Barça bu sezon kaybettiği konsantrasyonunu bu maçla birlikte yakalayacaktır.Real Madrid isteği kadar formda olursa olursaolsun bu maçın favorisi bana göre Barcelonadır.
Printable View
Barça bu sezon kaybettiği konsantrasyonunu bu maçla birlikte yakalayacaktır.Real Madrid isteği kadar formda olursa olursaolsun bu maçın favorisi bana göre Barcelonadır.
Mourinho'nun oyuncuları artık Mourinho takımları ayarında bir fizik gücündeler Barcelona temposuz futboluyla zor maç kazanır Real'e karşı.
#RealMadrid İlk 11: Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Alonso, Di Maria, Diarra, Benzema
#Barcelona İlk 11: Valdes, Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal, Fabregas, Xavi, Iniesta, Busquets, Alexis Sanchez, Messi
yavaş yavaş son 30 dakika..
calenciaya nası vurdular öyle ya
doksan artıda iki gol yiyip üç puanı bıraktılar :D
kerim barçaya taktı bune hız:D
Benzemez kimse sanaaa karim benzemaaaaaa 1-0 :n:
benim adım kerim hepinizi severim:D
Alexis attı. Aman yarabbi Messi yaptı gene asistini.
Messi gene gole katkıda bulundu ya atıyor ya attırıyor ..
madrid golden baska birseyi yok cok pas hatasi yapiyorlar tabi yagmurunda etkisi var bunda , ramos,pepe cok kotu cok hata yapiyorlar ozellikle pepe tam bir kazma umarim kirmizi gorur. ve madridli oyuncular taraftarlar olsun cok itiraz ediyor ve madrid cok faul yapiyor.
Benzema nasıl bir oyuncudur ya. :D
Ronaldo bugün çok tutuk. Koşmuyor, top sürmüyor ve ara ara sekiyordu.
sansa bak 1-2 oldu
Golden önce Fabregas ofsayttaymış.Yazık oldu.Barca 3 ü bulmazsa tartışması uzar gider :0:
Ulan kırk yılda bir iddaa yapayım dedim 4 maç oynadım sistem 3-4 yaptım. 1 tanesi tuttu. Bunu da bilemedik iyimi işe bak :icon_smile:
1-3 oldu fabregas salladi senin gibi madridin ben...
Fabregaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas canını yerim senin 3-1
madridli oyuncular iyice cirkeflesti..
Mourinho'nun suanki yuz ifadesini merak ediyorum.
Viva Barcaa
Eski Kaka nerede oy nerede :icon_mad:
Adam sigaraya mı başlamış stresten anlamadım ki bu adam bu kadar yavaş değildi.İyice paslanmış,öldürmüşler adamı umarım başka bir takıma transfer olurda izleme şansını yakalarım bu halini görünce ağlayasım geliyor :icon_neutral:
Ne olursa olsun Forever Kaka :yildiz:
hakem 3 dakka verdi mac bitti zaten artik tebrikler barca , madridde benzema,pepe,higuen gibi oyuncularin yeri yok bence olumlu isler yapmiolar hic ve madridde herkes gol atmayi dusunuyor pas yerine bunun acilen degismesi lazim.
cenkere katiliyorum kaka paslanmis severim kakayi o ayak ici koseye gonderdigi toplar hele... milanda tekrar gormek isterim kendisini.
Mourinho reyiz mac bitmesine 2 dakka kala maci terk etti.
Yazık valla Real'e. Adamlar ne yapsa yenemiyor Barça'yı.
Nuri'yi neden oynatmıyor Mourinho? Khedira, Lass ve Alonso'dan daha faydalı olurdu bu maç.
Valla işte el clasico sonucuyla herşeyiyle el clasico :) Tebrikler Barçam :D Bu arada Hala Madrid değişmiş Hani Madrid olmuş :)
Bence Benzema falanı geçelimde bu gece Ronaldo,Mesut,Alonso,Di Maria(Hiçbir zaman sevemedim bu adamı),Cuantrao kötüydü.Hele Ronaldo o net 2 gol fırsatından yararlanamdı ki onları atsa böyle bir skor olmadı.
Mesut tamam iyi bir oyuncu ama bu büyük maçlarda yok oluyorlar Di Mariia'yla.
Barcelona futbol zekası üst düzey olan orta alanıyla yine maçı kopardı.Real,Barça gibi sağlam bir orta alana sahip olamadı.Elinde Sneijder gibi bir adamı,Robben gibi bir kanat oyuncusunu göndererek büyük hata etmişti zamanında.
Bu takımda savunma bir şekilde ayakta halıyor ileri uç golü her zaman bulur ama orta alan sıfır.Buna bir çözüm bulmalılar.Modern futbolda orta alan önemlidir.
Real Madrid İniesta'nın oğlunu transfer etmediği sürece bu film böyle gideeerr..
Sneijder, Robben, Vaart vb. oyuncular Real'de kötü oynadıkları için yollandılar. Kaka'da bunlar arasına katılacak gibi. Sürekli kadro değiştirmek yerine 3-4 sene aynı kadro ve aynı hoca devam ederse Real bence başarı sağlayacaktır. Ha birde ne yapsınlar ne etsinler orta sahaya Essien tarzı bir adam alsınlar.
barcanin 2.ci golde sanki ofsayt vardi gibi..
yuh la reali barçayı bile eleştirer hale gelmişiz hobara:D
keyfini çıkarın bırakın ispşanyollar kafa yorsun bunlara:D
Klasik barça şansı işte :D
Üzülüyorum Real Madrid'e gerçekten. Hayır zaten yenecekleri belli bir de dalga geçer gibi 20. sn.de gol yiyip heveslendiriyorlar insanı. :D
Sonrası yine hüsran. :)
Adamlar resmen sahadan sildiler.
Allah seni bildiği gibi yapsın Real'im. Senin sayende nası zarara girdim belli değil :D Arkadaşlara o kadar borçlandık.