Sayfa 448 / 896 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
13,411 ile 13,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aykut Kocaman'a bende güveniyorum da...

Bu yönetimin transfer fiyaskolarını bir saysak, Britanica olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Marca'nın haberine göre Lassana Diarrayla ilgileniyomuşuz. Keşke diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen aradığımız kan olur Lass orta sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arshavin alınırsa PES 2012'de Fenerbahçe'yi seçerim bazen.. Adam PES 2011'de hile gibi resmen..

Ama Emre B.'yi kadro dışı bırakırım

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lass'la uğraşmasın bizim fernandes'i alsın Fener.Biz almıyormuşuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Kupa maçında arkadaşlarada demiştim. Fernandes tam bizlik adam yahu. Arada kendini kaptırıyor falan ama Emre-Fernandes dehşet ikili olurlar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Kupa maçında arkadaşlarada demiştim. Fernandes tam bizlik adam yahu. Arada kendini kaptırıyor falan ama Emre-Fernandes dehşet ikili olurlar bence.
    Yok abi gerek yok ernst desen hadi neyse de fernandes olmaz ben hiç beğenmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lassana Diarra transferi baya zor. Ancak önemli olan zoru başarmak. :} Emre + Lass + Mehmet'ten oluşan bir ortasaha rakibe sahayı resmen dar eder. Üçü de rakibe baskı konusunda çok iyi isimler.

Bilica -> Serdar Kesimal

Güiza -> Emenike

Cristian -> Lass

İlhan -> Orhan Şam

Yobo + Arshavin + Selçuk İnan veya Sezer'le muhteşem bir kadroya sahip olabiliriz.

Dia'nın sakatlık problemi de kronikse satılması iyi olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Muhammed abiyle görüşlerimiz aynıdır zaten.Semih'in de gitmesi gündemde o giderse Mustafa Pektemek transferi güzel olur.Gerisine aynen katılıyorum.Yukarıdakiler gerçekleşirse müthiş bir kadro olur.Dia'nın da sakatlığı incelenmeli.Eğer sorun yoksa takımda kalmalı,faydalı olabilecek isimlerden o da.
    Last edited by Since-1907 : 14.Mayıs.2011 at 01:45

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Arshavin alınırsa PES 2012'de Fenerbahçe'yi seçerim bazen.. Adam PES 2011'de hile gibi resmen..

Ama Emre B.'yi kadro dışı bırakırım
    Ben olsam da aynısını yapardım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sezer ve Emenike'ye kesin gözüyle bakıyorum ben. Gönderilecek oyuncularda Muhammed Abi'nin dediği gibi Bilica-Guiza-Cristian üçlüsü olursa takıma bir önlibero transferi yeterli olur. Bir yıldız transferi ile de işin cila kısmını da yapabiliriz aslında

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Lassana Diarra transferi baya zor. Ancak önemli olan zoru başarmak. :} Emre + Lass + Mehmet'ten oluşan bir ortasaha rakibe sahayı resmen dar eder. Üçü de rakibe baskı konusunda çok iyi isimler.

Bilica -> Serdar Kesimal

Güiza -> Emenike

Cristian -> Lass

İlhan -> Orhan Şam

Yobo + Arshavin + Selçuk İnan veya Sezer'le muhteşem bir kadroya sahip olabiliriz.

Harika yazmışsın, eline sağlık. Çok güzel olurdu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Volkan

GG Lugano Yobo A. Santos
    (Orhan Şam) (Serdar Kesimal) (Hasan Ali)

Lass Emre
    (Mehmet)

Dia Alex Arshavin
    (Stoch)
    Niang
    (Emenike)

Böyle Bir kadro olursa Fenerbahçe Dünya çapında bir başarı yakalayabilir gerçekten... Tabi Yabancı Kontejyanı nedeniyle avrupa hariç Tr Liginde böyle bir kadro çıkamaz... Tr ' de Serdar - Hasan Ali - Orhan fln oynar...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Bilica -> Serdar Kesimal

Güiza -> Emenike

Cristian -> Lass

İlhan -> Orhan Şam

Abi aynı şekilde bu listeye bir tek Hasan Ali'yi eklemek gerek başkada transfere gerek yok. Sadece hani Lass olmazsa Fransadan Capoue gibi birini alabilirsek kimse yok demez kanımca.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şimdi bir yerde okudum, Sezer e 10 milyon euro isteniyormuş, bence Hasan Ali - Serdar Kesimal - Orhan Şam transferlerinden vazgeçin Allah muhafaza 25-30 milyon euro verirsiniz... Şaka gibi değerler...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Şimdi bir yerde okudum, Sezer e 10 milyon euro isteniyormuş, bence Hasan Ali - Serdar Kesimal - Orhan Şam transferlerinden vazgeçin Allah muhafaza 25-30 milyon euro verirsiniz... Şaka gibi değerler...
    Bu 10 milyon euro sanırım yaygın bir hastalık gibi oldu 10 milyon € tanımını birilerinin bizim kulüplere yapması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu 10 milyon euro sanırım yaygın bir hastalık gibi oldu 10 milyon € tanımını birilerinin bizim kulüplere yapması lazım.
    Bu kulüplere inat kimse vermesin o parayı.Sözleşmesi bitince 100bin euro'ya razı olurlar. Yabancı sınırlaması kalkmadıkça bunların önünne geçilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

22 milyon lirayı az para sanıyorlar.Sezer ne yapmış?değeri 3-4 milyon liradan fazla olamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hükümetin 10 M Euro açılımı yapmasını bekliyorum aslında büyük kulüpler 1-2 sene dirense, bu fiyatlar düşecektir.

Quote Originally Posted by vego View Post
    22 milyon lirayı az para sanıyorlar.Sezer ne yapmış?değeri 3-4 milyon liradan fazla olamaz.
    Kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Arshavin yerine su PSV deki Macari alsak Dzsuzsak mi neydi yazilisini pek beceremiyom. Hem genc hem ayni mevki, kaliteli biri. Her ne kadar Arshavin favori oyuncularimdan olsa da yasi nedeniyle pek mantikli gelmiyor. Genc dinamik bi kadro kurmali.

Ortasahada Lass ruya gibi olur, olursa eger. Yine de orda da cok isimli degil de bi alt klasmanda iyi ortasahalar var alinabilecek. Sahsen R.Madrid ten oyuncu almanin pek mantikli oldugunu dusunmuyorum. Italyanlar kesin devreye giriceklerdir. Cok masrafli olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cucak diye okunuyo sanıyorum ( dzsussak mı ne psv deki ) gelirse ve orta sahaya lass gelirse - ki gelebilir ama biraz tuzlu olur - . Çok güzel bir kadro olur seneye avrupada başarı gelir . Türkiye içinde yerli alternatifler çok iyi olur

Volkan
    GG (Orhan Şam ) Lugano (Serdar Kesimal ) Yobo A. Santos ( caner )

Lass Emre
    (Mehmet)

Dia ( stoch ) Alex Cucak

Niang ( emenike )

Yabancı sınırı biraz takılır ama güzel kadro olur
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Takımın sadece 1-2 transfere ihtiyacı olduğu kanısındayım.

Andre Santos'un mutlaka gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Andre Santos yerine Gökhan Gönül'ün yaptıklarını sol tarafta yapabilecek bir oyuncu alınmalı. Karabükspor biraz daha becerikli olsaydı, sol tarafta Andre Santos'un açıklarını gole çevirip bizi şampiyonluk yarışından edebilirlerdi. Sol kanatta her maç inanılmaz defansif açıklar veriyoruz, bunun önüne ancak yeni bir transferle geçilebilir.

Emre'nin yanına kaliteli bir oyuncu alınmalı. Bunun dışında transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

23. Default

İtalya'da Sampdoria küme düştü , oradan Palombo ve Poli tam bizlik adamlar özellikle Palombo tam bir canavar büyük takımlar devreye girmeden bu oyunculardan birini alırsak ön libero transferini başarıyla kapatmış oluruz bana göre .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Lassana Diarra dunya'daki en underrated oyunculardan biri bence. FB'nin tam ihtiyaci duyacagi tipte bir oyuncu, ama zor. Juventus da istiyormus sanirim.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Takımın sadece 1-2 transfere ihtiyacı olduğu kanısındayım.

--------------

Emre'nin yanına kaliteli bir oyuncu alınmalı. Bunun dışında transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Sadece yanıne değil, yedeğine de iyi bir oyuncu alınmalı. Ne zaman cezalı olacak, ne zaman sakatlanacak belli değil ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    İtalya'da Sampdoria küme düştü , oradan Palombo ve Poli tam bizlik adamlar özellikle Palombo tam bir canavar büyük takımlar devreye girmeden bu oyunculardan birini alırsak ön libero transferini başarıyla kapatmış oluruz bana göre .
    Evet bütün büyük takımlarımız sampdoriaya saldırmalı bence=)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında orta sahaya hücum anlamında Antep'ten Olcan Adın çok güzel bir alternatif olur. Belki ilk 11 de direk oynamaz ama ikinci yarıda felan girdiğinde yorgun rakibi etkili oyunuyla yıkabilir. Bugünde çok güzel bir gol attı. Keşke hiç gitmeseydi...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aslında orta sahaya hücum anlamında Antep'ten Olcan Adın çok güzel bir alternatif olur. Belki ilk 11 de direk oynamaz ama ikinci yarıda felan girdiğinde yorgun rakibi etkili oyunuyla yıkabilir. Bugünde çok güzel bir gol attı. Keşke hiç gitmeseydi...
    Sait bence varya Olcan bu saatten sonra bu kulübün kapısından içeriye bile girmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden girmemeli ?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bir adam Fenerbahçenin ekmeğini yiyip sonradan Fenerbahçenin arkasından atıp tutuyorsa ve Antep maçı sonrası böyle talihsiz açıklamalar yapıyosa bence burda işi yok.

Mesaj Yetkileri