Bir tek istediğim adam var, Lass.Gerisi Ahmet olmuş Mehmet olmuş çokda önemli değil benim için.
Bir tek istediğim adam var, Lass.Gerisi Ahmet olmuş Mehmet olmuş çokda önemli değil benim için.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Lass alınmazsa çok üzülürüm.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
”Fener Bombayı Patlatıyor”
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Liverpoollu futbolcu Alberto Aquilani’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
Daily Mirror’ın haberine göre daha önce Aquilani ile ilgilenen sarı-lacivertliler resmi teklifte bulunmamıştı. Emre Belözoğlu‘nun Atletico Madrid’le anlaşmasının ardından orta saha arayışlarına başlayan Fenerbahçe’nin Liverpool’a İtalyan futbolcu için 6 milyon pound bonservis önerdiği iddia ediliyor.
Liverpool’un 2009’da Roma’dan 17 milyon pound’a transfer ettiği Aquilani, son iki sezonu Juventus ve Milan’da kiralık olarak geçirmişti. Orta saha oyuncusunun İngiliz temsilcisiyle iki yıl daha kontratı bulunuyor.
Aquliani'yi Liverpool bu sene kadroda düşünüyor diye biliyorum.
Montolivoyu alsınlar yaw![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Keita Barcelona'da ayrılıyormuş. Tam aradığımız tarz bir oyuncu aslında.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...da-cin-i-secti
Ntvspor'un yalancısıyım.![]()
Keita tarzı adama ihtiyacımız yok, M.Topal var. Bizim box-to-box dediğimiz tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var orta sahada.
Son Dakika: Kulübümüz Issiar Dia'nın transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başladı.
FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA: "Profesyonel futbolcumuz Issiar Dia'nın uluslararası transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."
KAYNAK - SPORX
Üstteki haberi yeni gördüm!!
Katar'a gidiyorsa iyi para kazanıcaz gibime geliyor.
sonunda gidiyordia'ya hic isinamadim nedense
Aykut Hoca belirlediği özelliklerdeki oyuncularla çalışmak istiyor ve çok olağan dışı oyuncu olmazsa da bundan taviz vermek istemiyor. Bu sebeple Dia'nın yeteneklerinin yanında kendini takım için oynayacak kadar geliştiremediğini gördük. Stoch'ta bu kısmen görülüyor ve ekstra özellikleriyle Stoch öne çıkıyor çünkü olmadık bir anda skoru değiştirebilecek bir isim.
Hamit için de muhtemelen kadroyu şekillendirmesi bekleniyor Aykut Kocaman'ın, takıma vereceği katkı ve maliyetini değerlendirip ortaya çıkar. Olmazsa olmaz bir oyuncu değil ama joker bir oyuncu, takıma değer katar ama getirisi götürüsü o değerlendiriliyor sanırım.
Ali Yıldırım'ın da istesek alırız açıklaması be sebeple yapılmış gibi, verilen paraya değecekse verilip alınacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Vay be çok seviyordum adamı ama yeni bir yapılanma söz konusu bazı oyuncularımız gidecek,inş Katarda kendini bulur avrupanın önemli kulüplerinden birine transfer olur.
Dia'nın gidişine çok sevindim. 2 sezon oynadı, pek bir faydasını göremedik. Hele son maçta, en kritik maçta yaptığı unutulamaz, affedilemez bir hataydı. Hem sağ kanatta hem sol kanatta forma şansı bulması çok zor bu yıl, kendisi için de hayırlı olsun.
Radyosporda söylenene göre Ferdinand ile ilgileniyormuşuz.
Radyospor bu kadar uçabilirdiDia gittiğine göre Hamit transferi 1-2 güne biter.
aquilani hic konusulmadi burda ama gorusmeler falan yapiliyor tarzi haberler var, bu konuda bilgisi olan var mi yoksa balon haber mi bu?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dia gittiğine göre Hamit gelebilir artık.
Issiar Dia'nın uluslararası transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Transfer Bedeli 4.000.000,- Eurodur.
İsiar DIA nın sağlık kontrolünün sonucuna göre anlaşma yürülüğe girecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=222242
8'e almıştı sanırım Fenerbahçe.4 milyona satması büyük kayıp olmuş.