1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    İlla futbolcu alınacak değil mi? Bırakın şu transfer sevdasını Allah aşkına. Sonra Türk futbolu neden ilerlemiyor diye kafa patlatırsınız. Genç menç almaya gerek yok. Galatasaray'ın Özgürcan'ı, Mehmet Düz'ü var. Bunlar varken transfere ne gerek var?

Ayrıca Ümit Karan, Nonda'da cabası.
    Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.

Ben senin mesajını alıntı yaptım ama cevabını herkese verdim hemşerim. Kadro zaten iyi bir kadro fazla şişirmeye gerek yok. Zaten Skibbe'de fazla oyuncu istemeyecektir.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri