Mehmet Topuz'un yerine ortasaha bakılmalı Cristian ve Alex yeterli gibi ama Mehmet Topuz yetersiz.
Mehmet Topuz'un yerine ortasaha bakılmalı Cristian ve Alex yeterli gibi ama Mehmet Topuz yetersiz.
Çok daha iyi olucaktır emenike abdullah kiğılı demişti içerden çıktığında bambaşka biriydi tutamadık diye...
iyi olurda 42 milyon verilecek bir oyuncu hicbir zaman olamaz
42 olmasa 32 olur 32 olmasa 22 olur. Türkiye'de 22M € az para mı ? Stoch'a 12-15M teklif edildi denilince aaaouuvv süper para satalım diyoruz. Emenike'ye 22-32 milyon € değer biçilince gözümüzü kırpmadan satardık heralde. Emenike'yi Türkiye'den gönderen,kaçıran basına yazıklar olsun.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
emenike hiçte abartıldığı kadar iyi bi futbolcu değil değil 42 15 ederse spartak öpüp başına koysun futbolu rus kulüplerinde para kazandıktan sonra bırakır bence
Valencia Kulübü Futbolcusu Mehmet Topal ın Transferi için görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=219928
çok iyi be demekki anlaştılar
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
Kulübümüz, Mehmet Topal'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Fenerbahçe ve Valencia kulüpleri, Mehmet Topal'ın bonservisi için 4,5 milyon euroya anlaşma sağladı.
ah emre ah biraz akıllı olaydın be koçum şu takımda nasıl olmazsın senya
topal-emre-costa 3lüsü ne güzel olurdu orta saha
Emenike 15 Milyondan fazla etmez ne 42 si![]()
Topal-Emre-Lass daha bir güzel olurdu.
Ben Costa'yı istemiyorum aynı verimi Cristian'da verebilir bence.
Süper haber be işte budur.Alex'li oynayacaksak Topal-Cris yeter bence ama Alex olmayacaksa çok kaliteli bir orta saha daha lazım.
Mehmet Topal 2.Emre vakası olabilir açıkcası ben Mehmet'in baskıyı kaldıracğaını düşünmüyorum
mehmete bi baskı yapalacağını ben düşünmüyorum emre ile mehmet çok ayrı kutuplardalar
Topal Fenere gelirse kendine yazık eder.
önce borsaya bildir sonra formayı giydir inş borsaya bildirilip gerççekleşmeyen transfer olmaz![]()
Bende Mehmet'e tepki beklemiyorum.Hadi Emre sahada çok sinirliydi kavga edip duruyordu tepki çekiyordu Mehmet çok sakin biri.Eger Gs taraftarı Mehmet'e tepki gösterirse onların küçüklüğü olur bu durum.
Mehmet Topal: "Her şey yolunda, iki tarafında anlaşmasına ve sözleşme imzalamama çok az kaldı"
http://www.ntvmsnbc.com/id/25094451/
http://www.futbolingo.com/haber/4910...ay-benim-yuvam
tamam emre kadar olmazda sahada en azından bi ıslıklanır ki çok normal bence
ertem şener @_ertemsener
mehmet topal ile 5 yıllık sözleşme yapılacak ve yıllık 2 milyon 800 bin euro+maç başına 15 bin euro valencia 'ya bonservis için 4,5 mil.euro
Topal icin hayirli olsun.transfer icin uzulmedim.tepki gosterilecegini de dusunmuyorum.
Mehmet Topal çok absürd bir açıklama yapmadığı sürece kimse tepki falan göstermez. Bizde topunu oynadı, para kazandırdı ve gitti. Şimdi Fenerbahçe istemiş, o da uygun görmüş. İki tarafa da hayırlı olsun.
Mehmet Topal'a tepki olacağını hiç zannetmiyorum. Hatta Arena'ya gelince alkışlanacaktır.
mehmet topal galatasarayla emre kadar özdeşleşmiş bir futbolcu değil bence yuhlanabilir ama alkışlanırsa güzel bi duruş olurGalatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, sarı-kırmızılı camiayı çok özleyeceğini söyledi.
"G.Saray ise benim sadece eski kulübüm değil. Mehmet Topal'ı Mehmet Topal yapan camia. G.Saray benim yuvam, ailem... Avrupa'da hem bayrağımızı hem de Galatasaray'ı temsil ettiğime inanıyorum. Bu ağır bir sorumluluk. Uzun yıllar Avrupa'da oynamak istiyorum... Profesyonel bir dünyanın parçasıyım... Bu yüzden son söz her zaman Valencia kulübünde."![]()
-------------------Volkan------------------
GG----Bekir(Serdar)---Yobo---Hasan Al
--------Cristian--------M.Topal----------
D.Kuyt---------Alex------------Stoch
----------------Sow-----------------------
Böyle bir 11 olabilir seneye. Ama daha takviye gelicektir şuan ki durum bunu gösteriyor gibi.