Sayfa 472 / 492 İlkİlk ... 372422462470471472473474482 ... SonSon
14,131 ile 14,160 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ManU zannettim, bir an -oha- dedim. aslında süper transfer olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Dzeko tabikide iyi oyuncu fakat sorun futbolcuda felan değil.Takım olması lazım artık City'nin saha içinde bir sistem oturtması , oyuncu kadrosunun birbirine alışması lazım.Bu da zamanla olabilecek birşey , milyon eurolar dökmesine gerek yok her oyuncuya , kadro olarak zaten gayet iyiler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de ManU zannettim City'i ekledim başlığa (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Manchester United'a sadece United denir arkadaşlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dzeko ve tevez hayalimdeki forvet ikilisiydi. bakalım ne olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iyi transfer ama takim forvet doldu sezon sonu adebayoru yollarlar büyük ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa maclarında oynayabilecekmı?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Adamlar 3-5 değişiklik yaptı Avrupa kupalarında, bu soru birden ara transfer döneminin en popüler sorularından biri haline geldi Cevabı da gayet karmaşık, yorum sahibi yüzde 90 insan cevabı bilmiyor

9. Default

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Klasik ve Her Transferin Klişe Sorusu Evet Avrupada Oynayabilecek mi?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

wolfsburg bu sezon avrupa kupalarina katilmadi benim bildigim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Wolfsburg UEFA'da oynamadıysa oynayabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yazık oldu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Baskette Phil Jackson , futbolda Ferguson 100 yaşına kadar çalışır .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

14. Default

M.city transferde ne yaptığını bilmeden alıyor satıyor değiştiriyor,tam olarak takım olduklarına inanmıyorum ve tam gelişmekte olan 1 2 yıla dünyanın en iyi forveti olabilecek dzeko daha oturmuş, ne yaptığını bilen bir takıma gitseydi daha iyi olabilirdi. m.city bir risk onun için

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ölürüm de ManU'yu bırakmam diyo yani.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamın oğlu İngiltere alt liglerinden bir takım çalıştırıyor. Sir de Demirören hesabı oğluna bırakır anca , O'nun pişmesini bekliyor bence

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Hangisi önce kovulacak?

İngiltere Premier Ligi'nde görev yapan üç teknik adamın ne zaman görevine son verileceği tartışılıyor.

İngiltere Premier Lig'de görev yapan teknik adamlar Carlo Ancelotti, Roy Hodgson ve Avram Grant'ın geleceği tartışılıyor.

Geçen yıl lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan İtalyan teknik direktör Ancelotti yönetimindeki Chelsea, bu yıla da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Haftalarca liderliğini sürdüren, ancak sakatlıkların da etkisiyle hızlı bir düşüş yaşayan ve son 11 haftada sadece 10 puan alarak 5. sıraya kadar gerilen Londra ekibinde, kulübün sahibi Rus işadamı Abramovich'in yeni bir teknik direktör için her an düğmeye basabileceği yazılıyor.

Menajer Ancelotti, dün basına verdiği demeçte, şu ana kadar kovulmamasının kendisi için bir şans olduğunu söylemişti.

Ligin köklü ve en fazla şampiyonluk yaşayan takımlarından Liverpool'da da durum çok farklı değil. Geçen yıl istenilen sonuçların alınamamasının ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile yollarını ayıran ve Fulham'a UEFA Avrupa Ligi'nde final oynatan Roy Hodgson'ı takımın başına getiren Liverpool, şampiyonluk yarışından uzak bir görüntü sergiliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, kulübün yeni sahiplerinin, İngiliz teknik adamın kredisinin tükendiğini düşündüğü yorumları yapılıyor.''Kırmızılar'', şu ana yaptıkları 20 maçta 25 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor.

Geçen yıl son haftalarda ligde kalmayı başaran West Ham United, bu yıl da ligin dibine demir atmış durumda. İtalyan Gianfranco Zola'yı kovduktan sonra yerine bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ı getiren Londra ekibinde kötü gidiş devam ediyor.

22 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik alan West Ham United, 20 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Carlo Ancelotti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Avram Grant dedim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

20. Default

Grant Hala Takımın Başında Kalırsa Şok Olurum. Ancelottiyi Kovmak Hata Olur Zamanında Ranieri Gibi Yeteneksize Uzun Yıllar Dayanan Takımın Avrupa Aslanı Ancelottiyi Kovması Çok Büyük Hata Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avram Grant gider.

Houllier ise kovulacak son adamdır premier lig'de.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Houllier ise kovulacak son adamdır premier lig'de.

Geçen yıl 38 maçta 8 mağlubiyetle ligi bitiren Villa, bu yıl henüz 21. haftada 10 mağlubiyet aldı.Millet olarak seviyoruz böyle iddialı yorumları nedense.

23. Default

wolfsburg bu sezon oynamadı avrupa kupalarında, uefa'da oynayabilir.ama o bolgede 4 tane oyuncu var.zaten mancini tek forvet oynatıyo city'yi.izleyip görecegiz

sakary Ali Misafir

Sonunda aldılar..

Tevez-Adebayor-Dzeko bu 3lüden aynı anda kaçı oynayabilecek merak ediyorum.Belki Ade ayrılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sonunda aldılar..

Tevez-Adebayor-Dzeko bu 3lüden aynı anda kaçı oynayabilecek merak ediyorum.Belki Ade ayrılabilir.
    büyük ihtimalle adebayor ayrılacak.

tevez-dzeko olması çok düşü ihtimal gibi geliyor bana. mancini dzeko'yu öve öve bitiremiyor tevez'i hiç düşünmeden kesecektir şahsi fikrime göre.

tevez zaten ayrılmak istiyor. (her ne kadar kararımı değiştirdim desede) gidemezse yedek kalır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tevez'i yedek bırakmak futbol tarihinin en büyük bonkürlüğü olacak herhalde.(Owen'ı yedek bırakmak ile kapışabilir.)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 numarayı giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dzeko beklentileri karşılayacak mı City'de merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

UEFA'da oynayacaktır çünkü Wolfsburg'ta Avrupa kupalarında oynamadı..Eğer oynarsa UEFA'da temsilcimiz açımızdan kötü olur..

Mesaj Yetkileri