adamın sorunları olduğu açık. ii kar etti fener.
Printable View
adamın sorunları olduğu açık. ii kar etti fener.
Quote:
Originally Posted by sekopej
bence döndürülmemeliydi veya dönmemeliydi hata daha en baştaydı.hedefleri olsa bu kadar önemli maça semih le çıkacak konuma getirmezdi takımı.zico gibi kariyeri 0 olan bir t.direktöre emanet etmezdi 100.yılda.bana şimdi biri japonya yı dk na taşıdı filan demesin asya da kim var ki zaten.bence en başta hedefsiz olduğunu gösterdi ve a.yıldırım da o eski heyecan kalmamış gibi.tığkı f.terim in başarısız 2. gs maceraası gibi.kopan birşeyi eskisiyle dikmek yerine yeni kanlar takıma çok şey katabilirdi.
bence isim transfer etmek için transfer olmamalı. arastırma yapılmalı.
inşallah fenerbahcenin b, c, d planları vardır transfer için. eğer yeterli izleme yapılmadan oyuncu alınırsa cuvallanır.
fenerin bunu yapmadan atransfer yapacagını dusunuyorum. 5 günde 2 yeni isimle hiç olmaz bu.
fener cok hata yaptı
kar etti diyenlere gülüyorum. anelka fenere birşey vermedi. fener transferden sadece 3mn euro kar etti. o da zaten anelkaya verildi. ve takımı oyaladı. şimdi kimi alacak fener?Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
yanlış üstüne yanlış
Yorumlarına saygı duyuyorum ve olumlu veya olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Burası FB transfer haberlerinin konuşulduğu bir yer ve biz de yeterince transferle alakasız konuları konuştuk. Aziz Yıldırım olayı bu konu içinde tartışılacak bişey değil bence.Quote:
Originally Posted by scolari12111
Konunun amacından sapmaması için artık transferle ilgili gelişmeleri konuşalım diyorum....
ne dendi ince eleyip sık dokuyoz taraftarımız biras sabırlı olsun....bugün büyük başkan el salla diye bağıran taraftar yarın uefadanda erken elenirsek yıldırım istafa bağırır.........kredilerinin sonsuz oldunu filan zannediolar heralde......
ben yaptım serkan senin yorumunun üstünde. ne düşünüyorsun
bayağı bir ince eleyp sık dokudular onlar dokuya dursun seneye biter inş.
Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....
kardeş ben finansa bakarım ben finans olarak kar etti diyorum.
bence çok büyük bir hata var fb li değilim ama taraftara acıyorum.dalga manasında değil üzülüyorum yani.harakiri denen birşey var bilmem biliyor musunuz?ne hatırlattı size?bence a.yıldırım istifa etmeliydi.hiçbir dediğini yerine getiremedi çünkü.taraftar kaptanına değil de başkanına bağırmalı.
Bolton Anelka'nın formasını da tanıttı...
Ama FB resmi sitesinde tık yok.
Bu arada kar etti etmedi tartışmaları yersiz, son bulsun tartışmalar lütfen.
Quote:
Originally Posted by sekopej
fazla aramaya gerek yoq aslında alıcaksın genç yetenekleri sobisi we de jong gibi isimleri olacak bitecek walla 2 side harika sobisi finalde izledim jonguda hsv'nin eleme maçlarında izledim tabi bunlar benim yorumlarım ama böle oyuncular almaları lazım isim önemli deil
yerine bu aksam veya yarın yeni bir forvet alacaklar. alınca iki haberi beraber verecekler. govde gosterisi olacagı için anelkadan daha iyi olmalı. sabırsızlıkla bekliyorumQuote:
Originally Posted by e_mali
Hatta bannerlarda bile Anelka var :)
Piyango biletlerinde zaten önceden basılmıstı.
desene anelka biletleri elde kalacak:D
hayirlisi neyse o olsun
Sobis Milana Gitmis Galiba
Şu an 2 kontenjanımız var ve transfer sezonunun bitmesine 6 gün var.
Kesinlikle bir santrafor almalıyız. Gündemde Oliveira, Kezman, Nilmar, Sobis gibi isimler var. Kezman hariç diğer isimlerin gelmesinden yanayım. Oliveira, Nilmar ve Sobis hem henç hem de çok yetenekli santraforlar. Kezman'ın ahı gitmiş vahı kalmış. 27 yaşında, yaş önemli değil pek ama çok kötü. Dünya Kupası'nda hiçbir şey yapamadı, kırmızı kart gördü, iyi değil. Eski Kezman değil. Umarım Kezman alınmaz. Diğer transfer kim olur, bilemem ama kesinlikle sol bek olmalıdır. Sağ bek için Kerim, Serkan, Önder var. Kerim gün geçtikçe performansını yükseltiyor. Ümit Özat'tan bir an önce kurtulmalıyız. Veya stoper alınabilir Brezilyalı. Lugano ile oynayabilirler.
Doğru Kezman eski Kezman degil fakat eger Fenerbahce ye gelirse belki eski günlerine dönebilir bende kesinlikle alınabilirse Nilmar derim
lucianodan wazgeçmicekler anlaşılan walla artık yorum yapmaktan sıkıldım beceriksizliklerini izlioz 6gün daha izliyelim bakalım roger ismi filan geçior kezman ya 28liklerle ne işimiz olur ya böle oyuncular için diom....ii birini getirceksen olur 28 ama geçen başkan telegolde artık api gibi uzun wadede bizimle olacak genç oyuncular alacaz demişti
Valla ya Luciano nun bu takımda ne işi var
Sakatlık örnekleri :
Cisse : Dünya Kupası öncesinde sakatlandı. Liverpool'un vazgeçilmez adamıydı. Liverpool sakatlığından dolayı 1 yıllığına Marsilya'ya kiraladı Cisse'yi.
Ricardo Oliveira : Real Betis'te altın sezonunu yaşadığı sırada sakatlandı. Sao Paulo'ya 1 yıllığına kiralandı.
Örnekler çoğalır. Sakatlanan oyuncu, eğer uzun bir sakatlık yaşıyorsa, 3 ay-6 ay gibi, gönderilmeli. Bunun en yakın örneği de Cisse...
Alex, Appiah sakatlansa 3 ay kadar tamam kalsın, ama zaten faydası pek bulunmayan (faydası olsa geçen sene defans açığı vermezdik) Luciano'yu göndermeliyiz.
Yöneticilerden biri tüm Anelka biletlerini alır, Lugano ve yeni transferlerin piyango biletini bastırır :D
tüm fenerlilere hayırlı olsun
simdi fenerin iyi bir santrafor almasi laziim...
kezman gelirse çok iyi olurda şekip mosturoğlu kuradan sonra açıkladı önümüzdeki hafta nın ortalarına doğru transfer sonlancakmış
Anelka'nın parasıyla heralde artık transfer yapılır.. Gözünüz aydın
6 gün kaldı. Önümüzdeki haftanın ortaları, ayın 30'u ve 31'i :( Son gün mü transfer yapacağız? Bu kadar yanlış transfer politikası görmedim ben.
ama cok buyukde yildiz alamazlar... cunku sampiyonlar liginde yoklar..
ama nasıl sonlanacak birini mi alacaklar yoksa almayıp mı bitirecekler???
Çok büyük yıldıza gerek yok. Faydalı olabilecek adam alsınlar yeter. Ricardo Oliveira, Nilmar, Sobis gibi. Anelka'nın ismi vardı, geldi de noldu? Hiçbir şey yapamadan gitti. Kaliteli oyuncu gelsin, isim önemli değil.
yok abi sizin işte bize döndü :D
Bence Sobis i alamayız.Adamın maliyeti çok yüksek.Kesin gidip Kezman'ı alırlar :mad:
Anelka'yı da kaçırdınız yani. :) :) Şaka bir yana iyi oldu aslında Anelka'nın gitmesi.. Adam FB'de kendini hiç göstermedi. Öylesine oynadı, 1-2 maç adından bahsettirdi hepsi bu kadar.. Bolton'da da aynı sorun olacak bence. Çünkü Anelka, dev bir klüp istiyor.. Umarım FB faydalı bir transfer yapar santrofor için.. Eğer yapılmazsa; iş çok zor..
adamlara bak kezmani begenmiyolar :D
az öle mi olacak bilmem:) galatasaray tarafatarının transfer baskısı artınca canaydın bonnus simo gibi adam getirecem demiş saidoyu getirmişti bizimkilerde luganonun oğlunu getirdi genç yetenek gelecek vaadedior:) :)
Allah'a Şükür...
lig tv ve süperspor da gördüm kezman ve grafitte yi alıyomuşuz
başkana hiç bi suç bulunmamalı bence adam doğru olanı yaptı.düşünün bi başkanın değiştiğini...adam kendini taraftara sevdirmek için transferler yapcaktı.hem de dünyaca ünlü yıldızları getircekti belkide...milyonlarca dolar para harcanacaktı...başarısızlık halinde ise kulübün kasası zarar gösterecekti...böle olmasını mı isterdiniz??? bakın beşiktaşa demirören ne transferler yaptı en az 20 milyon dolar para harcadı...başarısızlık halinde Beşiktaşı çok kötü olaylar beklio.Galatasaray'dan bile beter olabilirler....
En iyisi başkan böyle olur hiç olmazsa geleceğimiz güvende...
gelelim transfer konusuna ;
Kezman çok ii bi santrafor her gittiği kulube yararı oldu a.madrid de geçen sezon ama 30 maçta sadece 8 gol attı bz böle bi santrafor mu acaktık???uyum sorunu da cabası...anelka gibi bi sorunumuz dahi olabilr...
sağ kanat alınacak diolar ; bu kim olacak ? bence en düzgün adam hamit...kalan 2 kontenjanı düşünürsek 1'i forvete gidecek diğerini ben bu mevkide kullnmaktan yana değilim...hatta medem artık takım ofansif bi futbol oynayacak bi santrafor daha alınsın...tuncay yeteri kadar ii bi santrafor değil tekrar o.sahaya çevrilebilir...
Bu arada Grafite nasıl bi adam bilgi verirseniz sevinirim...