Selçuk Şahin ile kıyaslanır mı yahu? Selçuk Opel ise, Mehmet Mercedestir.
Sapla samanı karıştırmayın. :)
Printable View
Selçuk Şahin ile kıyaslanır mı yahu? Selçuk Opel ise, Mehmet Mercedestir.
Sapla samanı karıştırmayın. :)
topal sahsen iyi transfer valenciada kendini gelistirdi defans ozelligide iyi olan bir oyuncu. hayirli olsun
Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı.İyi para almış Mehmet.Boğa sevdasından vazgeçmiş :D
aykut hoca o kadar para vermez topala
aurello yada apyahın performansını versin 5 alsın banane yöneticiler düşünsün parasını :)
Gelmesine çok sevinilecek heyecanlanılacak bir futbolcu değil ama bir Selçuk da değil, hayırlı olsun inşallah en verimli şekilde kullanırız.
Mesele Mehmet Topalı almış olmak degil yeğen mesele Selçuk Sahine bağlı olmaktan kurtulmak. Kimse hesaba katmıyor ama Recep Niyaz ve Salih Uçan yeterince yaratıcı oyuncular sadece onlari oynatabilecek yürekli bir hoca, hoş görecek sabırlı taraftar gerek.
Hiçbi zaman medyada çıkan haberlerdeki fiyatlar gerçeği yansıtmadı.. KAP'a yapılacak açıklamayı bekleyelim..
Hayırlı olsun Mehmet çok geliştirdi kendini.Başarılı olacaktır.Bizden de akıllı taraftarların tepki göstereceğini sanmıyorum.İçip içip maça gidenler illaki tepki gösterir maçlarda pek kaale almaması lazım.Artık profesyonel Dünya'da yaşıyoruz.Eskisi gibi 'yürü be oğlum,sen bizim kaptanımızsın at boş mukaveleye imzanı bakayım' gibi devirler yavaştan kapanıyor.
Yabancı hakkı düşürüldükçe Türk oyuncular değere biniyor. Umarım yıllık 2 - 2.5 M €'dan fazla para verilmez.
M.Topal hiçbir zaman (GS için canımı veririm. Çocuğu kesseler Fener' e gitmem. Doğuştan Galatasaraylıyım, kimse beni Fener' e gönderemez.) tarzı açıklamalar yapmadı. Bu yüzden ıslıklanması için bir sebep yok. Profesyonel bir oyuncu gibi davranmaya devam ediyor. Helal olsun.
Eğer yönetim düşerse yeni gelecek yönetimın yapılandırma çalışması çok farklı olacaktır. Böyle bir durumda transferler bir müddet sarkacaktir
Mehmet Topal borsaya bildirildi. Umarım hayırlara vesile olur.
Zaten normal maçlarda her oyuncu gibi ıslıklanır ama milli takımda zannetmiyorum öyle bişey olucağını
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
ilk mesaj benden olsun :D
mehmet topal geldimi şimdi son durum ne
borsaya bildirdik işte.
gelirse bizimdir, gelmezse zaten hiç bizim olmamıştır.
Çok uzadı sanki.
Pek uzadi sayilmaz, henuz transferin ilk gunleri. Oncesine gore hizliyiz bile, elemeler baslayana dek kadroyu kuracaz bu gidisle. Hasan Ali, Mehmet Topal yavastan milli takimi olusturuyoruz.
Yok transferler hızlıda görüsme uzadı sanki.Kuyt'ı borsaya bildirdikten kısa bir süre sonra açıklamıslardı diye hatırlıyorum.
Ahmet Ercanlar @chemedya
Mehmet Topal mac basi ucretiyle birlikte 2.700 gibi bir para alacak. Garanti parasi ise 2 milyon Euro civari.
Gitti güzelim 10binlerce küsür mesaj. :)
Mehmet Topal transferi bu gün yapılacak mahkemeye göre açıklanacaktır. Umarım alırız, yerli statüsünde alabileceğimiz en iyi isim.
Aykut Kocaman, hastayım senin transferlerine yahu :)
İlk defa hep gerekli yerlere transfer ihtiyacımızı karşılayacak ve maddi düzey düşünülerek yapılıyor. Emin adımlar atıyoruz. :)
Sinan Engin: Aziz Yıldırım ile konuştum. Fenerbahçe müthiş bir transferin peşinde. Eğer bu transfer gerçekleşirse yer yerinden oynar.
diye birşey gördüm bir Fenerbahçe sayfasında.
Benficalı Luisao ile ilgilenildiği yazılıyormuş Portekiz ve Brezilya basınında.Ersin Düzen yazmış.İlk bu sitede yazılmış.
http://iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=460
http://b1206.hizliresim.com/y/u/8st5j.png steven gerard olabilir mi :)))
Emre'nin yerine Gerard. :D
Liverpool ve Gerrard birbirlerini bırakmaz ki, gözümde dünyanın en iyi kaptanlarından biri belkide en iyisidir, hayali bile güzel be.
Yalnız şu resimde adam bişeler demiş sonra da birden Gerrard çıkmış ortaya, nerden vardı Gerrard'a nasıl ilk aklına o geldi anlamadım.:)
yalniz 2. yorum cuk oturmus
"Eto bitmis" ilahi oktay :D
sinan enginin konusmasinin zamaninda oktayin duyumundan bir farki yok su an icin.. aziz baskana yakin birisi ama baskanin cikip cikmayacagi belli degil hele bir ciksinda sonra tahminde bulunuruz :)
Barcelona bile alamaz Gerrard'ı. Gerrard ve Liverpool birbirini bırakmaz , bırakamaz , bıraktırmazlar :D
Bu saaten sonra transfer falan yapmazlar başkanın ceza alıcağı kesinleşti son tahliye çıkmama olayından sonra...