Sayfa 61 / 896 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    En azından aLınacaksa Capel türü bi oyuncu alınıp ya 1 sene kiralık verilip yada direk oynatmak iyi olur bence sol açık en iyi yontem
    Verdiğin örneği anladım ama Capel alınsa mesela, kiraya mı gönderilecek yani ? Capel Türkiye'de bako oynayacak bir sol kanat oyuncusudur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lemi Çelik açıklamış, 4M€+2 oyuncu karşılığında Özer Hurmacı için anlaşılma noktasına gelinmiş.Özer de ben izlemedim ama geçende Star'a bağlanıp transfer görüşmeleri doğrulamış.

Hadi hayırlısı, orta sahanın ortası için iyi bir oyuncu, rotasyonu tamamlamak adına iyi olacak kısmetse.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir zahmet o kadar sözün ardından yapılsın transferler. Beklemedeyiz hala.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Özer Cumaya kadar açıklanır sanırım , Aragones gitseydi o zaman asıl yabancı transferler - Daum -Aykut Hoca fln açıklanır.Aragones gidene kadar yerli transferler açıklanır sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Toni'yi istemiyosun yani ? :/ Gelir mi bilmem ama gelirse çok iş yapar
    İstemediğim den değiL geLsin ama yaşından doLayı istemiyorum fenerde bütçe sıkıntısıda oLmadığı için Toniye vereceği parayı başkasına verebiLir bundan hem forma satışından kazanır hem Toniden genç oLacak biri oLduğu için satıştanda kâr eder o yüzden yoksa Toni geLsin başımızın üstünde yeri var bi gsLi oLarakta sevinirim hem Ligimizin kaLiteside artar ama bence Toni'nin aLacağı maaşn 4te1ini sercan aLır sercanın babasının söyLemLerine dayanaraktan söyLiim LiverpooL da iLgiLeniomuş sercanLa ben oLsam sercanı aLır burda iyice bi piyasa yaptırır 2-3 katına satarım gs'de mehmet topaLa aynısını uyguLıcak meseLa 1M$ a aLmışLardı şimdi en az 5-6M€ bonservis verioLar ki GS 7M€ aşaısınıda kabuL etmio yani bu demek oLuyoki 2senede 7kat hatta daha fazLa fiyat artışı bu yüzden Fenerin Toni'den kazanacağı forma satışı sercan'nın - düzenLi oynarsa- 2 sene sonraki bonservis fiyatına yetişemez bu kadar benm söLicekLerim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    İstemediğim den değiL geLsin ama yaşından doLayı istemiyorum fenerde bütçe sıkıntısıda oLmadığı için Toniye vereceği parayı başkasına verebiLir bundan hem forma satışından kazanır hem Toniden genç oLacak biri oLduğu için satıştanda kâr eder o yüzden yoksa Toni geLsin başımızın üstünde yeri var bi gsLi oLarakta sevinirim hem Ligimizin kaLiteside artar ama bence Toni'nin aLacağı maaşn 4te1ini sercan aLır sercanın babasının söyLemLerine dayanaraktan söyLiim LiverpooL da iLgiLeniomuş sercanLa ben oLsam sercanı aLır burda iyice bi piyasa yaptırır 2-3 katına satarım gs'de mehmet topaLa aynısını uyguLıcak meseLa 1M$ a aLmışLardı şimdi en az 5-6M€ bonservis verioLar ki GS 7M€ aşaısınıda kabuL etmio yani bu demek oLuyoki 2senede 7kat hatta daha fazLa fiyat artışı bu yüzden Fenerin Toni'den kazanacağı forma satışı sercan'nın - düzenLi oynarsa- 2 sene sonraki bonservis fiyatına yetişemez bu kadar benm söLicekLerim
    Toni ile Sercan aynı tip oyuncu mu?
    Biri pivot santrafor, diğer serbest forvet.
    Toni'nin gol vuruşları çok vasattır, 6 pastan çok rahatlıkla kaçırabilir ama fizik olarak dünyada sayılı iş yapan isimlerden biri.Hala çok büyük bir piyasası var.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Toni ile Sercan aynı tip oyuncu mu?
    Biri pivot santrafor, diğer serbest forvet.
    Toni'nin gol vuruşları çok vasattır, 6 pastan çok rahatlıkla kaçırabilir ama fizik olarak dünyada sayılı iş yapan isimlerden biri.Hala çok büyük bir piyasası var.
    Bnn zaten aynı tip oyuncu oLdukLarını söyLemedim ki ben sadece Toni'nin yaşından doLayı kazanacağı parayLa sercan'ın yaşından doLayı kazanacağı paraya dikkat çektim hem madem goL vuruşLarı çok vasat 6 pastan goL kaçırabiLiyo Fenere hiç geLmesin senin bu sözünden sonra hiç istemiom çünkü bu adama güiza pas çıkarcak bu da atamıcak ama sercanı koyduğunu düşün hem sercanın hem güizanın asistLeride goLLeride çok oLcak güizanın ne tip bi forvet oLduğunu herkes biLio zatn
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

DUYURU..!

Kulübümüz futbolcumuz Mehmet TOPUZ ile 10.06.2009 başlangıç 31.05.2010 bitiş tarihli “dönem harici” sözleşmeyi 20.05.2008 tarihinde Kayseri 2.Noterliğinde 6402 yevmiye numarası ile karşılıklı olarak imza etmiştir.

Kulübümüz futbolcumuz Mehmet TOPUZ ile 10.06.2009 başlangıç 31.05.2010 bitiş tarihli “dönem harici” sözleşmeyi 20.05.2008 tarihinde Kayseri 2.Noterliğinde 6402 yevmiye numarası ile karşılıklı olarak imza etmiştir.

Kulübümüz aynı gün yani 20.05.2008 tarihinde iş bu sözleşmeyi 277 kayıt no.su ile Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmiştir.

Kamuoyunun bilgisine arz olunur.

Saygılarımızla

Kayserispor Yönetim Kurulu

Bu ne demek oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=26314

Bu habere karşılık yayınlandı galiba o yazı.

_____

Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Bayer Leverkusen formasını giyen Simon Rolfes'in peşinde olduğu öğrenildi!..

Josico ile Maldonado'dan istediği verimi alamayan ve bu oyuncuların mevkisine yeni bir yabancı oyuncu transfer etmek isteyen sarı lacivertli yönetimin, Juventus'un Danimarkalı ön liberosu Christian Poulsen'in transferinin zora girmesi üzerine Simon Rolfes'e yöneldiği belirtildi.

Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Rolfes, Almanya Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Leverkusen'e Alemannia Aachen'den transfer olan 1982 doğumlu oyuncu, 2005 yılından bu yana bu takımın formasını giyiyor.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    DUYURU..!

Kulübümüz aynı gün yani 20.05.2008 tarihinde iş bu sözleşmeyi 277 kayıt no.su ile Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmiştir.

Kamuoyunun bilgisine arz olunur.

Saygılarımızla

Kayserispor Yönetim Kurulu

Bu ne demek oluyor?
    Beşiktaş sözleşme geçersiz diye itiraz edecekti tarihler uymuyor diye, o yüzden açıklama gereği hissetmişler

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Palavralar için yani

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz şuan bir radyoda çok iyi kıvırıyor olayı
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hamit Altintop ile anlasmisiz sanirim.. heryerde özel haber olarak veriliyor.

Default Hamit de Fener'de

Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun yıldızı olan Sivassporlu Bilica’yı alan, Mehmet Topuz bombasıyla ortalığı sallayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın durmaya hiç niyeti yok. Sarı-Lacivertli kulübün patronu şimdi de Bayern Münihli Hamit Altıntop’a imzayı attırmak için geri sayımda. Her fırsatta Türkiye’ye gelmek istemediğini söyleyen Milli futbolcuyu, Christoph Daum’u da devreye sokarak ikna eden Yıldırım bir kez daha kesenin ağzını açmış durumda. Hamit, tedavi için geldiği

Türkiye’de Fenerbahçe’ye ‘evet’ derken, İranlı menaceri Reza Fazeli ile de pazartesi günü kulüp binasında pazarlık yapıldı, el sıkışıldı. Fenerbahçe’nin Hamit için Bayern Münih’e 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, yıldız futbolcunun Kanarya’dan yıllık 3 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Keşke kaynak NTVSpor olsaydı.
    (/s)

Nesil
    2006

Hamit'te gelirse, seneye FM'de turnuvalarda garanti Fenerbahçe'yi alırım.

hamit güzel bir transfer oldu.
    volkan
    g.g-bilica-bekir-carlos
    ----trans---emre-----
    hamit----alex------trans
    ------güiza----------------
    çok güzel ya. edu da ydk klrsa üstteki gibi. 2 yabancı transfer olabilir ilk11 için. tabi lugano giderse
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    +++ yeni bir freekick çi kzandık. carlos,emre,bilica,hamit,alex
    Last edited by matrockmamy : 11.Haziran.2009 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hamit transferi yalan, kaynak Fanatik yahu. Fotomac'ta Halil ve Hamit'in Florya'ya geldiklerini yazdi. Inanmayin bu kolpa gazetelere ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Hamit yalandır bence de.Gazetelerde okuduğum hiçbir şeye inanmıyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

umarım doğrudur.

Default Sercan transferi netleşiyor

Bursaspor'un genç golcüsü Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas, "Sercan'a talip olan bonservisi verecek" dedi. Yeşil-Beyazlı takımın genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın transferi arap saçına döndü. Genç yıldızın babası Kenan Yıldırım, "Bizim menajerimiz yok" derken, sözleşmeli menajeri Efgan Erciyas ise "Benim menajerliğim reşit olmadan önce ailesi, reşit olduktan sonra da kendisinin verdiği belgelerle sabittir" dedi.
    Sercan için Fenerbahçe Kulübü ile genç yetenek adına yetkili kişi olduğu için transfer görüşmesini yaptığını belirten Erciyas, "Fenerbahçe Sercan'ın bonservisini aldığı takdirde Sercan orada oynayacak. Bugün netleşecek. Bu konuda kulübün ve Ertuğrul Sağlam'ın onay vermesi gerekiyor. Bu ne babasının, ne Sercan'ın, ne de benim isteğimizle olmaz. İki kulübün anlaşmasıyla olacak. Bugün gerekli görüşmeler yapılacak. Fenerbahçe'nin vermek istediği futbolcuların listesini Ertuğrul Sağlam görecek. Daha sonra futbolcuların maaliyetleri incelenecek.
    Bu duruma göre Sercan'ın gidip gitmeyeceği netlik kazanacak. Şu an somut olarak görüşülen yer Fenerbahçe Kulübü'dür" dedi

Kaynak: DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    (SPORX ÖZEL HABER)
    Fenerbahçe'ye devre arasında büyük umutlarla gelen ancak bir türlü yeterli forma şansı bulamayan Gökhan Emreciksin, Sporx'e konuştu. Transfer döneminde Fenerbahçe'nin takasta kullanacağı iddia edilen Gökhan içini editörümüz Hilmi Sever'e döktü.

Hakkında sürekli yalan-yanlış haberler yapıldığını söyleyen genç oyuncu, üç aydır evden dışarı çıkmadığını ancak sürekli olarak her gece sabahlara kadar eğlenen bir kişiymiş gibi gösterilerek yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Fenerbahçe'ye geldiği ilk günlerde bir-iki kez dışarı çıktığını söyleyen Emreciksin, daha sonra kendisini yalnızca işine verdiğini söylerken, yeterli forma şansı bulamamaktan şikayet etti.
    "F.BAHÇE'DEN AYRILMAK İSTEMİYORUM"
    Emreceksin sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanki her gece dışarı çıkıp eğlenen bir insanmışım gibi gösterilmeye çalışıyorum, üç aydır evden dışarı çıkmıyorum, ailemle birlikte yaşıyorum. Bu haberlerde artık art niyet arıyorum. Kimsenin bu yönde haberler yapmaya hakkı yok. Ben Fenerbahçe formasını bırakmamak için elimden geleni yapıyorum, bundan sonra da yapacağım. Takımımdan ayrılmayı asla düşünmüyorum. Transfer döneminde adım takas edilecek oyuncular arasında gösteriliyor. Ben tekrar söylüyorum, Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum. Fenerbahçe'de oynamak benim hayalimdi, buraya gelmeyi çok istedim ve ayrılmayı asla düşünmüyorum. Fenerbahçe'de de yeterli forma şansı bulduğumu düşünmüyorum.

Kayserispor, Bursaspor, Ankaragücü ve bir kaç takımın daha beni istediğini biliyorum. 4,5 yıllık sözleşmem var. Ancak kulübüm gitmem yönünde kesin bir karar verirse de yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta profesyonel bir oyuncuyum."
    Haber: Hilmi SEVER(SPORX)
    Last edited by tarikko : 11.Haziran.2009 at 19:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hamit'in Turkiyede ne isi var

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Başkan: Sercan`ı göndermekten yana değilim
    Başkanımız İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım`ı bırakmak istemediklerini belirterek, "Sercan`ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmim olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan`ı göndermekten yana da değilim" dedi.

Başkanımız İbrahim Yazıcı, Türk ve İngiliz kulüplerinin transfer listesinde yer alan genç futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, "Sadece Sercan`a değil başka oyuncularımıza da talip var. İyi oyunculara her zaman talip olur. Sercan`ın transfer konusu bugünün meselesi değil, aylardan beri devam ediyor. Şu an için biz Sercan`ı bırakmayı düşünmüyoruz. Ama yarın şartlar nereye gelir bilmiyorum, kulübün çok büyük menfaatleri olur, en az Sercan`ı aratmayacak bir başka oyuncu gelirse değerlendiririz. Sercan`ın gidebilmesi için Bursaspor kamuoyunun tatmin olması lazım. Şu an için ben tatmin değilim, Sercan`ı göndermekten yana da değilim" diye konuştu.

Bursa`da son zamanların en çok katılımlı ve en büyük kongresinin yaşandığını kaydeden Yazıcı, "Gece 2.30`a kadar süren kongreninin neticesi benim açımdan muhteşem oldu. Beni böylesine destekleyen büyük delegasyona bir kere daha teşekkür ediyorum. Bursa gereğini yaptı. Bizim yükümüz daha da ağırlaştı. Biz de gereğini yapacağız. Sözümüz var, `Avrupa kupaları` dedik. Avrupa kupalarına gidebilmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. İnşallah Allah utandırmaz" dedi.

"BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI, BUNU DAHA DA PEKİŞTİRMEK LAZIM"

Yeni dönemdeki projeler ile ilgili soruya Başkan Yazıcı, "Bursaspor`da proje bitmez. Her gün yeni bir proje bulabiliriz. Önemli olan Bursa`da birlik ve beraberliğin sağlanması. Bursa`da birlik ve beraberlik olursa Bursaspor`un önünde kimse duramaz. Bu birlik beraberlik hemen hemen sağlandı gibi. Bu daha da pekişirse Bursaspor`un artık önü açık olur ve Bursaspor daima zirveye oynayan bir takım olur. Zaten bizim arzu ettiğimiz şey de bu" şeklinde cevap verdi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Yazıcı, "Biz takımımızdan memnunuz. Eksik yerleri biliyoruz, bu da çok fazla değil. Eksik mevkilere çok iyi futbolcular alarak transferi kapatacağız ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

10.06.2009 17:05:57

www.Bursaspor.org.tr

Her geçen gün resmi siteden Aragones'in gittiğine dair bir haber görmeyince umutsuzluğa düşüyorum yahu,gönderelim artık şu adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

"Zulüm yapıyorlar!"

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz meselesini başka yerlere çekmek isteyenlerin kendilerine zulüm yaptığını söyledi. Her gün birilerinin gündemi değiştirip Topuz meselesini başka yerlere çekmek istediğini söyleyen Hurma, bu tür asılsız haberleri de kendisinin temizlemek zorunda kaldığını ifade etti.
    Mehmet Topuz konusunda kendilerinin haklı olduğunu belirten Hurma şöyle konuştu:
    “Artık sıkıldık, bunaldık yani kelime dahi bulamaz olduk. Mehmet Topuz hakkında çıkan bazı asılsız haberlere de şaşıp kalıyoruz. Yani açık ve net ifade ediyorum. Mehmet bizim oyuncumuzdur ve bizim istediğimiz şartlarda bizim uygun gördüğümüz koşullar çerçevesinde hareket etmek zorunda. Her şeyimiz yasal. Bu işlere nokta koyacağız ve artık an meselesi. Ve şu unutulmamalıdır ki bu transferde istediğimiz parayı da kazanacağız. Sonuçta Mehmet Kayserispor’da yetişmiştir.”
    Süleyman Hurma ayrıca Mehmet’in transferinin Türk futbol kamuoyunun en pahalı transferi olacağını da sözlerine ekledi.

Faruk Aydemir / Kayseri

11.06.2009
    Kaynak : Sporx.com

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Süleyman Hurma ayrıca Mehmet’in transferinin Türk futbol kamuoyunun en pahalı transferi olacağını da sözlerine ekledi.
    8.5 Milyon €+Emreciksin Aldık o zaman Mehmet Topuz'u desenize.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTVSpor son dakika olarak haberi duyurdu, Topuz Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.

Menajeri zaten bugün bir yol açılırsa Beşiktaş ya da Fenerbahçe ile anlaşılabilir açıklaması yapmış. Fenerbahçe'nin adı da geçmeye başladı artık menajerde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lemi Çelik açıklamış, 4M€+2 oyuncu karşılığında Özer Hurmacı için anlaşılma noktasına gelinmiş.Özer de ben izlemedim ama geçende Star'a bağlanıp transfer görüşmeleri doğrulamış.

Hadi hayırlısı, orta sahanın ortası için iyi bir oyuncu, rotasyonu tamamlamak adına iyi olacak kısmetse.
    Ben Özer'in de Ali Bilgin gibi olacağını düşünüyorum. Ali Bilgin'i de kanat eksiğini gidermek için aldı Fenerbahçe fakat geldiği günden bu yana 15 maç zor oynamıştır. Yani demek istediğim Özer Fenerbahçe'de direk ilk 11'de oynayabilecek bir kapasitede oyuncu değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    NTVSpor son dakika olarak haberi duyurdu, Topuz Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.

Menajeri zaten bugün bir yol açılırsa Beşiktaş ya da Fenerbahçe ile anlaşılabilir açıklaması yapmış. Fenerbahçe'nin adı da geçmeye başladı artık menajerde.
    Serkan abi iş bitti zaten anlaşma tamam a.ıklamak için ortamı bekliyolar

Mesaj Yetkileri