Aslında Martins bence çok kaliteli bir forvet fakat bir türlü dikiş tutturamadı gittiği takımlarda. Newcastle'daki performansını gösterse iyidir Birmingham için...
Printable View
Aslında Martins bence çok kaliteli bir forvet fakat bir türlü dikiş tutturamadı gittiği takımlarda. Newcastle'daki performansını gösterse iyidir Birmingham için...
Daha iyi takımlara layık...
en iyi özelliği bencilliği.çok gol atar ama takımı taşıyamaz.takım içi dengeleri bozabilecek bir oyuncu.parasıda çok bence genç bir oyuncu ama sonuçta liverpool bir manc.city değil parayı nerden bulduysa :)
liverpool orta sahası ve defansı çok kalitesiz.bu şekilde orta sıra takımı olur anca.çok gol atar ama çok gol yer.
Bu Adamı Bir Tek Ben Beğenmiyorum Heralde?
Neler Yapacağını Göreceğiz.
Yapma bunu bize :)
Arda ve Suarez . . .
Bir sonraki mesajında Avrupa'ya gidebilecek oyuncular olarak bahsetmişsin fakat Arda ile Suarez'in fiyatları asla bir tutulamaz hatta birbirine yaklaşamaz bile bana göre (:
İkisinin oynadığı top'a ve yaptığı istatistiklere takımlarına kazandırdıklarına bakarsak bile bu rahat anlaşılır.
arda 'ya şu anki haliyle 10 milyon euro bile veren olmaz.etmez demiyorum dikkat edilirse.
euro 2008 de gitseydi avrupaya 25-30 bile ederdi.ama işte kendileri avrupa kupası kazanmadan gitmek istemediği için bugün bu durumda.
Ben içimden geçeni söyledim yahu .) West Ham bunu bırakmaz sezon sonu. Ba'ya parayı verirlerse kalır West Ham'da.
Ben de şuan demiyorum.Şuan desem Necip demezdim değil mi? :)
Off, o bonservis bedeli ne öyle ya. Bu kadar vereceklerdi, Neymar'ı falan alsalardı madem.
ne zaman peki?necip için kendini geliştirmiş hali yazmışsın ona bişey demiyorum ama ardanın yüksek paralara gideceği dönem euro 2008 sonrasıydı.arda 24 yaşına girdi artık.eu pasaportu yok zaten.
Aslında ben Ardayı çok sevmem.Yani oyun stili,ağırlığı ama yetenekli adam ona diyecek bir şey yok.Euro 08'de ayrılsaydı çok rahat Suarez gibi büyük fiyatlara giderdi.Ama gitmedi,Hasan Şaş olmayı seçti.Ben de bundan bahsediyorum işte gidebilecek potansiyeli vardı.Potansiyel asla kaybolmaz ama oyuncu geliştirmezse bir işe yaramaz.Ortada bir Arda Suarez kıyası yok,ortada yetenekli Türk futbolcular ve Suarez kıyası var.:)
nuri şahin var umarım o gider artık :) yüksek paralara.
barçaya gelip xavinin veliahtı olsa keşke :)
Suarezi balon transfer görünlere şaşrıdım biraz hollanda liignde harikalar yaratan bir oyuncu tamam hollanda ligiyle epl bir değil ama sonuçta dünya kupasındada izledk bu adamı gayette iyiydi liverpoola faydası çok olur
Suarez fizik olarak Premier Lig seviyesine çıkmayı başarabilirse Liverpool'da çok iş yapar.
Liverpool kulübü transfer isteğinde bulunan Fernando Torres'e olumsuz cevap verdi.
Hafta başında Chelsea'den büyük bir teklif alan ve Liverpool kulübüne transfer isteğinde bulunan İspanyol forvet oyuncusu Fernando Torres Liverpool kulübü tarafından reddedildi.
Liverpool kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Fernando Torres'in bu akşam yaptığı yazılı transfer isteği reddedilmiştir. Kulübümüz ile uzun dönemli sözleşme imzalamıştır ve kulüb kendisinden kulübe yaptığı katdıdan dolayı onur duymasını bekliyor" ifadeleri yer aldı.
İspanyol forvet Fernando Torres İngiliz ekibine 2007 yılında Atletico Madrid'ten transfer olmuştu. Liverpool kulübü oyuncunun bonservis bedeli için 20.3 milyon paund(40.6 milyon dolar) ödemiş ve kulüp tarihinin en pahalı trasnferini yaparak golcü oyuncu ile 2013 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.
Torres 2010 Dünya Kupasından döndükten sonra sakatlıklarla mücadelede etmiş ve takım arkadaşları İspanyol oyuncunun sergilediği kötü performansı telafi edememişlerdi.
Liverpool İngiltere Premier Ligi'nde 7. sırada ve 4. sırada bulunan Chelsea'nin de 9 puan gerisinde bulunuyor. Kırmızılar geçmişte yaşadığı muhteşem zaferlere rağmen ligde bir ara küme düşme hattınına çok yaklaşmıştı.
Fernando Torres transfer olma isteğini yazdığı sırada Liverpool kulübü'nün Ajax'tan transfer ettiği oyuncu Luis Suarez sağlık kontrollerinden geçiyordu.
Chelsea kulübü ise Fernando Torres'i transfer etmek için Liverpool'a 46 milyon avroluk teklifte bulunmuş fakat Liverpool kulübü bu teklifi reddetmişti.
Sporx
İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa, adı bir süredir Galatasaray ile anılan Amerikalı orta saha oyuncusu Michael Bradley'in transferini bitirdi.
Son iki gündür Michael Bradley - Galatasaray flörtü yeniden alevlenmişti! Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck ve Sportif Direktörü Max Eberl'in Michael Bradley konusunda yaptığı açıklamalar Alman basını tarafından "Michael Bradley Galatasaray'a" gidiyor şeklinde yorumlandı.
Hem Galatasaray cephesi hem de Borussia Mönchengladbach cephesi Michael Bradley'in transferi hakkında resmi bir açıklama yapmazken; ESPN günün en iddialı haberine imza attı ve Aston Villa'nın Michael Bradley'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.
Almanya Bundesliga'da bugün Frankfurt ile karşı karşıya gelen Borussia Mönchengladbach'ta teknik direktör Michael Frontzeck Michael Bradley'i kadroya almamıştı. Mönchengladbach cephesinde yaşanan bu gelişmeler ve Bradley'in kadroya alınmaması Alman basınında transfer spekülasyonlarını da arttırmıştı.
Mönchengladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, kulup ismi vermeksizin Michael Bradley için gelen teklifi kabul ettiklerini ve artık bu aşamadan sonra kararın Bradley'in kendisinde olduğunu daha önceden açıklamıştı.
2008 yılında 2,5 milyon avroya Heerenveen'den Mönchengladbach'a transfer olan Bradley 76 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Bradley 50 kez de ABD milli takımının formasını giydi ve 8 gol kaydetti. 23 yaşındaki oyuncunun babası Bob Bradley de halen ABD Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.
Sporx
7 m € karşılığında transfer olmuş. 3.5 yıllık sözleşme imzalamış.
http://www.safc.com/news/20110129/bl...256213_2279702
Muntari'yi de sezon sonuna kadar kiralamışlar.
Sessegnon müthiş bir adam , Muntari - Cattermole önlerinde sessegnon çok sağlam orta saha olur
Muntari - Sessegnon gibi 2 tane dayanıklı adam aldılar ortasahaya. Ellerinde birde Cattermole gibi bir aygır var. Öğrenmemiz gereken çok şey var çooook.
Tevez'i yıllardır isteyen bir takım olarak Demirören'in adına ben istiyorum seni Tevez gel bize başarı desen yok para desen yok tam aradığın takımız valla.:zuhaha
Arkadaşlar sanırım city'de çalışan antrenör mü ne varmış ona benzer bişe :) O adamla kavga etmiş araları bozulmuş city'le sonrasını biliyosunuz....
Sunderland bu işi biliyor...;)
Chelsea'nin milyarder sahibi, kulübe borç yüklememek için İspanyol yıldızın masraflarını cebinden ödeyecek.
İngiltere'nin iki büyük kulübü Chelsea ve Liverpool'un Fernando Torres çekişmesi hız kesmeden devam ediyor.
Bilindiği üzere Liverpool, Chelsea'nin teklifini ve Fernando Torres'in transfer isteğini geri çevirmiş ve İspanyol yıldızı bırakmak istemediğini göstermişti. Fakat Chelsea uslanmak bilmiyor. The Mirror'ın iddiasına göre kulübün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, şahsen finanse edeceği bu transfer için en az 100 milyon avroyu gözden çıkardı.
Buna göre, Abramovich Torres'in bonservisi için Liverpool'a yaklaşık 60 milyon avro ödeyecek; Torres'in beş yıllık sözleşmesi imzalaması durumunda ise 50 milyon avro civarındaki bir miktarı kulübe borç yüklememek için kendi cebinden verecek.
Goal.com İngiltere'nin ortaya çıkardığı üzere Liverpool, Torres için 60 milyon avro civarında bir bonservis bedelinin yanı sıra Nicolas Anelka'yı istemişti.
Verin Anelkayı bir de 60 milyonu alın adamı işte Torres Anelka'dan daha iyidir....
Torres, her türlü iş yapar 60 değil 160 versen gam yemezsin... :)
Umarım olur transfer, mavi Torres'e yakışır.. :p
Hey Allah'ım :) O parayı verecek başka adam mı bulamamış :)
Bende Ozanı Dövmek İçin Çıldırıyorum:n:
Varıyım Adanaya Gidiyim Ben:p
torresi çok severim ama 3 yıldır torreste bir gelişme yok bence.sakatlık,formsuzluk da sık sık yaşıyor.
60 milyon euro artı anelkayı vermek bildiğin enayiliktir.