Eboue yedek olmaz.
selçuk olacak orada :D
Printable View
Hasan Hüseyin Coşkun'dan bomba üzerine bomba :D Hocam ramazan fena çarpmış, düzelememişin Eboue sol bekte duruyor yav :D
Eboue solda nannar :D
:n: Gidip yatalım o zaman dimi? :D Solda alışmışım ben çağlar ve balta'ya. bakmadım o yüzden oraya ...
eboue solda oynayabilir kazımla değişmeli reyiz sağ bek oynar o zaman :D
Şimdi ben desem ki Rooney hemen biri yazacak
Muslera
Sabri-Ujfalusi-Servet-Hakan
Kazım-Selçuk-Ceyhun-Emre
Elmander-Rooney
diye... :)
bu işler böyle :n: Gelin gelmeden evi hazırlanırya hani, biz de adam gelmeden yerini hazırlıyoruz.
Emre solda oynarda şans veren yok malesef fw
Muntari bitmiş.
Muntari bitti ise gerçekten,bir sol beke ve ''gol atan'' bir forvete ihtiyacımız var.
Muslera,Melo,Eboue,Ujfalusi,Muntari veya başkası gelecek 5 yabancı olacak.Forvet de yabancı olacağına göre sol beke transfer falan olmaz :) Anca Eboue oynarsa oynar orda.
melo'nun yutupta bi videosunu izledim de, adam çok pislikmiş yahu, bu adamın değerleri olan bir galatasaray'da işi yok. keita'yı yolluyorsan, lugano'yu sevmiyorsan bu adamı da almayacaksın arkadaşım...
Gökmen Özdemir
Son durum şu; muntari, drenthe ve benayoun sıfır bonservis.. Riera 4 mil €.. Bu dörtlunun tamamı ok.. Tercihi gs yapacak.. 2si alınacak..
drenthe sol açık mı oynayacak?
engin'i koyalım daha büyük kazanç olur...
Drenthe"yi almayiz eger Muntariyi alirsak
Gokmen ozdemir ; Forvet icin gyan asamoah teklif edildi.. Bonservisi 8 mil €.. Gecen sene sunderland 15'e almisti.. Baros 2 gunde satilirsa alinabilirmis..
en mantıklı tercih benayoun muntari olur
Gyan gelmesin, Gyan golcü değil, 2. forvet oynarsa faydalı olur.
Benayoun'a neresinden bakarsak bakalım mantıksız bence.
Gyan Asamoah çok iyi olur
Gs her konuda anlaşmaya vardığı İsrailli oyuncu Benayoun'un transferinden oyuncunun eşinin Türkiye'ye gelmek istememesiyle vazgeçti (LİGTV)
Kadın haklı beyler.
Oh be
http://www.mirrorfootball.co.uk/tran...cle793383.html
2 kulup kapisiyormus Gyan icin
Umut Ofkeli ; Muntarinin menajeri Fabien Piveteau İstanbulda.. Ayrica Gyaninda Menajeriymis
Celal Gürcan: "Muntari konusunda sorun yok, transfer bitti diyebiliriz. Ben bir sorun yanaşanacağına inanmıyorum."
Bitti sayilir o Muntari transferide biz neden defansa hizli bir adam almiyoruz onu merak ediyorum. Barcelona taraftariyimda onlarda öyle, defansa adam lazim diye takim bas bas bagriyor ama transfer yok o bölgeye, bizdede yok :/
Barcelonanın defansı yerinde daha ne olsun dani-puyol-pique-abidal bizimkide öyle balta dışında sabri-ujfa-servet-eboue
Onlar sakatlandi say? ki Barcelona'da Pique Puyol ve Alves sakatti ondan ilk lig macinda oynamamislardi, kimler oynadilar onlarin yerine? Bosquets ve Mascherano ki onlarin gercek pozisyonu Defans degil, Keita bile defansda oynadi ilk lig macinda ki onunda gercek pozisyonu Ortasaha. Bir ara Galatasarayimizada olmustu bu, Kewell defansta oynuyordu ama bu mac icinde sakatliklar oldugu icindi galiba tam hatirlayamiyorum, ama hazirlikli olmak lazim ve transferde yapmak lazim bu defans dedigimiz lanet pozisyonuna :icon_biggrin:
servet ujfalusi sakat olsa ceyhun ile semih geçer göbeğe onlardan biride de sakatlansa en kötü hakan baltayı yerleştirir oraya ama barceloanın durumu daha kötü bi ara henrique ve botia vardı genç oyuncular onlarıda kiraya gönderdiler
Valla dostum Hakan Balta'lara kalmaktansa transfer derim ben :)
Gignac'ı kiralasak ya. Gönderecekmiş Deschamps.
DuncanCastles
Write about football for The Sunday Times
Sunderland asking for bank guarantees before selling Gyan to Galatasaray or Trabzonspor at loss. Cost €15m, going for €6m + variables. #safc 15e geldi 6ya gidecek. Sunderland banka teminatı bekliyor demiş.
burada 2 ye oynar
Gyan'i nedense sevmiyorum, takimdada görmek istemiyorum acikcasi.
Bu orta sahyı kalp kaldırır mı bilmem:D.Bir transfer döneminde orta sahamız Türkiye'nin en kazma orta sahalarından birinden açık ara en iyi orta sahasına dönüşür Muntari gelirse.En kötü Sabri'den kurtuluruz orta sahada.Selçuk'u da çok bozuyordu Sabri.Bana göre Fatih Terim Sabri'yi yedek bırakmayacak.Gene sağ beke çekecek:D.
Muslera
Sabri Ujfalusi Servet Eboue
Melo
Muntari Selçuk
Kazım Engin
Baros
gibi birşey olur.Bana göre Baros'u gönderip gerçekten iyi bir santrafor alıp bu senelik transferi kapatmalıyız.Seneye sol bek ve sol açık transferlerine bakarız.