Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.
Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.
Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.
Bir çok kritik kararı kendi başına aldı.Bunu yönetimdeki eski isimler söylüyor kararlardan sonradan haberimiz oluyordu diye.Zaten yanında seçtiği adamlar da buna göre isimlerdi.Kendisi gibi iş bilmez,vizyonları kısıtlı adamlar.Bu sezon başında Serdal Adalı içeri alındı,resmen takım başı boş kaldı mesela.Ama Fikret Orman vizyonu geniş,Beşiktaş'ı gerçekten seven birisi.Kısa sürede yaptığı icraatlarla da bu işin bir ekip işi olduğunu gösterdi.Dediğim gibi inşallah bugünleri aşacağız.Çünkü biz büyük bir camiayız.
Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Mayıs.2012 at 17:42
So what?
Saike