Originally Posted by
Sekopej
Kimse sana saldırmayacak...
Mesaj atarken 2 kere düşünüp öyle atalım, ilk mesajında belirtmek istediğini laf sokmadan da belirtebilirdin. Burada daha yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız var, olaya duygusal yönden bakan, kendini tutamayıp mesaj yazan arkadaşlarımız var.
Biz onlara örnek olmalıyız, ben de isterim çoğu şeyi tartışmayı ama bizde tartışmanın amacı karşı tarafa laf sokma olduğu için hep sağlıklı bir tartışma ortamı oluşmuyor. Bu nedenle de zaten forumda dikkat ederseniz pek futbol bölümüne mesaj atmam.
Yukarıda Anelka için yazdıklarını ben ne bir yerde okudum ne de duydum. Böyle şeylerle karşılıklı tartışma olmaz. Ben de Fenerbahçe kötü oynuyor, Avrupada bu sezon da başarı olmaz diye düşünüyorum ama karşımda bunu Fenerbahçe'yi küçümsemeden tartışacak rakip takım taraftarı kimse olmadığı için bunları burada yazmıyorum.
Bu konuya artık daha çok dikkat edeceğim, rakip takımı küçümseyen, alay edici, fanatizm içeren mesaj gördüğümde kimseye acımayacağım.
Sizleri daha olgun mesajlar yazmaya davet ediyorum, bilhassa belirli yaşa gelmiş olgun üyelerimizi.
Ayrıca neondh, seni son kez uyarıyorum. Diğer yönetici arkadaşlarım da uyardı, böyle şiir yazar gibi her cümlede satır başı yapma. Forum düzenenini bozmaktan uyarı alabilirsin. Paragraflara ayırarak yaz ya da hiç ayırmadan yaz ama böyle alt alta yazma...