-
Yani howard şimdi olmasa seneye kesin gidecekti sözleşme yenilemeyip, bu yüzden ne alsak kardır yöntemi ile göndermelerini anlayabiliyorum ben ama anlamadığım ve takası başarısız bulmamın sebebi richardson gibi hem skor yapabilen hem de kontrat bedeli çok uçuk olmayan bir oyuncuyu neden gönderdikleri ve daha önemlisi hidayet'in kontratını takastaki takımlardan birine nasıl yıkamadıkları. Hidayet'i mutlaka göndermeleri gerekirdi.
Lakers cephesine gelecek olursak, Nba'de şampiyon olmak istiyorsan artık bu kadar yıldızı takımında barındırmak zorundasın. Heat organizasyonu gelenekleri yıkarak aynı anda 3 süperstarı kadrosuna katıp,ligi buna mahkum etti çünkü. NBA organizasyonu için hoş bir durum değil bu ve bir kaç yıl sonra düzelecektir ama şu an için lakers-heat finali muhtemelen herkesi heyecanlandırıyordur.
-
fenerbahce 55-45 boston celtics | ilk yari sonucu
arena bitti, nba takimiyla mac bile yapiyoruz. cok keyifli gercekten. bir de kazanirsak cok daha keyifli olacak. macin atmosferi cok guzel ama boston hazirliksiz oldugu icin FBU nun gerisinde kaliyor. bakalim ikinci yari neler olacak, izledigim kadariyla macin hakimiyiz. kazanma sansimiz cok yuksek, oyuncularimiz cok ekstra oynuyorlar.
-
Kesinlikle hazır değiller, Fenerbahçe üst üste 4. gün maç yapıyor ama daha diri duran takım görüntüsünde.
Yoksa NBA takımına karşı, hazır bir NBA takımına karşı böyle oynayabilseler, zaten Fınal Four garanti olur.:p
-
NBA Tv den izliyorum, elemanlar mccalebi derrick rose a benzettiler. hizi, cevikligi yukselisi, 3 sayi atislari hersey var adamda diyorlar :)
fenerbahce 97-91 celtics | mac sonucu
2 sene onceki cosku var takimda, bu sene guzel bir sezon bizi bekliyor. celtics adina isler duzelecektir. darko ne kadar sure alir bu sezon cok merak ediyorum. adam nba de oynamaya basladigindan beri yaptigi tek bir olumlu sey gormedim. ya torpilli ya da cok iyi bir menajeri var :)
-
Çok önemli bir galibiyet aldık. Dün Galatasaray karşısında çok iyi oynayamamıştık. Ama bugün bambaşka ve çok güzel bir kimlik sergiledi takımımız. Bo McCalebb resital sundu resmen. Eğer duyduğum yanlış bir bilgi değilse bir NBA takımını yenen ilk Türk takımı olmuşuz böylece. Muhteşem bir salon, harika bir oyun, güzel bir galibiyet. Tek eksik, bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tribünlerin seyirciliğiydi bana göre.
-
Dostluk maçı olmasına rağmen küçümsenemeyecek cinsten bir galibiyet, tebrikler Fenerbahçe.
-
Enes Warriors'a karşı olan hazırlık maçında 12 sayı 11 ribaundla maçı tamamlamış.
-
Kimse yazmamış ben de buraya yazayım. James Harden-Kevin Martin takası olmuş Houston Rockets-Oklahoma City Thunders arasında.
-
Dün sabah tvden çektim.
Lakers forma diye V yaka t-shirt itelemiş.
NBA Summer League diye ciddiye almazsın da bu kadarı olmaz artık ama.
https://pbs.twimg.com/media/BPqpY7LCYAEC8SQ.jpg:large
-
Summer League'de bir çok takım bu şekilde t-shirt giyiyor zaten Summer League sırasında, NBA takımları Summer League'i takmadığından değil yani, hatta bayağı önemli bir etkinlik bu yeni sezon öncesi. Takmıyorlarsa da problemliler demektir :D
-
Ian Clark ne yaptı öyle. Final maçında 12/19 FG, 7/9 3PTS, 33 sayı.
http://www.ajansspor.com/nba/h/20130...las_vegas.html