Aykut Kocaman'a bende güveniyorum da...
Bu yönetimin transfer fiyaskolarını bir saysak, Britanica olur.
Printable View
Aykut Kocaman'a bende güveniyorum da...
Bu yönetimin transfer fiyaskolarını bir saysak, Britanica olur.
Marca'nın haberine göre Lassana Diarrayla ilgileniyomuşuz. Keşke diyorum.
Aynen aradığımız kan olur Lass orta sahada.
Arshavin alınırsa PES 2012'de Fenerbahçe'yi seçerim bazen.. Adam PES 2011'de hile gibi resmen..
Ama Emre B.'yi kadro dışı bırakırım :zuhaha
Lass'la uğraşmasın bizim fernandes'i alsın Fener.Biz almıyormuşuz.
Kupa maçında arkadaşlarada demiştim. Fernandes tam bizlik adam yahu. Arada kendini kaptırıyor falan ama Emre-Fernandes dehşet ikili olurlar bence.
Lassana Diarra transferi baya zor. Ancak önemli olan zoru başarmak. :} Emre + Lass + Mehmet'ten oluşan bir ortasaha rakibe sahayı resmen dar eder. Üçü de rakibe baskı konusunda çok iyi isimler.
Bilica -> Serdar Kesimal
Güiza -> Emenike
Cristian -> Lass
İlhan -> Orhan Şam
Yobo + Arshavin + Selçuk İnan veya Sezer'le muhteşem bir kadroya sahip olabiliriz.
Dia'nın sakatlık problemi de kronikse satılması iyi olabilir.
Muhammed abiyle görüşlerimiz aynıdır zaten.Semih'in de gitmesi gündemde o giderse Mustafa Pektemek transferi güzel olur.Gerisine aynen katılıyorum.Yukarıdakiler gerçekleşirse müthiş bir kadro olur.Dia'nın da sakatlığı incelenmeli.Eğer sorun yoksa takımda kalmalı,faydalı olabilecek isimlerden o da.
Sezer ve Emenike'ye kesin gözüyle bakıyorum ben. Gönderilecek oyuncularda Muhammed Abi'nin dediği gibi Bilica-Guiza-Cristian üçlüsü olursa takıma bir önlibero transferi yeterli olur. Bir yıldız transferi ile de işin cila kısmını da yapabiliriz aslında :)
Volkan
GG Lugano Yobo A. Santos
(Orhan Şam) (Serdar Kesimal) (Hasan Ali)
Lass Emre
(Mehmet)
Dia Alex Arshavin
(Stoch)
Niang
(Emenike)
Böyle Bir kadro olursa Fenerbahçe Dünya çapında bir başarı yakalayabilir gerçekten... Tabi Yabancı Kontejyanı nedeniyle avrupa hariç Tr Liginde böyle bir kadro çıkamaz... Tr ' de Serdar - Hasan Ali - Orhan fln oynar...
Şimdi bir yerde okudum, Sezer e 10 milyon euro isteniyormuş, bence Hasan Ali - Serdar Kesimal - Orhan Şam transferlerinden vazgeçin :D Allah muhafaza 25-30 milyon euro verirsiniz... Şaka gibi değerler...
22 milyon lirayı az para sanıyorlar.Sezer ne yapmış?değeri 3-4 milyon liradan fazla olamaz.
Arshavin yerine su PSV deki Macari alsak Dzsuzsak mi neydi yazilisini pek beceremiyom. Hem genc hem ayni mevki, kaliteli biri. Her ne kadar Arshavin favori oyuncularimdan olsa da yasi nedeniyle pek mantikli gelmiyor. Genc dinamik bi kadro kurmali.
Ortasahada Lass ruya gibi olur, olursa eger. Yine de orda da cok isimli degil de bi alt klasmanda iyi ortasahalar var alinabilecek. Sahsen R.Madrid ten oyuncu almanin pek mantikli oldugunu dusunmuyorum. Italyanlar kesin devreye giriceklerdir. Cok masrafli olur.
Cucak diye okunuyo sanıyorum ( dzsussak mı ne psv deki :D ) gelirse ve orta sahaya lass gelirse - ki gelebilir ama biraz tuzlu olur - . Çok güzel bir kadro olur seneye avrupada başarı gelir . Türkiye içinde yerli alternatifler çok iyi olur
Volkan
GG (Orhan Şam ) Lugano (Serdar Kesimal ) Yobo A. Santos ( caner )
Lass Emre
(Mehmet)
Dia ( stoch ) Alex Cucak
Niang ( emenike )
Yabancı sınırı biraz takılır ama güzel kadro olur :D
Takımın sadece 1-2 transfere ihtiyacı olduğu kanısındayım.
Andre Santos'un mutlaka gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Andre Santos yerine Gökhan Gönül'ün yaptıklarını sol tarafta yapabilecek bir oyuncu alınmalı. Karabükspor biraz daha becerikli olsaydı, sol tarafta Andre Santos'un açıklarını gole çevirip bizi şampiyonluk yarışından edebilirlerdi. Sol kanatta her maç inanılmaz defansif açıklar veriyoruz, bunun önüne ancak yeni bir transferle geçilebilir.
Emre'nin yanına kaliteli bir oyuncu alınmalı. Bunun dışında transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
İtalya'da Sampdoria küme düştü , oradan Palombo ve Poli tam bizlik adamlar özellikle Palombo tam bir canavar büyük takımlar devreye girmeden bu oyunculardan birini alırsak ön libero transferini başarıyla kapatmış oluruz bana göre .
Lassana Diarra dunya'daki en underrated oyunculardan biri bence. FB'nin tam ihtiyaci duyacagi tipte bir oyuncu, ama zor. Juventus da istiyormus sanirim.
Aslında orta sahaya hücum anlamında Antep'ten Olcan Adın çok güzel bir alternatif olur. Belki ilk 11 de direk oynamaz ama ikinci yarıda felan girdiğinde yorgun rakibi etkili oyunuyla yıkabilir. Bugünde çok güzel bir gol attı. Keşke hiç gitmeseydi...
Neden girmemeli ? :)
Bir adam Fenerbahçenin ekmeğini yiyip sonradan Fenerbahçenin arkasından atıp tutuyorsa ve Antep maçı sonrası böyle talihsiz açıklamalar yapıyosa bence burda işi yok.