmez lig anlamında. İngiltere gibi olmak istiyorlarmış ama hakikaten bu güç dengesizliğinde imkansız. Reus'u da alsınlar sonra federasyon Bayern'e ayrı bir fikstür yapsın :) birinci takımıyla ikinci takımı her hafta oynasınlar.
Tümer Metin geçen sene Hamburg formasıyla Dortmund'a orta sahadan frikik golü atan Hakan Çalhanoğlu'nu yeteri kadar sevinmemekle suçladı ''Bu olmaz işte'' falan diye yorum yaptı.
Kıskanıyormuyuz Tümercim :zuhaha
Dortmund onundeki 3 maci kazanip ilk devreyi ilk 10'da bitirir umarim. Ilk 3 sira ile olan puan farklari da bisey degil. Ligin 2. devresinde yine seri galibiyetler alarak ust siralara yerlesebilirler.
Wolfsburg 4-1 yendi Bayern Münih'i. Goller Bas Dost(2) ve De Bruyne(2)
Gladbach, Napoli ve İnterin de ilgilendiği oyuncusu Xhaka'nın sözleşmesini 4 yıl daha uzattı.
Wolfsburg'un da gün içerisinde Schürle transferini açıklaması bekleniyor.
Schürrle, 32m avroya Wolfsburg'a transfer olmuş. Chelsea, Cuadrado'nun parasını çıkarttı bile.
Dortmund'un düştüğü hallere bakın.
Geçen sene uzun bir yazı okumuştum Dortmund'un çıkışıyla ilgili. Yıllar sonra da sanırım onun tersini okuyacağız.
Dortmund'un ligdeki maçlarını tek tek incelemek lazım bu takım bu hale nasıl düşer?
Galatasaray'ın ahı çıkıyor fazla düşünmeye gerek yok :zuhaha
B.Dortmund, bir şekilde kalır ligde; ancak J.Klopp'un da miadı doluyor sanki artık. Bu sezon sonunda B.Dortmundla Klopp'un yollarını ayırması ve B.Dortmund'un yeni bir hocayla yeni bir hava yakalaması lazım bence.
Yarın ki Schalke-Gladbach maçı ile açılıyor yeni hafta.
Beyler Dortmund'un maçları her hafta TRT'de mi ? Yoksa TRT kafasına göre hangi maç denk gelirse onu mu yayınlıyor ?
anleti değiştirip dortmund küme düşer mi düşmez mi anketi konmasını talep ediyorum :)
Transferin Son Günlerinde Alman Piyasasında Belki de En Önemli Haber Wolfsburg'un Schalke 04'den Draxler'i 35M Euro Karşılığında Transfer Etmesi Oldu.
Ayrıca Yine Son Günlerine Yaklaştığımız Transfer Piyasasında Dortmund, M.United'ın Türk Asıllı Genç Belçikalı Oyuncusu Adnan Januzaj'ı da 1 Yıl Kiralık Olarak Kadrosuna Kattı.
Borussia Mönchengladbach, Bayern Leverkusen'den Christoph Kramer'i 15 milyon Euro'ya transfer etti.
https://pbs.twimg.com/media/CkbZyOGWYAErlPJ.jpg
Bakalım Emre Mor ne yapacak Dortmund'da. Sanırım oynama garantisi almış öyle söyleniyor. Bu da ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Ben şahsen çok heyecanlıyım Türk futbolu adına
Sent from my iPhone using Tapatalk