ManU zannettim, bir an -oha- dedim. aslında süper transfer olurdu. :)
Printable View
ManU zannettim, bir an -oha- dedim. aslında süper transfer olurdu. :)
Dzeko tabikide iyi oyuncu fakat sorun futbolcuda felan değil.Takım olması lazım artık City'nin saha içinde bir sistem oturtması , oyuncu kadrosunun birbirine alışması lazım.Bu da zamanla olabilecek birşey , milyon eurolar dökmesine gerek yok her oyuncuya , kadro olarak zaten gayet iyiler.
Ben de ManU zannettim :) City'i ekledim başlığa (:
Manchester United'a sadece United denir arkadaşlar.
dzeko ve tevez hayalimdeki forvet ikilisiydi. bakalım ne olacak.
iyi transfer ama takim forvet doldu sezon sonu adebayoru yollarlar büyük ihtimalle.
Avrupa maclarında oynayabilecekmı?:)
wolfsburg bu sezon avrupa kupalarina katilmadi benim bildigim..
Wolfsburg UEFA'da oynamadıysa oynayabilir.
Yazık oldu.
Baskette Phil Jackson , futbolda Ferguson 100 yaşına kadar çalışır :D.
M.city transferde ne yaptığını bilmeden alıyor satıyor değiştiriyor,tam olarak takım olduklarına inanmıyorum ve tam gelişmekte olan 1 2 yıla dünyanın en iyi forveti olabilecek dzeko daha oturmuş, ne yaptığını bilen bir takıma gitseydi daha iyi olabilirdi. m.city bir risk onun için
Ölürüm de ManU'yu bırakmam diyo yani. :D
Bu adamın oğlu İngiltere alt liglerinden bir takım çalıştırıyor. Sir de Demirören hesabı oğluna bırakır anca , O'nun pişmesini bekliyor bence :D
İngiltere Premier Ligi'nde görev yapan üç teknik adamın ne zaman görevine son verileceği tartışılıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/99/pre...hoca_WQ7YR.jpg
İngiltere Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Carlo Ancelotti, Roy Hodgson ve Avram Grant'ın geleceği tartışılıyor.
Geçen yıl lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan İtalyan teknik direktör Ancelotti yönetimindeki Chelsea, bu yıla da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Haftalarca liderliğini sürdüren, ancak sakatlıkların da etkisiyle hızlı bir düşüş yaşayan ve son 11 haftada sadece 10 puan alarak 5. sıraya kadar gerilen Londra ekibinde, kulübün sahibi Rus işadamı Abramovich'in yeni bir teknik direktör için her an düğmeye basabileceği yazılıyor.
Menajer Ancelotti, dün basına verdiği demeçte, şu ana kadar kovulmamasının kendisi için bir şans olduğunu söylemişti.
Ligin köklü ve en fazla şampiyonluk yaşayan takımlarından Liverpool'da da durum çok farklı değil. Geçen yıl istenilen sonuçların alınamamasının ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile yollarını ayıran ve Fulham'a UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan Roy Hodgson'ı takımın başına getiren Liverpool, şampiyonluk yarışından uzak bir görüntü sergiliyor.
İngiliz basınında yer alan haberlerde, kulübün yeni sahiplerinin, İngiliz teknik adamın kredisinin tükendiğini düşündüğü yorumları yapılıyor.''Kırmızılar'', şu ana yaptıkları 20 maçta 25 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor.
Geçen yıl son haftalarda ligde kalmayı başaran West Ham United, bu yıl da ligin dibine demir atmış durumda. İtalyan Gianfranco Zola'yı kovduktan sonra yerine bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ı getiren Londra ekibinde kötü gidiş devam ediyor.
22 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik alan West Ham United, 20 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.
Carlo Ancelotti
Avram Grant dedim.
Grant Hala Takımın Başında Kalırsa Şok Olurum. Ancelottiyi Kovmak Hata Olur Zamanında Ranieri Gibi Yeteneksize Uzun Yıllar Dayanan Takımın Avrupa Aslanı Ancelottiyi Kovması Çok Büyük Hata Olur.
Avram Grant gider.
Houllier ise kovulacak son adamdır premier lig'de.
Geçen yıl 38 maçta 8 mağlubiyetle ligi bitiren Villa, bu yıl henüz 21. haftada 10 mağlubiyet aldı.Millet olarak seviyoruz böyle iddialı yorumları nedense.
wolfsburg bu sezon oynamadı avrupa kupalarında, uefa'da oynayabilir.ama o bolgede 4 tane oyuncu var.zaten mancini tek forvet oynatıyo city'yi.izleyip görecegiz :)
Sonunda aldılar..
Tevez-Adebayor-Dzeko bu 3lüden aynı anda kaçı oynayabilecek merak ediyorum.Belki Ade ayrılabilir.
büyük ihtimalle adebayor ayrılacak.
tevez-dzeko olması çok düşü ihtimal gibi geliyor bana. mancini dzeko'yu öve öve bitiremiyor tevez'i hiç düşünmeden kesecektir şahsi fikrime göre.
tevez zaten ayrılmak istiyor. (her ne kadar kararımı değiştirdim desede) gidemezse yedek kalır.
Tevez'i yedek bırakmak futbol tarihinin en büyük bonkürlüğü olacak herhalde.:D(Owen'ı yedek bırakmak ile kapışabilir.)
Resmen City'de.
http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news...signs-for-City
10 numarayı giyecek.
Dzeko beklentileri karşılayacak mı City'de merak ediyorum.
UEFA'da oynayacaktır çünkü Wolfsburg'ta Avrupa kupalarında oynamadı..Eğer oynarsa UEFA'da temsilcimiz açımızdan kötü olur..