Dortmund'un düştüğü hallere bakın.
Geçen sene uzun bir yazı okumuştum Dortmund'un çıkışıyla ilgili. Yıllar sonra da sanırım onun tersini okuyacağız.
Dortmund'un düştüğü hallere bakın.
Geçen sene uzun bir yazı okumuştum Dortmund'un çıkışıyla ilgili. Yıllar sonra da sanırım onun tersini okuyacağız.
FM Gazetesi
Dortmund'un ligdeki maçlarını tek tek incelemek lazım bu takım bu hale nasıl düşer?
Galatasaray'ın ahı çıkıyor fazla düşünmeye gerek yok![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
B.Dortmund, bir şekilde kalır ligde; ancak J.Klopp'un da miadı doluyor sanki artık. Bu sezon sonunda B.Dortmundla Klopp'un yollarını ayırması ve B.Dortmund'un yeni bir hocayla yeni bir hava yakalaması lazım bence.
Yarın ki Schalke-Gladbach maçı ile açılıyor yeni hafta.
Beyler Dortmund'un maçları her hafta TRT'de mi ? Yoksa TRT kafasına göre hangi maç denk gelirse onu mu yayınlıyor ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Transferin Son Günlerinde Alman Piyasasında Belki de En Önemli Haber Wolfsburg'un Schalke 04'den Draxler'i 35M Euro Karşılığında Transfer Etmesi Oldu.
Ayrıca Yine Son Günlerine Yaklaştığımız Transfer Piyasasında Dortmund, M.United'ın Türk Asıllı Genç Belçikalı Oyuncusu Adnan Januzaj'ı da 1 Yıl Kiralık Olarak Kadrosuna Kattı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Borussia Mönchengladbach, Bayern Leverkusen'den Christoph Kramer'i 15 milyon Euro'ya transfer etti.
Bakalım Emre Mor ne yapacak Dortmund'da. Sanırım oynama garantisi almış öyle söyleniyor. Bu da ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Ben şahsen çok heyecanlıyım Türk futbolu adına
Sent from my iPhone using Tapatalk
steam : aytekin79
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.