Lass ile ilgilenilmiyormuş.Hamit için öyle bir yoklama yapılmış sadece.
Printable View
Lass ile ilgilenilmiyormuş.Hamit için öyle bir yoklama yapılmış sadece.
Yobo olmazsa Kjaer
Fenerbahçe, Joseph Yobo ile anlaşamazsa Wolfsburg'dan Simon Kjaer'e teklif götürecek.
Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, yabancı bir stoperi daha kadrosuna katmak istiyor. Joseph Yobo ile anlaşılamazsa ibre Simon Kjaer'e dönecek.
Bugün'ün haberine göre; iki sezondur kiralık olarak oynayan Yobo konusunda girişimler sürüyor. Ancak ne Everton ne de Nijeryalı oyuncu parada indirime gitmiyor. İngiliz ekibi Yobo için 5 milyon avro bonservis bedeli isterken, 32 yaşındaki futbolcu da yıllık 2 milyon 750 bin avroda ısrar ediyor.
Kaynak: goal.com
kjaer'i malaga falan istiyor. zor olur.
Ali Yıldırım; ´´Tino Costa transferini dondurduklarını Hamit ve Yobo ile görüşmelerin sürdüğünü´´ söyledi.
böyle birşey dedi mi ali yıldırım medyaya?
demese bile costa gelse coktan gelirdi hatta topal + costa ikilisi icin ödeme yapilmasi konusuluyordu valencia'ya ayni santos + cristian icin yapilan transfer ödemesi gibi.. topal tek basina geldigine göre costa konusu kapanmistir.. iyi oldu bence bizim adimiza..
Ali Yıldırım: Diarra'dan büyük oranda vazgeçtik.H.Altıntop transferini ise çok iyi düşünmemiz lazım.İhtiyacımız Hamit mi,yoksa başka biri mi?
muhabirlerle kampta sohbet ediliyormuş şu an. kaynak fırat günayer.
Gökay İravul'un Manisaspor'a gelmesi çok olumlu bir gelişme. Çünkü Manisaspor takımı tamamen dağıttı ve büyük ihtimal forması asılı olacak. Umarım bu şansını iyi değerlendirir.
"İstersek Hamit'i alırız..."
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.
08 Temmuz 2012 Pazar - 16:08
Sporx.com
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.
Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden asbaşkan Ali Yıldırım, bir soru üzerine başkan Aziz Yıldırım'ın sağlığının iyi olduğunu belirterek, "İstirahat ediyor. Tesislere gelecek. Futbol takımı gittikten sonra gelir diye düşünüyorum, bana geleceğini söyledi." şeklinde konuştu.
Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve Egemen Korkmaz transferlerinin sorulması üzerine Ali Yıldırım, "Şans yardım ediyor. Geçen sene inanılmaz olaylar yaşadık. Ondan sonra yaşadığımız süreç entresan. Başkanın çıkması, UEFA'nın kararının açıklaması, yeni sezonun başlaması, yeni bir hayatın başlaması. Artık önümüzü görüyoruz. Ne olacağını biliyoruz, gelecek parayı bütçeyi biliyorum. Kiralık oyuncularla idare etmeye çalıştık geçen sene. Şimdi ise milli oyunculara yöneldik. Nokta transfer değil ihtiyaca yönelik transfer yapıyoruz. Stoper Egemen geldi, Ziegler gitti Hasan Ali geldi. Emre gitti Avrupa tecrübesi olan Mehmet Topal geldi. Ümit Milli futbolcu Salih'i aldık. İhtiyacımıza göre transfer yapıyoruz." diye konuştu.
Hamit ile ön görüşme olduğunu da dile getiren Yıldırım, "Tam olunca borsaya bildiriyoruz. Geçen sene olmasaydı Diarra'yı alacaktık. İstanbul'a geldi görüştük, yemek yedik. Oturup tanıştık. Kendi evimde ağırladım." şeklinde konuştu.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Ali Yildirim-1: "Hamit Altintop ile gorustuk.. F.Bahce bir oyuncuyu cok istiyorsa transfer eder.. Biz boyle buyuk kulubuz.."
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Ali Yildirim-2: "Tuncay F.Bahce'ye donmek istiyor.. 100. yilda bize yaptigi yanlisi unutmadik.. Ihtiyac duyarsak aliriz, duymazsak almayiz."
Ego tavan yapmış biraz Ali Yıldırım'da sanki..
Ayrıca empati yapıyorum, Hamit bu açıklamaları okusa, hoşuna gider mi ? Sanmıyorum.
Gitmesin hoşuna. Her şey oyuncunun hoşuna gitmek zorunda değil. Ali Yıldırım'ın söylediği gibi çok istersek Hamit'i alırız. Türkiye'den başka bir takım çok isterse de alır. Çünkü Hamit'in şu an için tek beklentisi para.
diarra'dan vazgeçildiğine üzüldüm. o değil de yobo olmazsa kjaer nedir yahu? kjaer varken yobo ne? hiç olmasın. geçen sene en tutmadığım oyuncuydu kendisi. kalırsa hayal kırıklığı olur benim için.
Hamit alinmayacak ozaman... Diarra'dan da vazgecildigine göre tek ihtimal olarak Gago kaliyor Gago Emre'nin yerini dolduramaz bence.
Emreyi unutun artuk cris onn yerinde topal da crisin yerinde olacak
cristian'da onun yerini dolduramaz ikiside cok farkli tarzda oyuncular.. cristian emre gibi oyunu yönlendirmesini bilmiyor genelde ceza sahasinin etrafinda dolaniyor uzaktan bulursa vuruyor emre bos alanlari cok iyi gören bir oyuncu iyi pas atan bir oyuncu cristian ise sadece yanlara ve geriye kisa paslarla oynuyor
Sadece Lass ve Hamit mi var bu dünyada.Bulurlar mutlaka başka birini.
Villereal küme düşmedimi ordaki Valero'yu zorlasalar alabilirler diye düşünüyorum cuk oturur o adam
Kuyt hiç gündemde yoktu gene onun gibi bir transfer olabilir.
Cristian ofansif açıdan Emrenin yerini fazlasıyla doldurur ancak mücadele top kapma anlamında çok eksiği var o eksiği Topal giderir bence Topal-Cris şuan ortada garanti 3. oyuncu bekleniyor Appiah gibi adam isteriz,Hamit orta alan için çok gerekli olmaz Kuyta alternatif içinde aynı düzeyde Topuz var Hamit bize biraz lüks olur ama ortada nasıl oynar pek fikrim yok genelde sağbek ve ve sağ açık oynadı bu adam bilemiyorum...
1 tane Appiah
1 tane Luciano alınsın bizde ohhh kadroya bak diye yayılalım yahu.
Ali Yıldırım net bir şekilde açıklamasına sevindim ucu açık bırakmamış, taraftara umut satmak yerine böyle konuşmak daha iyi bence. Tino Costa'dan vazgeçildiği topal'ın tek başına gelmesinden belliydi.
Hamit içinse iş Aykut hocaya kalmış demek ki. şu defans transferini hemen bitirsek iyi olur.
Bir tek istediğim adam var, Lass.Gerisi Ahmet olmuş Mehmet olmuş çokda önemli değil benim için.
Lass alınmazsa çok üzülürüm.
”Fener Bombayı Patlatıyor”
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Liverpoollu futbolcu Alberto Aquilani’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
Daily Mirror’ın haberine göre daha önce Aquilani ile ilgilenen sarı-lacivertliler resmi teklifte bulunmamıştı. Emre Belözoğlu‘nun Atletico Madrid’le anlaşmasının ardından orta saha arayışlarına başlayan Fenerbahçe’nin Liverpool’a İtalyan futbolcu için 6 milyon pound bonservis önerdiği iddia ediliyor.
Liverpool’un 2009’da Roma’dan 17 milyon pound’a transfer ettiği Aquilani, son iki sezonu Juventus ve Milan’da kiralık olarak geçirmişti. Orta saha oyuncusunun İngiliz temsilcisiyle iki yıl daha kontratı bulunuyor.
Aquliani'yi Liverpool bu sene kadroda düşünüyor diye biliyorum.
Montolivoyu alsınlar yaw :)
Keita Barcelona'da ayrılıyormuş. Tam aradığımız tarz bir oyuncu aslında.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...da-cin-i-secti
Ntvspor'un yalancısıyım. :D
Keita tarzı adama ihtiyacımız yok, M.Topal var. Bizim box-to-box dediğimiz tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var orta sahada.
Son Dakika: Kulübümüz Issiar Dia'nın transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başladı.
FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA: "Profesyonel futbolcumuz Issiar Dia'nın uluslararası transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."
KAYNAK - SPORX
Üstteki haberi yeni gördüm!!
Katar'a gidiyorsa iyi para kazanıcaz gibime geliyor.
sonunda gidiyor :) dia'ya hic isinamadim nedense
Aykut Hoca belirlediği özelliklerdeki oyuncularla çalışmak istiyor ve çok olağan dışı oyuncu olmazsa da bundan taviz vermek istemiyor. Bu sebeple Dia'nın yeteneklerinin yanında kendini takım için oynayacak kadar geliştiremediğini gördük. Stoch'ta bu kısmen görülüyor ve ekstra özellikleriyle Stoch öne çıkıyor çünkü olmadık bir anda skoru değiştirebilecek bir isim.
Hamit için de muhtemelen kadroyu şekillendirmesi bekleniyor Aykut Kocaman'ın, takıma vereceği katkı ve maliyetini değerlendirip ortaya çıkar. Olmazsa olmaz bir oyuncu değil ama joker bir oyuncu, takıma değer katar ama getirisi götürüsü o değerlendiriliyor sanırım.
Ali Yıldırım'ın da istesek alırız açıklaması be sebeple yapılmış gibi, verilen paraya değecekse verilip alınacak.
Vay be çok seviyordum adamı ama yeni bir yapılanma söz konusu bazı oyuncularımız gidecek,inş Katarda kendini bulur avrupanın önemli kulüplerinden birine transfer olur.