Olacagida buydu :D Aziz Yildirim i$in icinde oldumu
Printable View
Olacagida buydu :D Aziz Yildirim i$in icinde oldumu
Topuz büyük ihtimalle sözleşme imzalıcak.O kadar yazılar yazıldı bitiyor demek ki :D
Fenerbahçe'nin flaş transferi Bilica ve Galatasaray'ın efsane kadrosundan Capone arasında yaşanan skandal 5 yıl sonra Türkiye'ye ulaştı. Şimdi internet siteleri bu olayla çalkalanıyor...
İnternet alemi iki futbolcunun kendi ülkeleri Brezilya'da yaşadığı skandal ile çalkalanıyor. Carlos Alberto Oliveira Capone (eski Galatasaraylı) ve Fabio Bilica (Yeni Fenerbahçeli), 2004 yılında Gremio Kulübünde oynarken takım otobüsünde çırılçıplak samimi bir şekilde yakalanmışlar.
Olayın bir numaralı tanığı ise dönemin Başkan Yardımcısı Helio Dourado. Yönetici Parana'ya 1-0 kaybedilen maç sonrasında takım otobüsünün alt katında iki futbolcuyu yakalamış.
Bu olayın ülkemiz açısından garip tarafı ise Capone'nin yıllar önce Galatasaray'da oynamış olmasına ve Bilica'nın da 1 yıldır Türkiye'de olmasına rağmen skandal 5 yıl sonra Türkiye'de duyuldu.
Şimdi özellikle taraftar sitelerinde, bloglarda ve e-mail zincirlerinde bu dedikodu dilden dile dolaşıyor.
Söz konusu olayla ilgili internette portekizce birçok kaynak bulunuyor. Hatta Bilica'nın ve Capone'nin Portekizce Wikipedia sayfalarında bile bu olaydan bahsediliyor.
Brezilya kamuoyu olaya 'Poltrona 36' ismini takmış. Poltrona Portekizcede koltuk anlamına geliyor. İddiaya göre skandalın meydana geldiği yıl küme düşen Gremio takımının otobüsünde bugün bile 36 numaralı koltuk bulunmuyor.
Kaynak ?...
mynette okudum kaynak yazmıyor
Doğru olsa bile olamaz mı:) Siz tüm futbolcular erkek mi zannediyosunuz:) Çok iyi tanıdığınız futbolculardan eşcinsel olanlar var..
Eğer mynetse yalandır..
Bu nasıl bir haber yahu?:zuhaha
valla bende inanmadımda haberi yazan kişinin yaratıcılığndan dolayı okunmayı hakediyor haber :D
Peki.
Şimdi madem böyle bir durum var, Bilica Sivas'ta iken neden çıkarmadılar bunu? Art niyet aranır çok feci.
yandaş medya :D
Adamlar da herkesin görebileceği bir yeri seçmiş :0:
:zuhaha o ne yahu ne gerek var
Bilica Yapmaz Öyle Şey Kolpa Basın
Aykut Kocaman yöneticilerle birlikte Abdi İpekçi'de ki Efes Pilsen maçına gelmiş, salona girer girmez taraftarların tezahüratı ile karşı karşıya kalmış :)
Ya boyle bi olay olcakta Turkiyede 5 yil sonrami ulascak bu haber :D Bizim basin hemde bizim basin bunu 5 yil sonra ogrencek :D
1 yıldır ülkemizde olan bir futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğunda çıkan
dedikodulara bak hele :) ..
Qtm farkı ;)
NTVSpor son dakika haberi olarak Aykut'un Sportif Direktör olduğunu duyurdu. Sanırım maça yönetim ve Aykut Kocaman'ın beraber gitmesi sebebiyle bu duyuruyu yaptılar çünkü şu anda başkan ve yöneticiler maç izliyor, kimseyle anlaşamazlar.:D
Aurelio için Ali Yıldırım ile Bayram Tutumlu anlaşmış. Bedelsiz gelmesi koşuluyla Fenerbahçe kabul etmiş Aurelio'yu, büyük ihtimal geliyor.
Volkan ve M.Topuz ile pazartesi günü sözleşme imzalanacak.
Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Drenthe ile her konuda anlaşıldığı söylendi Kanaltürk'te, ne kadar doğru bilemiyorum.
Kanaltürk, Star TV, Kanal D gibi kanalların spor haberlerine itibar etmemek gerekir, bence düşünmeyin bile. :)
Fenerbahçe için 3 yıllık şampiyonluk sözünün ardından izlenen politika çok yanlış bana göre. Aurelio bu takıma ikinci gelişinde birşey veremeyecek diye düşünüyorum, sakatlığı büyük etken.
Neyse, bekleyip göreceğiz.
Ben son yıllarda böylesine hareketli transfer hareketi gördüm. 100. yıl gibi çok önemli bir yılda bile transferler son anda yapılmış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu yıl ise lig biter bitmez süper bir harekat başladı, en iyi yerliler toplanmaya çalışılıyor, bir yandan da yabancı isimler. Takıma ruh getirecek yerli topçular alınsın da yabancı muhakkak alınır. Bir de revizyon denmişti, umarım geçen yıl formayı terletmeyenlerle yollar ayrılır da bu formayı giymenin kıymeti anlaşılır.
Mehmet Topuz olayında sanırım sona gelindi, Mehmet Topuz Beşiktaş'ın hala alamamasından dolayı, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu belirtmiş. Gelmesini hiç ama hiç istemiyorum. Artık bu formayı giyerse yapacak birşey yok...
Aykut Kocoman, Cemil Turan ile Efes Pilsen maçını izledi. Büyük ihtimalle alındı ki, onu buralarda gördük. Eğer Aykut geldi ise Daum'da kesindir. Artık şu Aragones'i göndermek gerek...
Ne kadar yakınmış acaba Serkan abi,son 100 metreye falan mı girilmiş...
Bobo'yu Olympiakos'a 8 milyon €'ya son dakika haberiyle gönderende Ntvspor'du...
Kayserispor ile Beşiktaş hiçbir bonservis görüşmesi yapmamışken,Beşiktaş M.Topuz'un bonservisi için Kayseripsor'la 5 milyon €'ya anlaştı haberini yine son dakika olarak geçende Ntvspor'du...
Bu bağlamda Ntvspor'da sağlamlığını yitirmiştir...
Gelelim asıl konumuza.M.Topuz yine imza atmış F.Bahçe'ye...
Deniz'in,kesin haber;en geç perşembe(bugün) imza atılacak,Mehmet perşembe(bugün) günü Kayseri'de basın toplantısı düzenleneyecek ve kendisine plaket verilecek diyerek aktardığı duyumu sormuyorum bile,çünkü Perşembe'nin bitmesine çok az bir zaman dilimi kaldı...
M.Topuz'dan son bilgiler;düşüncelerinde hiçbir değişiklik olmamıştır.Yarın tatilini bitirip Kayseriye dönecektir.Ve Recep Mamur ile görüşüp kendisine; F.Bahçe'ye imza atmayacağını,dolayısıyla F.Bahçe ile Kayseri'nin anlaşmasının geçerlilik kazanmayacağını,bonservis konusunda Beşiktaş ile masaya oturmaları dileklerini iletecek...
Basın toplantısının Cumartesi gününe ertelendiğinide söylemişti sanırım Deniz :)
Mehmet Topuz kendisi Kayseri ye Cuma günü döneceğini ve akşam üstü bir basın topLantısı yapacağını söyLedi..
Fenerbahçe takımı artık ne zaman basın topLantısı yapacağına da mı karar veriyor ?
AnLaşıLdı diye birşey yok. Mehmet Topuz Fenerbahçe iLe anLaşmayacağını ve BeşiktaşLa anLaşıLamaması durumunda Kayseri de bir sezon daha oynayabiLeceğini iLeticek Başkanına..
Hurma da zaten yeLkenLer Fora der kabuL eder. Sezon ortasında da Beşiktaş a satar.
Tamam hemen yine ikiLi sataşmaLara girişmeyin. Şu Topuz yüzünden birbirinizin kaLbini kırmaya değmez yahu. Tamam artık geriLmeyin ve bekLeyin. Yazmak ve tartışmak kimseye birşey kazandırmıyor.
Uyarı yapıldı. Olayı kişiselleştirmeden, Mehmet Topuz transferi hakkında konuşabilirsiniz. ama bu transfer ile ilgili olay bambaşka boyutlara taşınmasın.
Ayrıca benimde sizlere önerim, bu iş kesinleştikten sonra, bu konuda yorum yapmanızdır.
Kamuoyu üzerinde Mehmet Topuz üzerinden 2 büyük kulübümüze üstünlük hiyerarşisi kurulmaya çalışılıyor
Ne Beşiktaş M.Topuz'u alırsa F.Bahçe'nin büyüklüğü sarsılır,ne de F.Bahçe alırsa Beşiktaş'ın.
Bu konudaki şahsi düşüncem Aziz Yıldırım'a çok güvendiğimden dolayı Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum Mehmet Topuz'un.
Bekleyip,görelim Topuz hangi takıma gidecek,bunun için hakikaten birbirimizi kırmaya gerek yok.
Tarihte aksamalar olabilri Anıl bu çok önemli bir durum değil.O günü ben tahmini olarak söyledim ama sonuç doğru olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın toplantısı tarihini Mehmet Topzu söyledi diye ben en geç perşembeye açıklanır diye düşünüyordum o yüzden eprşembe dedim
Yuvana hoşgeldin Aykut Kocaman.
http://img36.imageshack.us/img36/1595/aykutkocaman.jpg
aykut kocaman daumun takımı tanıması ve rakipleri analiz etmesi konusunda önemli bir isim. eminim yararlı olacaktır. hayırlı olsun
Hayırlı olsun Aykut Kocaman çok iyi oldu Fenerbahçe'ye katılması..
Daum+Aykut kocaman Skibbe+Ü.davala gibi olabilir gelior bana...
beklemekten başka çaremiz yok :)
Ümit Davala Skibbe'nin altına getirilmişti, üstelik Davala'nın camia üzerindeki etkisi ve geçmiş birikimi çok iyi durumda da değildi.
Fenerbahçe'de ise durum farklı, Aykut Daum'un yardımcı olmuyor. Belki yedek kulübesinde bile olmayabilir, yönetim ile Daum arasındaki köprü olacak. Yeri geldiğinde Daum'u uyarabilecek, ona karışabilecek. Yardımcı olarak gelseydi zaten dediğin şey olabilirdi ve Aykut'tan hiç faydalanamazdık ki Aykut da yardımcı olarak gelmeyi kabul etmezdi bu saatten sonra.
Aykut'u tekrar Fenerbahçe ile çalışırken görme düşüncesi beni heyecanlandırmaya yetiyor. Çubuklunun değerini anlayamayan oyunculara çok iyi anlatacaktır.