Sayfa 647 / 1204 İlkİlk ... 1475475976376456466476486496576977471147 ... SonSon
19,381 ile 19,410 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benayoun'a neresinden bakarsak bakalım mantıksız bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Gyan Asamoah çok iyi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs her konuda anlaşmaya vardığı İsrailli oyuncu Benayoun'un transferinden oyuncunun eşinin Türkiye'ye gelmek istememesiyle vazgeçti (LİGTV)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadın haklı beyler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umut Ofkeli ; Muntarinin menajeri Fabien Piveteau İstanbulda.. Ayrica Gyaninda Menajeriymis

Celal Gürcan: "Muntari konusunda sorun yok, transfer bitti diyebiliriz. Ben bir sorun yanaşanacağına inanmıyorum."

Bitti sayilir o Muntari transferide biz neden defansa hizli bir adam almiyoruz onu merak ediyorum. Barcelona taraftariyimda onlarda öyle, defansa adam lazim diye takim bas bas bagriyor ama transfer yok o bölgeye, bizdede yok :/

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Barcelonanın defansı yerinde daha ne olsun dani-puyol-pique-abidal bizimkide öyle balta dışında sabri-ujfa-servet-eboue

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Barcelonanın defansı yerinde daha ne olsun dani-puyol-pique-abidal bizimkide öyle balta dışında sabri-ujfa-servet-eboue
    Onlar sakatlandi say? ki Barcelona'da Pique Puyol ve Alves sakatti ondan ilk lig macinda oynamamislardi, kimler oynadilar onlarin yerine? Bosquets ve Mascherano ki onlarin gercek pozisyonu Defans degil, Keita bile defansda oynadi ilk lig macinda ki onunda gercek pozisyonu Ortasaha. Bir ara Galatasarayimizada olmustu bu, Kewell defansta oynuyordu ama bu mac icinde sakatliklar oldugu icindi galiba tam hatirlayamiyorum, ama hazirlikli olmak lazim ve transferde yapmak lazim bu defans dedigimiz lanet pozisyonuna

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

servet ujfalusi sakat olsa ceyhun ile semih geçer göbeğe onlardan biride de sakatlansa en kötü hakan baltayı yerleştirir oraya ama barceloanın durumu daha kötü bi ara henrique ve botia vardı genç oyuncular onlarıda kiraya gönderdiler

Valla dostum Hakan Balta'lara kalmaktansa transfer derim ben

Gignac'ı kiralasak ya. Gönderecekmiş Deschamps.

DuncanCastles
    Write about football for The Sunday Times

Sunderland asking for bank guarantees before selling Gyan to Galatasaray or Trabzonspor at loss. Cost €15m, going for €6m + variables. #safc 15e geldi 6ya gidecek. Sunderland banka teminatı bekliyor demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gignac'ı kiralasak ya. Gönderecekmiş Deschamps.
    Baroş,Elamdner varken bir başka yabancı forvet gereksiz olmaz mı?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Baroş,Elamdner varken bir başka yabancı forvet gereksiz olmaz mı?
    Yeni bir forvet bulursak Baroş gidecek gözüyle bakıyorum ben.
    Gyan Asamoah maaşını az bulduğu için ayrılmak istiyormuş. 1.5MN Euro alıyor Sunderland'den.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yeni bir forvet bulursak Baroş gidecek gözüyle bakıyorum ben.
    Gyan Asamoah maaşını az bulduğu için ayrılmak istiyormuş. 1.5MN Euro alıyor Sunderland'den.
    Yarısı vergi zaten adamı 750 bin €'ya oynatıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

burada 2 ye oynar

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    burada 2 ye oynar
    En az ikiye katlamaya çalışıyormuş menajeri bizden3 isterler rahat.

Gyan'i nedense sevmiyorum, takimdada görmek istemiyorum acikcasi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu orta sahyı kalp kaldırır mı bilmem.Bir transfer döneminde orta sahamız Türkiye'nin en kazma orta sahalarından birinden açık ara en iyi orta sahasına dönüşür Muntari gelirse.En kötü Sabri'den kurtuluruz orta sahada.Selçuk'u da çok bozuyordu Sabri.Bana göre Fatih Terim Sabri'yi yedek bırakmayacak.Gene sağ beke çekecek.

Muslera
    Sabri Ujfalusi Servet Eboue

Melo

Muntari Selçuk

Kazım Engin

Baros

gibi birşey olur.Bana göre Baros'u gönderip gerçekten iyi bir santrafor alıp bu senelik transferi kapatmalıyız.Seneye sol bek ve sol açık transferlerine bakarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muntari-Drenthe gelecek anlasilan. Baros satilirsa Gyan gelir. Gyan gecen yil gelecek deseler evlerden irak derdim. Cunku WC sonrasi degeri asiri artti ve benim bildigim Gyan sadece kosan basan hayatinda pozisyon bitirmemis bir adamdi. Bu sene Sunderland'de izledigim kadariyla is bitirme konusunda sinif atlamis resmen. İnsallah olur. Dozer gibi bir forvete cok ihtiyacimiz var.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

eboue- drenthe- asamoah- muntari takımda aç susuz yırtıcı oyuncular olucak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Gyan gelirde burda gol atamazsa dumur olur, maliyeti çok sorun yaratır. Gyan bu sene kendini geliştirdi ama hala golcü değil. Gyan çift forvette yardırır ama tek forvette gol atamazsa büyük sıkıntı yaratır. Gyan gelicekse terciğim sol açıkta FM diliyle inside forward oynamasından yanadır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BBC Spor Muhabiri Leon Mann: "Gyan'ın takımı Sunderland'dan transfer için izin istediğini açıkladı." @tribundergi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Drenthe Everton ile anlaşmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drenthe Everton ile anlasti

Bu arada twitterdeki Gazetciler Diyor ne kadar dogru bilmiyorum Fatih terim,Muntariyi istemiyor diye

Abi Engin'e fazla güveniyoruz bence ya.Şu Podolski işi olsaydı yeterdi aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferde sistemimiz yok. Twitterda Avrupalılar dalga geçiyordu dün, Elia'yı alamayan Galatasaray Drenthe'yi istiyor ancak bu iki oyuncu mevki ve özellik bakımından alakasız diye. Forvet için Drogba, Forlan, Fabiano isimleri geçerken de yazmıştım, bir mevki için çok farklı tipte oyuncular ile ilgileniyoruz diye. Fatih Terim'in kafasında bir taktik ya da sistem olduğundan şüphem var, bütün hazırlık maçlarında sağ odaklı hücum ettik. Sanki oyuncuya dayalı bir yapımız olacak lig boyunca ve bu durum oldukça saçma.

Transferde geç kalmayacağız diyen başkan ve yönetim şu anda Avrupa'da transferin bitmesini bekliyor. Çünkü bu sayede kulüplerin elden çıkarmak istedikleri adamları ya da ayrılmak isteyen ama kulüp bulamayan adamlı ucuza kapatacaklar. Yazılan isimler yine birbiri ile tamamen zıt ve bir çoğu bu takımın elzem ihtiyacı olan isimler değil. Yapılan transferlere diyecek bir şeyim yok, ancak Selçuk İnan transferi ile başlayan bir dönem ciddi bir ivme kaybı ile devam ediyor. Takım şu haliyle bile geçen seneye göre sınıf atladı ancak geçen sene yerin dibiydi. Son noktaydı. Bu takım hala dengeli değil, 2 sakatlık ve 1 cezalı oyuncu olmasında durumunda ciddi sıkıntılar doğacak. - sağ taraf hariç - Ayrıca bu takımın defans hattı bu lige dahi yetmez, elimizde rotasyon olacak yabancıları da gönderdik, şu kalan 5 günlük süreçte ciddi adımlar atılması lazım. Objektif olarak bakınca, şampiyonluk şansımız çok fazla değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Servet türkiyenin en iyi stoper'i Ujfalusi Uefa kupasını kazanmış takımın ilk 11 oyuncusuydu, la liga gibi bir ligde. Sabri ve hakan balta milli takımda 11 oyuncusu. Türkiye için yetmez mi bu defans, kusura bakmayın ama bu biraz ironiymiş gibi geliyor. Türkiye'den hangi takım servet ile ujfalusi ikilisini bir arada takımda bulundurmayı istemez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Transferde sistemimiz yok. Twitterda Avrupalılar dalga geçiyordu dün, Elia'yı alamayan Galatasaray Drenthe'yi istiyor ancak bu iki oyuncu mevki ve özellik bakımından alakasız diye. Forvet için Drogba, Forlan, Fabiano isimleri geçerken de yazmıştım, bir mevki için çok farklı tipte oyuncular ile ilgileniyoruz diye. Fatih Terim'in kafasında bir taktik ya da sistem olduğundan şüphem var, bütün hazırlık maçlarında sağ odaklı hücum ettik. Sanki oyuncuya dayalı bir yapımız olacak lig boyunca ve bu durum oldukça saçma.

Transferde geç kalmayacağız diyen başkan ve yönetim şu anda Avrupa'da transferin bitmesini bekliyor. Çünkü bu sayede kulüplerin elden çıkarmak istedikleri adamları ya da ayrılmak isteyen ama kulüp bulamayan adamlı ucuza kapatacaklar. Yazılan isimler yine birbiri ile tamamen zıt ve bir çoğu bu takımın elzem ihtiyacı olan isimler değil. Yapılan transferlere diyecek bir şeyim yok, ancak Selçuk İnan transferi ile başlayan bir dönem ciddi bir ivme kaybı ile devam ediyor. Takım şu haliyle bile geçen seneye göre sınıf atladı ancak geçen sene yerin dibiydi. Son noktaydı. Bu takım hala dengeli değil, 2 sakatlık ve 1 cezalı oyuncu olmasında durumunda ciddi sıkıntılar doğacak. - sağ taraf hariç - Ayrıca bu takımın defans hattı bu lige dahi yetmez, elimizde rotasyon olacak yabancıları da gönderdik, şu kalan 5 günlük süreçte ciddi adımlar atılması lazım. Objektif olarak bakınca, şampiyonluk şansımız çok fazla değil.
    bu zaten hemen hemen bütün takımlarımızın sorunu. bu çözüldüğünde avrupa da başarı gelebilir yoksa işimiz çok zor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri