Rüştü'ye 1 maç ceza verilmiş.
Printable View
Rüştü'ye 1 maç ceza verilmiş.
Madem hakaret etti 2-3 mac ceza verilmesi gerekmez mi ama yok GS macinda sahaya cikmali.
Quaresma: "Beşiktaş'da kalmak istiyorum. Yıllık ücretimde indirim yapabilirim sorun yok."
Ben, bu TFF'nin, cezayı verirken neyi kıstas aldığını gerçekten çok merak ediyorum. Arkadaş, prosedür açık ve net! Irkçılığa minimum 4 maç, hakarete minimum 3 maç. Bu cezalar 7-8 maça kadar çıkabiliyor. Rüştü de hakaret ettim diyor ve bir maç ceza alıyor, enteresan. :) Emre Belözoğlu olayından sonra bir acayiplik de burda yaşandı. Rüştü'ye ''adam değilsin!'' diyen hakemin es geçilmesi de bambaşka bir komedi zaten. :)
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a stad teklifi!
04 Mayıs 2012 Cuma 13:01
http://www.haber1903.com/images/habe...1336125857.jpg
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu. Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.
Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.
Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
bende isterim beşiktaşı nedense hep sevmişimdir beşiktaşı
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, "Yeni stadınız yapılana kadar, Şükrü Saracoğlu'nda sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, "Fenerbahçe'nin teklifi bizi mutlu etti, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşeceğiz." diye yanıt verdi.
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu.
Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Bu konuda DHA'ya bilgiler veren Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.
Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.
Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Sabah - Dha
Oynasınlar nolucak :) Hem ulaşım da kolay metrobüs sayesinde. Bence iyi fikir
beşiktaşımız sağolsun :D
Yeni bir ittifak mı doğuyor ? :D Hayırlısı olsun diyelim.
Bence de oynamasında sakınca yok, fanatikliğin ve bencilliğin anlamı yok. Hatta çok renkli olur farklı hava katar.
gayet olumlu bir teklif. bence iyi olur
Pazartesi günü yapılacak bir açıklama ile "Maç başına 10m € verirlerse neden olmasın ?" demesini bekliyorum Fenerbahçe yönetiminin.
Fikstur ona gore ayarlanacak o zaman, Fener icerdeyken BJK disarda oynar. Yalniz her hafta mac yapilmasi saha zeminini olumsuz etkileyebilir. 1-2 yil idare edecegiz artik :)
Şu ortamda bu teklifi yapan yönetimimize helal olsun.İnşallah gelir BJK maçlarını Kadıköy'de oynar.
Biz koltukları sarı lacivert olan stadda oynamayız demez umarım beşiktaş taraftarları. 2 gün üst üste aynı zeminde futbol oynanması zemini kötü etkiler ama problem değil bu, inönü daha modern bir hal alacaksa ne kadar gerekiyorsa gelip beşiktaş bizim sahamızda oynamalıdır.
Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi hoşuma gitti doğrusu.Eğer gerçekleşirse umarım taraftarımız stada zarar verme gibi hatalar yapmaz.Taraftar profilimiz son senelerde çok değişti malesef.
Arkadaşlar, Zemin konusunda bir endişeniz olmasın. Geçen seneki o kötü zemin ortadan kalksın diye Aziz Başkan milyonlar ödeyip yeni sistem getirdi. Bu sene zemin konusunda hava koşulları ne olursa olsun, bir problem yaşadık mı ? Hayır. Hatta Türkiye Kupası maçları zamanı 3 maç üst üste oynandı yine problem olmadı. İnter ve Milan her hafta kullanıyor, zemin iyi olduktan sonra bir problem yaratmaz.
Stada verilecek zarar konusunda Beşiktaş'lı taraftarın dikkatli davranacağını düşünüyorum, 1 veya 2 maçlık değil 20 maç burada misafir olacaklar. Bu konuda ihtiyatlı olacaklarına eminim.
Umarım teklif doğrudur kabul edilir, Hem Beşiktaş'ın yeni stadının yapılma süreci kısalır hem de futbol ortamına farklı bir hava katar.
zararı kimin taraftayı yaptıysa o kulüp öder heralde güzel olur inşallah olur
ben o kadar olumlu yanaşmıyorum. bayan taraftarı dakikalarca takımıma küfredecek, yine aynı bayan taraftarı Fenerbahçemin bayan taraftarına saldıracak; ben de gel o taraftar stadsız kalmasın benim stadımda oyna mı diyeceğim ? geçin bunları. Nihat Özdemir aklını başına devşirsin, defolup gitsin kulüpten.
Haha,taktiğe bak.:icon_biggrin:
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NgxijXxwjEY&feature=player_embedded"]İlginç Taktik[/YOUTUBE]
Fenerbahçe'nin teklifi çok güzel ve takdire şayan. Şemsi'nin söylediklerine katılıyorum. İnşallah, onların bize yaptığı iyiliğe biz kötülükle, stadlarına zarar vererek cevap vermeyiz. En büyük endişem bu olur.
sen stadını onlara açarsan yarın bir gün kendi stadlarına döndüklerinde küfür etmezler ne kadın ne erkek.Hatta belli mi olur kol kola maç izlenir belki uzun vadede. Dünya'nın en holigan seyircileri İngiltere'de idi bir kaç yıl önce, şimdi durum nedir orada? Dünya'nın en olumlu seyirci profiline kavuştular. Bu işler zaman ve iyi niyet ister.
Kadın taraftarlarımızın tartaklanmasına gelince kusura bakma ama o konuda bizim o 2 kadın arkadaşımız fazlaca provokasyona kaçmışlar.
valla abicim kadın bugün Çağlayanda yanımdaydı , anlattığına göre; stada girdikleri an küfür yemişler, bunlarda biz sizi Saraçoğlunda böyle mi karşıladık demişler onlar da biz Saraçoğlu falan anlamayız diyip küfretmişler. sonra bir tanesi vurunca bu kadın da bir tekme atmış. sonra polis gelmiş ayırmış , çıkarmış heralde stattan ondan emin değilim. kadın bugünde kalkmış Çağlayan'a gelmiş; o kadının başımın üstünde yeri vardır.
Stad Beşiktaş'ın stadı maç beşiktaş-antalya olsa misal sorun olmaz ama beşiktaş-fenerbahçe o yüzden fenerbahçe taraftarının girmesi yasakken sen oraya fenerbahçe formasıyla geliyosun. Elinde bir tane yazı var üstünde "miker" mi ne öyle bir şey yazıyor. Ne olduğu açık oradaki miker'in tiker'in.Arbede çıkması hoş değil ama o stada o şekilde gidip şövalyelik yapmak da doğru değil diye düşünüyorum.
İngiltere mi olumlu ? Hala Leeds maçlarında Türk bayrağı açılıyor. Mevzuyu hepimiz biliyoruz. Öyle şikeydi, tarihi farktı, 30 yıldır kupa alamamayadı değil. Ülkemizde heyecandan kalp krizi geçiren vatandaşımız için şu gergin ortamda bile en büyük rakibi tarafından acınız acımızdır pankartı açılıyor.
Çok önemli bi işim olmadığı sürece GS maçlarına giderim. Sami Yen'de de gittim, Olimpiyatta da, Arena'da da. Benim anlamadığım konu şu; ezeli rakibimin sahasında tepemde fenerbahçe yada kara kartal yazarken ben o maçtan nasıl zevk alabilirim? Benim taraftarlık ruhuma çok ters. Aynısı bizim başımıza gelse 1 tane maça dahi gitmem. Ben beşiktaşın yerinde olsam gider Kasımpaşa (RTES) da oynarım hem ulaşım hem semt yakınlığı olarak en ideali o olur. Biz olimpiyatta kimsenin çekmediği sıkıntıları çektik ama sabrımızın karşılığını aldık hala bir çok şikayetimiz olsada ileride daha iyi olacağını düşünüyoruz.
Dün bu yazdıklarını okumuştum, bugün FA Cup final maçının kupa seremonisini izlerken aklıma geldi.
Biz bence tek tük rastladığımız güzellikleri görüyoruz nadiren rastladığımız için, İngiltere'de ise tek tük rastlanan çirkinlikler dikkat çekiyor aynı sebepten (tribünlerde). Bahsettiğin bayrak açma olayı Millwall-Leeds maçlarında oluyor, tabi Beşiktaş sohbet alanı olduğu için burada kesiyorum :)Quote:
Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Ardından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...
Toprağın nur, mekanın cennet olsun Yavru Kartal'ım. :(
http://e1205.hizliresim.com/x/5/5b565.jpg
Quote:
Yatıyordu...
Tertemiz, masum.
Yatıyordu...
Tüm sevdalara aç yüreği çatal.
Yatıyor,
Ve Azrail'e direniyordu
Baba bilmez, ana bilmez Bir hastalığın lanetindeydi.
Baba yüreği alev alev.
Nereden bakarsan yangın.
Bebe hatırlamaz, ona mı yansın
Hastalık kulaç kulaç, ona mı?
Yoksa bir ''baba'' demez, ona mı
Derken;
Daha yar üstüne değmemiş dudaklarından bir fısıltı düştü odaya.
''Beşiktaş''
Nereden düşmüştü aklına?
Sanki yastığı altında saklamıştı.
Belki de sol yanında...
Baba panik içinde
Bir dost aradılar.
Derdime bir çare, deva şu halime.
Çarşı'sına hastaydı bir de,
Tavdı...
O yaşında ne çok şey biriktirmişti...
Sanki yumruğunun içine saklamıştı,
Vurdukça çoğalsın diye.
Der ya şair;
''Aşk olsun sana be çocuk, aşk olsun.''
Uçakla getirdiler İstanbul'a.
Amokachi gibi...
Maça çıkardılar.
Dişinin sancısında sanki bu anı bekletmişti.
Formasını da giydirmişlerdi.
Toraman abisinin önünde verdi pozunu.
''Ölsem de gam yemem.'' der gibiydi.
Ay gibi parlayan yüzü.
Döndü...
Baba rahatlamıştı, yapabileceğini yapmıştı; ama...
Nafile sevdalar.
O nur yüzlü çocuk gidiyordu,
Göz göre göre.
Kitlendik...
Hiçbirşey yapamadık, iyi mi?
Telefon çaldı.
''Kaybettik'' dediler.
Ah be çocuk;
Üzüldüysem namerdim.
Üzülmek senin gibi Beşiktaşlıya ihanettir.
Sıktığın yumruğu aç be çocuk
Sıktığın yumruğu aç...
Alen Markaryan
Son zamanlarda çok veryansın ediyorum ve bu açıklamayı yapma gereği duydum,
Bu sene sonunda, gelecek sezondan itibaren gerekirse 2-3 sene başarı beklemeyeceğim. Yığınla borcumuz olmasa Galatasaray'ı örnek göstererek yerinde futbolcuların transfer edilmesini umarak yüksek beklenti içinde olurdum. Ama borç öyle böyle değil. Artık takımdaki zihniyetin değişmesi gerekiyor. Hiç bir burnu havada oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. Bu takımda oynamak için terini son damlasına kadar dökecek gençler vardır Türkiye'de. Biz ne şımarık ve bencil Quaresma'ya, ne bitmiş bir Holosko'ya, ne bizim sistemimize uymayan bir Almeida'ya, ne emeklilik zamanı gelmiş Simao'ya, ne de tutarsız İsmail'e ihtiyacımız var. Aklıma gelenleri saydım bir tek. Bizim pırlanta gibi gençlerimiz var. Necip, Burak Kaplan, Muhammed, Veli(top ayağındayken öğrenmesi gereken çok şey var), Pektemek, Atınç(ki tam bir kule çocuk)...
Hatırlayamadığım daha bir çoğu. Elbette söylemesi kadar kolay değil bu işler biliyorum. Ama kesin olan bir şey var; bize Ernst gibi, Hilbert gibi, Veli gibi, Egemen hırslı ve mücadeleci oyuncular lazım. Veli'yi başta hiç sevmiyordum ama gördüm ki top rakipteyken inanılmaz etkili. Sadece topu ayağına aldığında bir hayli etkili olması gerekiyor. Bunu da gelecek olan teknik direktör ile birlikte çalışarak kapatacağını düşünüyorum. Belki de hayretle bakacağız ilerde Veli'ye, neydi ne oldu diye. Barcelona talipti, ne oldu? Muhammed yedekte tutulmak için mi yıldız diye gösteriliyor ben anlamıyorum. Bir oyuncu geleceğin yıldızı diye gösteriliyorsa şu yaşında oynatılması gerekiyor artık yavaş yavaş. Ama hiç sinyal yok. O zaman ya Muhammed balon ya da teknik direktörlerde sorun var. Artık her şeyin netleşmesi şart.
Dün bir Beşiktaş'lı arkadaş ile laf dalaşına girdik GS-BJK maç başlığında. Arkadaş sanırım benim yorumlarımdan, veryansınlarımdan bunalmış ki dayanamadı sanırım ve bir şeyler yazma gereği duydu. Ama onun da anladığı yanlış, belki forumdaki çoğu kişi gibi. Ben bu forumdaki bir çok kişiden daha çok Beşiktaş'lıyım. Takım yenilince bir hafta hayata küsüyorum, uyuyamıyorum ve bazen iştahımı bile kesiyor. Zoruma giden şeyler bu yüzden. Ve belirtmek istiyorum ki benim derdim Renkerle ve takımla değil, oyuncularla. Bu takım oyuncuların takım bilincine ermesiyle güzel günlere gider. Bizim takımda bu tip oyuncu sayısı az. Tüm sitemim bunlara, bu oyunculara. Kimse yıldızımız var demesin. Bizim sahada 2 ya da en fazla 3 yıldızımız var oda bizim gönlümüzün yıldızı. Ernst, Egemen ve Fernandes. Quaresma şarlatanın teki. Yıldız falan değil. Fernandes'e ise çamur atanlar oluyor. Yok takım oyunu az yok şusu az busu az. Bu adamı gelecek senelerde iyi bir Beşiktaş'ta görebiliriz umarım. İşte o zaman gerekli cevabı vereceğim o Fernandes'e çamur atan kişilere.
Görkem,YD yüzünden paralel evrende 8 sene gerideyiz biz şu an.Tüm bu yaşanan saçmalıklar takımın yönetilmemesinden kaynaklıydı.Yeni yönetimden umudum var.İnşallah toparlanacağız ama zaman alacak tabii ki.Bize düşen sabırla ve umutla takımımızı desteklemek.Keşke 8 sene önceki seçim YD değil de Fikret Orman kazansaydı da bugünleri görmeseydik ama olan oldu artık,önümüze bakacağız.
Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.
Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.
Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.
Bir çok kritik kararı kendi başına aldı.Bunu yönetimdeki eski isimler söylüyor kararlardan sonradan haberimiz oluyordu diye.Zaten yanında seçtiği adamlar da buna göre isimlerdi.Kendisi gibi iş bilmez,vizyonları kısıtlı adamlar.Bu sezon başında Serdal Adalı içeri alındı,resmen takım başı boş kaldı mesela.Ama Fikret Orman vizyonu geniş,Beşiktaş'ı gerçekten seven birisi.Kısa sürede yaptığı icraatlarla da bu işin bir ekip işi olduğunu gösterdi.Dediğim gibi inşallah bugünleri aşacağız.Çünkü biz büyük bir camiayız.