Siteden Yalanlama gelmedi![]()
Siteden Yalanlama gelmedi![]()
Vestel Manisaspor'da santrfor arayışları devam ediyor. Kulüp idari menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada isim belirtmeden yurt dışında 3, Türkiye'de ise 2 isimle temasta olduklarını belirtti. Alınacak futbolcunun kiralık veya bonservisi ile olup olmayacağı konusunun henüz kesinlik kazanmadığını kaydeden Turgat, ''Her ikisi de olabilir, ancak santrforun ismi, Altay ile oynayacağımız hazırlık maçından sonra kesinlik kazanacak'' dedi.
Öte yandan, Vestel Manisaspor'un, Beşiktaş'ın kiralık vereceği Gökhan Güleç ile her konuda anlaşma sağladığı ve bu oyuncuyu kiralayabileceği öğrenildi.
31.07.2007
Kaynak : AA
o kadar havaya girmeyelim bence![]()
avrupa da 30 yasına gelmemıs
yıldız denılen futbolcuları Türkiyeye getirmek cok zor
Aziz yıldırım da getiremez
ancak 35 inden snra getiriri
olay bu
Beyler boşverin o konuşsun ayrıca fb.org 2.defa Başkan yıldız oyuncu demedi diye haber yapıyor medyanın gazına geldik gibizaten m.topuz tam yıldz sayılmaz
emin değilim yasiteden açıklamada yok...
Daha öncede sölemiştim 2 3 yerde okudum mehmet topuz için seçim sonrası bekleniyormuş galiba başbakan girecek devreye ama ben yinede umutsuzum kayseri vermez ne olursa olsun tabi siyasi müdahale olmazsa![]()
doğru ya hangi gazete yazmıştı onubaşbakan olaya el atacak diye
milli davaya döndü transfer
![]()
Bugün bile Anelka'nın peşinde Juventus, Arsenal, Valencia, Villarreal gibi ekipler var, neresi yıldız değilmiş?![]()
(/s)
eet juventus da yedek oyuncu olan appiaha yıldız dersenız ben de milan da appiahın juveden oynadıgından cok daha fazla oynayan giuntiye yıldız derim
kezman gibi 6-7 sene oncesınde parlamıs
ama daha snra gittigi heryerde anlasılmıs ve gonderılmıs oyuncuya yıldız da diyebilirsiniz hadi bunları bırakın kezmanın oynadıgı oyuunu gordukten sonra kezmana hala yıldız mı dıosunuz?
hakan sukurun arjantın versıyonu ariel ortega
arjantın dısında cok nadir iyi top oynadı o da parmada biraz oynadı
gerisi hayal kırılıgı hakan avrupada neyse ortega da o
nicolas anelka
eet bun da yanılmısım gercekten yeteneklı yıldız oyuncu
ama feneerbahceye futbol oynamak ıcın gelmedıgı direk belli oldu
parasını aldı gitti
adamı takdir ederım
fenerbahcenın kazandıgı o sampıyonluktan snra bu sanpıyonlugun hakedılmeden futbol oynanmadan kazanıldıgını bildigi icin soyunma odasında sevınmesmıtı bıde hatırlıorum futbolu bıldgını goruorz
ayrıca Türkiyede fenerbahcenın iyi futbol oynamadınıgı ve en iyi futbolu en buyuk rakibin oynadıgını soleyecek kadar da cesur
simdi saldırcaksınız bana
ama bunlar gercekler arkadaslar
Sen nasıl istiyorsan öyle düşün.Artık sana cevap yazmaktan bıktım ben.Hergün gelip bizi tahrik edıosun burda sonrada bunlar gercekler diyorsun.Şampiyon oldukmu sonucta sizi gectıkmi gectık fazla söze gerek yok yani.Hakedilmeden diosun ben bunu şike diye algılarım ve bunu demeye senin hiç hakkın yok şimdi sizin konuay gider bir kac sayfa yazı eklerim o zaman hakeldilmeden nasıl kazanılrımıs onuda görürsün.![]()
bana burda
sizin falan derken neden bahsedıosun
ben burda herhangı bişeyi temsil ıcın bulunmuorum.ayrıca sunu soleyım haketmeden derken şikeden falan bahsetmedım ben sadece saha da oynanan futboldan bahsettım.şikeyi aklına getiren her zaman ki gibi sensin degerli fenerbahceli kardesim.benım aklıma hiç gelmemişti.haa hakem hatalarından bahsetmemı ıstıosan o sezon fenerbahce lehine hata cok fazla yapılmıstır.ama adı ustunde hatadır.ben bunda art niyet aramam.bahane de etmem.burası da yeri diil.tskrler
kardeş bir oyuncunun yıldız olup olmaması onun ne kadar forma giymesiyle alakalı değil! kezman çok kaliteli bir futbolcu öyle ki chelsea'ye kadar yükseldi... ortega zamanın en iyi 10 numaralarından biriydi 2002 dünya kupasını hatırla nasıl performans göstermişti,anelkada çok iyiydi ama psikoljik sorunları var hepsi bu... ama ne desem anlamıyorsun sana bahane bize göre şahane bu oyuncular![]()
Kimse sana saldırmayacak...
Mesaj atarken 2 kere düşünüp öyle atalım, ilk mesajında belirtmek istediğini laf sokmadan da belirtebilirdin. Burada daha yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız var, olaya duygusal yönden bakan, kendini tutamayıp mesaj yazan arkadaşlarımız var.
Biz onlara örnek olmalıyız, ben de isterim çoğu şeyi tartışmayı ama bizde tartışmanın amacı karşı tarafa laf sokma olduğu için hep sağlıklı bir tartışma ortamı oluşmuyor. Bu nedenle de zaten forumda dikkat ederseniz pek futbol bölümüne mesaj atmam.
Yukarıda Anelka için yazdıklarını ben ne bir yerde okudum ne de duydum. Böyle şeylerle karşılıklı tartışma olmaz. Ben de Fenerbahçe kötü oynuyor, Avrupada bu sezon da başarı olmaz diye düşünüyorum ama karşımda bunu Fenerbahçe'yi küçümsemeden tartışacak rakip takım taraftarı kimse olmadığı için bunları burada yazmıyorum.
Bu konuya artık daha çok dikkat edeceğim, rakip takımı küçümseyen, alay edici, fanatizm içeren mesaj gördüğümde kimseye acımayacağım.
Sizleri daha olgun mesajlar yazmaya davet ediyorum, bilhassa belirli yaşa gelmiş olgun üyelerimizi.
Ayrıca neondh, seni son kez uyarıyorum. Diğer yönetici arkadaşlarım da uyardı, böyle şiir yazar gibi her cümlede satır başı yapma. Forum düzenenini bozmaktan uyarı alabilirsin. Paragraflara ayırarak yaz ya da hiç ayırmadan yaz ama böyle alt alta yazma...
"YÜCE ATATÜRK"
kezmana biz deil dünya yıldız dior
giuntiden bize ne !
anelkadan kar edildi
ortega ismimizi dünyada tanıttı
anelkanın attığı golden sonra bile gülmediğini bilmiiyorsanda(yok efendim hakedilmeyen futboldan sonra sevinmemişte) buraya msj yazma
aslında bu msjı yazarak senin deyiminle saldırmış gibi oluyorum ama baktım ki bu cevapları sana veren yok ayrıca kotu rakibinden şampiyonluk çalamayan takımını sorgularsan daha iyi olu![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..