Arkadaşlar gitme imkanı olan mutlaka gitsin havaalanında süper bir ortam oluyor mutlaka gidin :)
Printable View
Arkadaşlar gitme imkanı olan mutlaka gitsin havaalanında süper bir ortam oluyor mutlaka gidin :)
Taraftar baya bekleyecek yani :D Ayrıca Dİane bence hata yapmış ne edece Katar'da :)
Skibbe GS TV de röportajında "Kewell'ı Arda'nın yerine degil; Arda ile birlikte oynaması için aldık" dedi.
Bu iyi haber Arda'nın takımdan bu sene ayrılmasını istemiyoruz taraftar olarak :)
Diane katara giderek hata yapmış bence ama parasıda baya iyiymiş
Arda LigTv röportajında da kulübüm nasıl isterse öyle davranacağım diyor, yani kendisi de gitmek istiyor diye bir durum yok. şöyle bir kadro hiç fena olmazdı ;
GK : Aykut[*]
DR : Uğur[*]
DC : Servet
DC : Emre[*]
DL : Hakan
DMC : Mehmet
DMC : Linderoth
AMRC : Arda
AMC : Lincoln
AMLC : Kewell
ST : Ümit[*]
Not :[*] işaretli olanların yerinde yeni transferlerde yer alabilir.
GK: Oyuncu alınacak.
DR: Oyuncu alınacak.(Uğur)
DC: Oyuncu alınacak.(Servet)
DC: Oyuncu alınacak.(Emre)
DL: Hakan Balta
MR: Arda Turan
ML: Harry Kewell
MC: Tobias Linderoth
MC: Mehmet Topal
AMC: Cassio Lincoln
FC: Shabani Nonda(Ümit)
Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)
2 mc Topal ve Linderothla olmaz birisini kesmen lazım.İkiside hücum yönü fazla olmayan oyuncular Topalın yerine Ayhan'ı görürsek şaşmamak gerek.
diane zaten GALASARAYa layık bir futbolcu degildi iyi olmuş bence bişey kaçırmadık
Kewell çok güzel bir transfer oldu transfer komitemizi tebrik ediyorum sonunda çok iyi bir transfer yaptık.Umarım Kewell sağ kanatta oynar çünkü Arda sol kanadı iyice benimsedi sağda zorlanır gibime geliyor.
Bencede sağda Kewell oynamalı hem ters ayak oynaması daha avantajlı Kewell'ın çok golü var çaprazdan.
videolarda kewell hep sağ kanat oynuyor yani dediğiniz gibi sol değil solda arda sağda kewel ortada lincoln linderoth veya mehmet topal off süper :D
beyler valeri konusunda bilgisi olan varmı???
Kewell geldi. Ortasaha transferi yapılmaz artık.
Bence artık Kanat alma lüksümüz yok.Hasan Şaş,Barış Özbek,Serkan Çalık,Arda Turan,Harry Kewell,Arda Turan,Aydın Yılmaz bu kadar kanadımız varken gerek yok bence.Bence kaleciyede ihtiyacımız yok Aykut gayet iyi.Sadece defansın her yerinde oynayabilecek bir joker tarzı oyuncu alsak çok iyi olur.
peki ya forvet ???
Ortasaha süperde bir kaleci ve bir stoper şart.
5 tane yabancı hakkımız vardı kaldı 4 onlarıda bedava yıldızlara veya gelecek vaad eden oyunculara harcarsak çok iyi olur..
Özellikle kaleci transferini bir türlü gerçekleştiremedik Itandje,İsaksson,Ali Al Habsi hiçbiri gelmedi yetenekli ve genç bir kaleci alırsak süper olur yıllarca idare eder.
İlla futbolcu alınacak değil mi? :) Bırakın şu transfer sevdasını Allah aşkına. Sonra Türk futbolu neden ilerlemiyor diye kafa patlatırsınız. Genç menç almaya gerek yok. Galatasaray'ın Özgürcan'ı, Mehmet Düz'ü var. Bunlar varken transfere ne gerek var?
Ayrıca Ümit Karan, Nonda'da cabası.
ben forvet biliyodum yanlışım varsa özur dilerm
Cem Sultan,Mehmet Düz,Erhan Şentürk,Efecan Karaca,Erdem Hereke,Özgürcan Özcan bunların hepsi altyapıda hepside forvet aralarında hiç mi yetenekli yok?
Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.
ben dediğim gibi bir forvette ısrarcıyım
Efecan Karaca arkadaşımın kuzeni kendisi ayağını kırmış ve futboldan soğumuş onu atalım bi kenara elimizde çağrı yarkın vardı kendini gösteremedi satıldı cem sultan için yeni hakan şükür diyorlar ama henüz yaşı 16 yani ümit karan 35-36 yaşına geldiğinde kendisi forma için hazır olacak büyük ihtimal ben bir tek bu sezon için özgürcan dan umutluyum ama avrupada da özgürcanla gitmez mutlaka bir forvete ihtiyaç var bu aşikar aksini düşünenede saygı duyarım ama benim şahsi fikrim bu şekildedir
Semih Kaya defans oyuncusu. Stoper galiba.
Sanki herkes Ayhan'ı gözden kaçırıyor gibi. Kanımca Ayhan bu takımda her türlü banko oynar, hem defansif hem ofansif olarak çok iyi bir oyuncu, tek handikapı bazen kendisini kaybedip çirkefleşmesi. Bence artık tek alınması gereken oyuncu defansa olur, olmalı. O da defansımız kötü olduğu için değil, Milli Takım gibi orta saha oyuncusundan defans oyuncusu yaratmak zorunda kalmamak için. Kadro şöyle şekillenir gibime geliyor.
GK: Aykut (Orkun)
DL: Hakan (Volkan)
DC: Servet (Emre Aşık)
DC: Emre Güngör (Alınacak üst kalitede bir oyuncu)
DR: Sabri (Uğur -ki bence oynaması gereken oyuncu Uğur'dur bu mevkide)
DMC/MC: Mehmet Topal (Linderoth)
DMC/MC: Ayhan (Mehmet Güven)
MR/AMR: Kewell (Aydın Yılmaz)
ML/AML: Arda (Hasan)
AMC: Lincoln (Buranın alternatifi Arda veya Aydın olur. hatta keşke Lincoln gitse Aydın oynasa, rakip takımlara yazık olur derim başka da bir şey demem)
FC: Ümit (Nonda)
Kendime göre bir kadroda ben yapayım.
GK: Aykut(Orkun)
Dr: Sabri(Uğur Uçar)
Dl: Hakan Balta(Volkan Yaman)
Dc: Servet(Emre Aşık)
Dc: Emre Güngör (Mehmet Topal | Hakan Balta yeni defans oyuncusu alınmazsa bu ikisi alternatif olabilir Semihte var ama ben pek tanımıyorum inşallah yararlı olur.
Mr:Kewell(Hasan,Barış,Aydın,Arda,Yaser)
Ml: Arda (Hasan,Ferdi,Kewell)
Dm: Linderoth(Mehmet Topal)
Dm: Mehmet Topal(Ayhan Akman)
Amc: Lincoln(Kewell,Arda)
FC: Ümit Karan(Nonda,Yaser)
Yalnız böyle bir sistemle oynarsak 2 dmden 1 i mutlaka oyunu iki yönlü oynamalı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
@ Belgorth Ayhan konusunda sana katılıyorum.Oyunu çift taraflı oynayabilecek elimizde en iyi oyuncu o.Milli takımdaki performansınıda gördük zaten.Ama Mehmet Topal ve Linderothuda kesmek içimden gelmiyor açıkcası.
Bu arada Skibbe nasıl bir diziliş benimsemiş biri bilgilendirebilir mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Belgorth Aydın benim bildiğim kadarıyla Mr oynuyor.Bu sene çok iyi bir hücum hattı kurduk tek korkum Kewell'ın pres yapmaması.Kewell pres yapmazsa Lincolnde yapmıyor 2 kişi eksik oynarız direkt.
Bir kadroda ben yapayım.
Kaleci:Transfer(Aykut Erçetin)
Sağ Bek:Uğur Uçar(Sabri Sarıoğlu)
Stoper:Transfer(Emre Güngör)
Stoper:Servet Çetin
Sol Bek:Hakan Balta
Orta Saha Sağ:Kewell
Orta Saha Orta:Mehmet Topal
Orta Saha Orta:Lincoln
Orta Saha Sol:Arda Turan
Forvet:Nonda
Forvet:Ümit Karan(Serkan Çalık)
Aydın şu anda AMR oynuyor doğrudur ama AMC'de oynayan bir oyuncu, oynadığı maçlarını gördüm.
Hızıyla mr de daha faydalı olur gibi.Kewellda forvet arkası oynayabiliyor.
Aslında Lincoln'u satsak en iyisi. O bölgede Kewell da oynayabilir. Sağ açığa da Aydın geçer. Daha verimli takım oluruz kanısındayım.
Kewell'ın orta sahanın sağında oynadığı nerede görülmüş yahu, adam yok sanki sağ kanat için. Kewell forvet arkası veya sol açıkta oynar.
yahu bütün videolarda sağ kanattan atıyor golleri :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yeni transfer yaser çok soğuk birisi yav :) röportajlarda zorla konuşuyor ve duymak için son ses açıyorum :D
Biz Ümit Özat'tan sol bek gördük, Kewell'den sağ açık ne ki :)